Ostaje mi samo da se nadam da ce stizati u "Darkwood" i/ili "Alan Ford". Bilo bi sramota da Alan Forda nema u "Alan Fordu" . Nek se srame i Alan Ford i za "Alan Ford"
Ma jok, bolje bi bilo da pocne da izdaje albume Martija Misterije L'inetegrale, kao Hazard. Sta je to 300 strana po albumu, pih:))))
Svojevremno sam jurio za jednom devojkom skoro dve godine samo da bi na kraju saznao da volimo iste stvari. Oboje smo, naime, ludo zaljubljeni u zene. (Groucho Marx)
Svojevremno sam jurio za jednom devojkom skoro dve godine samo da bi na kraju saznao da volimo iste stvari. Oboje smo, naime, ludo zaljubljeni u zene. (Groucho Marx)
Da se neko ne zaj..e, pa frkne malo jace, preko Dunava i Save, a? Ako od toga nema nista, Bernarde, zahtevam da mi licno posaljes primerak 'vamo u Njujork. Ne mogu da ostanem ziv od Jeremije, samo mi kuka, 'ocu ija da vidim HC izdanje, 'ocu i ja da vidim HC izdanje... Ajde, molim te, pozuri, Jeremija je i tako u depresiji, propao mu biznis sa limunovima...:))))
Da, i u cemu je problem? (ne, ne prodajem ja, ali svejedno...)
nisam rekao da je problem, i znam da nisi ti.Zapravo ne vidim u tome ništa loše-treba uzeti što više love žabarima Samo sam dao obavijest za one koji ih žele platiti 20 eura više
Au, ljudi, au! Prekjuce su mi stigli neki paketi sa Berrnijevim stripovima, i medju njima prvih sest brojeva AF HCa. Mamma mia!!! Kako to lepo izgleda, kako to lepo mirise, kako to lepo cuci na polici!!! Evo, dva dana ne mogu da se presaberem, svako malo vrtim AFove po rukama, premecem, gledam s preda, straga, sa strane, grlim ga i ljubim, na grudi ih privijam... Cist hedonizam, kad vam kazem. Mos' misliti, u jednoj ruci pivo u drugoj Alan a na tvu Sajnfeld + super raspolozenje zbog plasmana Partizana u drugi krug Uefa kupa!!! Uuhhhhhh!!!!!! Ala je lep ovaj svet, ovde alan onde cvet...