Dule_car... Vec ima sve na CD-u,pa ako si zainteresiran javi se.... Inace Beli strelac sam vam poslao 8 epizoda,dzim iz dzungle 1 poduza epizoda,Dzeremaja 1 epizoda u 3 nastavka,Talicni tom nekoliko neobjavljenih epizoda(neobjavljenih u drugim edicijama)... ima jos i miki maus prvih 22 Politikina zabavnika koji su izasli iz 1952 godine...i na kraju citav PZ-br.1 iz 1939 godine....
Seinfelde, SUPER si sve uradio i ti i Adnan. Pa UVEK ce se, akko god uradis, neko zaliti. U svakom slucaju manje ce se zaliti ovako nego da si uradio obratno jer je ovako mnogo bolje. Meni je inace svejedno...
dp... Hvala ti na tvojim pohvalama...a kada se izredaju ovi svi stripovi,nadam se da cu poslati Seinfildu novi CD(nadam se da cu ga uspjeti skenirati do tada....
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
a jebemu pa dajte drugi puta napisite jel na latinici/cirilici, hrvatski/srpski/engleski,... ovak mi se neda citati cirilicu mada sam ju davno ucio u skoli.
Ovo je bas prijatno osvjezenje. Jedna primjedba - naslove fajlova ...1.jpg, ...2.jpg, ... ...9.jpg postavi ...01.jpg, ...02.jpg, ... ...09.jpg da se mogu fino po redu ucitavati. Znam da sam lijen, ali kad vec sve ovo radite...
Spidermane...Politikin Zabavnik je na Srpkom jeziku,naizmjenicno stampan cirilicnim i latinicnim pismom... Etmgosa....cini mi se da sam poslao gotovo sve stripove sa numeracijom 01,02,03....itd(moguce da se usljed brzine i nastojanja da posaljem sto vise stripova za download,potkrala greska u numeraciji kod nekog od stripova)...UGLAVNOM SVE VASE ZAMJERKE I PRIMJEDBE SHVATAM DOBRONAMJERNO I TRUDICU SE DA IH U BUDUCNOSTI NEBUDE....pozdrav od ADNANA....