ne znam tocno morao bih poceti voditi tocnu evidenciju, ali se bojim da bi supruga popizdila da sazna, ovako 15 po 15 kuna pa se razvuce kroz mjesec. uglavnom redovito sve od ludensa sad i strip-agenta, kp i mv iz SiCG, a kad dodu specijalci, strip-albumi, pa kad se tu doda koji Bone (hvala na preporuci - ODLICAN JE), aime majko - morat cu smanjit klincima izdatke za beby hranu. u grubo 400-500 kn mjesecno.
O, ja ne smem da razmišljam o celoj kolekciji... doduše, ona je skupljanja preko 30 godina pošto je i moj matori citao stripove, ali ipak, ogromna cifra je u pitanju... samo 120 trejdova, neka bude svaki po 25 evra, a malko više su sada, i eto 3.000 evra... a gde su francuzi i italijani, o domacim stvarima da ne govorim.
"Laura... e' stata colpa mia... tutta colpa mia..."
Ja se nisam dosad usudio da preacunam koliko dam dao para za moju kolekciju. Bojim se...
Svojevremno sam jurio za jednom devojkom skoro dve godine samo da bi na kraju saznao da volimo iste stvari. Oboje smo, naime, ludo zaljubljeni u zene. (Groucho Marx)
Prema nekim svojim kalkulacijama, ja sam potrosio na svoju kolekciju otprilike 15.000 Eura u ovih 5 godina...
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Izgleda i mene ceka slican belaj,dao si 15.000€ ne vjerujem da bi dao sve te stripove da ti neko ponudi 30000€?
Porter
Tesko da bi ih dao uopce. Pogotovo sto mislim da je ta cifra od 15.000 optimisticna. Tocnija cifra bi bila vjerojatno dosta vise, ali vec toliko zeni ponavljam ovu friziranu cifru da sam je i sam prihvatio kao istinu:-))))
3 dana djole da ti dam 20000$ 3 dana bi ti trebalo da ih spiskas :))))
Ovde kod nas, sada?
Ne bih mogao, osim ako ne bi kupovao i stvari koje me u životu ne interesuju, kao recimo, šta ja znam, komplet ZS/LMS. Hell, ne bih spljiskao ni 2000...
S druge strane, pusti me u Italiju ili Francusku, i spljiskacu ih za JEDAN dan... ;)
"Laura... e' stata colpa mia... tutta colpa mia..."
Uredno vodim evidenciju kod svake kupovine,ali ove godine se nisam usudio da izracunam koliko je otislo do sada,ali 31.decembra fatam se digitrona,da ne bi morao ko Markos da petljam zeni,ja svojoj kazem istinu(doduse odbijem zadnje dvije nule)
Poceo sam s (ponovo po 666 put :-))) skupljanjem tamo nedgje sredinom 2001 a do kraja 2003 sam tu negdje oko 4500 do 5000 potrosio.Ove godine do sada sam samo mozda jedno 300 do 350 potorisio na stripove,dakle ide se na bolje ili gore zavisi kako pogledas :-)))...
Previdanje (cao viruvitiane kako proroci ;-))) je da cu koncem 2005 popizditi sto sam neke stripove prodao pa ponovo poceti s skupljanjem istih od nule ;-)).