forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 MAXI MM
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 09/09/2004 : 19:18:17  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Zahvaljujuci nasem luckiju, sinoc sam dobio maxi MM (a ne max). Ongaro je katastrofalan, cini mi se da nikad gori nije bio. Jos malo pa bi stigao nedostiznog Henryja:( Beverli Karter je prosto neprepoznatljiva. E sad, sto se price tice, samo sam prelistao (ko ce citati stripove na italijanskom u pola tri ujutro), i kako mi se cini, obe su u proseku bolje kada ih poredimo sa epizodama regularne serije poslednjih godina. Sto, opet i nije neka pohvala, ali sta se tu moze. Ljudi reptili, na kojima sam se malikce duze zadrzao mi se cini kao zanimljiva, ali povrsna prica, apropo Djolovog gornjeg posta. A i drago mi je da se vratila Nadja, ali o samim epizodama vise kada budem imao vremena da ih i prcitam, za vikend, nadam se.
A da ne pominjem da je u najavi ove sveske na poslednjoj strani korica kazano da su se dinosaurusi pojavili u Hadsonu (sto se i dalo za ocekivati, s obzirom kakvi mutanti tamo plivaju) a zapravo je u pitanju potok zvani Ist River:)

Koekude
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000