sutra ili prekosutra idem na more i necu imati pristup netu, pa bi morao znati dali da idem ili neidem u split... u principu ja bi mogao spavti i na nekoj klupici ali me strah da me neko ne opljacka....
A u kurac! S obzirom kako je ispalo, ja ne dolazim na sastanak. Ocito je i samo moje prisustvo u okolici dovoljno da Hajduk ne moze pobijediti, pa cak i kad nisam na utakmici. Jednostavno se ne usudjujem doci ni blizu Splita, a trudit cu se u iducu srijedu i subotu izbjeci citavu Splitsko-Dalmatinsku zupaniju!
Ali kad opet pogledam napredjujemo, prosle godine je bilo 1:4, ove godine vec 1:1, tko zna za nekih 5-6 godina mozda i pobjede.
Bilo bi naj od zalaska do izlaska sunasca.....a ne tamo ka pasi popodne.......a utakmice i slicne pizdarije, pa kome je to jace nek ide na poljud (tamo su ionako pol-ljudi) ili ostane doma......kako nekome moze past napamet usporedit npr. Zagora s bezveznim Hajdukom?
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Zelim vam dobar provod u noci 31.07.2004 godine i zao mi je sto necu moci nazociti(tek ce mi biti gotova putovnica-na koju sam stavio djecu,31.07.2004.i taj cu dan moci poslijepodne tek krenuti).Ako netko osjeti potrebu da se sastane sa mnom,odsjedam u Zaostrogu u privatnom smjestaju od 01.08.2004 -09.08.2004 godine... Jos jednom vam zelim sve najbolje,dobar provod i ako Bog da,vidimo se iduce godine....
Zelim vam dobar provod u noci 31.07.2004 godine i zao mi je sto necu moci nazociti(tek ce mi biti gotova putovnica-na koju sam stavio djecu,31.07.2004.i taj cu dan moci poslijepodne tek krenuti).Ako netko osjeti potrebu da se sastane sa mnom,odsjedam u Zaostrogu u privatnom smjestaju od 01.08.2004 -09.08.2004 godine... Jos jednom vam zelim sve najbolje,dobar provod i ako Bog da,vidimo se iduce godine....
pametno! umjesto naklapanja o stripovima, ti bi radije u Zaostrogu kampu, svaku noc drugu.....