forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Novi stripovi...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 38

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 28/12/2004 : 23:47:21  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
Bolje bi bilo da ih ima 666 :)))

crta
Average Member

Bosnia and Herzegovina
616 Posts

Member since 12/11/2004

Posted - 29/12/2004 : 18:46:19  Show Profile Show Extended Profile  Send crta a Private Message
ma nije nesto
quote:
Originally posted by wiz

novi italijanski dylan dog za januar

opet radi Paola Barbato

sta kazete...

voli vas sve jedan tipican bosanac
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 07/01/2005 : 08:48:12  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message
a niko ne bi nista reka za Atlantis a?heheh jedva cekan tu epizodu uzeti u ruke...

Only God will judge me!
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 07/01/2005 : 10:33:15  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Kralju, nije sam Atlantis bogznasto, sve je nekako razvuceno i dosadno. Vise sam ocekivao od Bosellija s obzirom na njegov renome i martimystereovsku tematiku, ali opet, prica nije zavrsena, u sljedecem Broju pojavljuje se Madam Laveau! Ove epizode su i edukativne jer se spominju manje poznati narodi kao sto su Tuarezi, civilizacije Songhay i Kush, ali ne znam koliko je to tebi bitno.

-------------------
Kristifore, crni sine, ne ide se na pucine bez kompasa i motora, nema veze što je srednji vek!
Go to Top of Page

fishleg
Advanced Member

Slovenia
3341 Posts

Member since 03/09/2002

Posted - 07/01/2005 : 14:18:06  Show Profile Show Extended Profile  Send fishleg a Private Message
Nadam se da ce uskoro kod nas stici Moj prijatelj Jim Gitara.

Ima dana kad se smijem ima noci kada pijem
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 07/01/2005 : 14:34:38  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
je že kdo videl zagor 103 in dd 77?
Go to Top of Page

fishleg
Advanced Member

Slovenia
3341 Posts

Member since 03/09/2002

Posted - 07/01/2005 : 14:44:15  Show Profile Show Extended Profile  Send fishleg a Private Message
quote:
Originally posted by jang

Vceraj sem bil na kiosku in mislim da se ni bilo nic.
Mogoce je kaj danes, ne vem.

Ima dana kad se smijem ima noci kada pijem
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 07/01/2005 : 14:45:39  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
ponavad pride kak teden za tem ko nova številka izide na hrvaškem. i to konec tedna, tko da držim pesti za ta vikend
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 07/01/2005 : 15:22:30  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by VALTER

Kralju, nije sam Atlantis bogznasto, sve je nekako razvuceno i dosadno. Vise sam ocekivao od Bosellija s obzirom na njegov renome i martimystereovsku tematiku, ali opet, prica nije zavrsena, u sljedecem Broju pojavljuje se Madam Laveau! Ove epizode su i edukativne jer se spominju manje poznati narodi kao sto su Tuarezi, civilizacije Songhay i Kush, ali ne znam koliko je to tebi bitno.

Mnogo toga na stranu, Bosseli nam nudi i mnoštvo informacija vezanih uz kulturu i obicaje tamošnjih Arapa i Tuarega i mnogo je dijaloga izmedu glavnih likova a i svih sporednih... Kako Castelli gradi svoju pricu? Dugotrajnim uvodenjem u radnju i likova, i da bi se radnja na kraju znala u više navrata i prebrzo razrješiti.
A Bosseli je stavio i vrlo smjelu teoriju o potomcima Atlantidana, ipak nisu bili razasuti svuda po svijetu

The greatest trick the devil ever pulled
Was convincing the world he didn't exist,
That was his power...
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 07/01/2005 : 15:44:30  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
Zakonje onaj crtez astronauta na nekoj stijeni :)

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 07/01/2005 : 16:43:32  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Koliko sam ja ceprkao po netu, carstvo Songhaya na vrhuncu je, ako se dobro sjecam, negdje od 13.-15. stoljeca, a Madam Lavaeu je jos u "Osveti Vudu" Songhay smjestala u pradavnu povijest, "dok su bijeli ljudi zivjeli u pecinama".
Boselliju zamjeram sto mistificira Kushite - nije to jedan,(carobnjacki) narod, vec skupina naroda susjednih starom Egiptu (tu spadaju i Etiopljani-Aksumiti). Kushiti su u jednom periodu vladali i Egiptom, to je naznaceno i u ovom stripu (piramide).
Svaka cast Bosellijevu pripovjedackom daru, ali za moj ukus "Povratak Kaina" i "Atlantida" djeluju kao dugacak uvod jedne price, no vjerujem da ce ukupan dojam biti bolji kad izadju i osatali nastavci. Veliki plus za upoznavanje s obicajima Arapa i Tuarega i prezivljavanjem u pustinji, a ideja o Tuarezima- potomcima Atlantidjana bar zasad nije dovoljno razjasnjena kao sto je npr. ona o Hopi-Indijancima potomcima Atlantidjana (ili zitelja otoka Mu, ne sjecam se) u "Sedam gradova Cibole".
Kako god, serijal Zagorovih dozivljaja u Africi sigurno ne moze biti los; napokon nesto novo i svjeze.

-------------------
Kristifore, crni sine, ne ide se na pucine bez kompasa i motora, nema veze što je srednji vek!
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8258 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 07/01/2005 : 16:54:26  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Hm, ako vi to pokusavate sa tim pricama o Atlantidjanima i Mu da me navucete na Zagora, dzaba vam pos'o...;)

CRNO-BELI, CRNO-BELI!!!
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 07/01/2005 : 17:03:19  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
quote:
Originally posted by prozirna senka

Hm, ako vi to pokusavate sa tim pricama o Atlantidjanima i Mu da me navucete na Zagora, dzaba vam pos'o...;)

CRNO-BELI, CRNO-BELI!!!

Treba postovati principijelnost, ali pred Zagorom su pokleknuli i tvrdji od tebe...

Naravno, salim se. Nisam ni ja idolpoklonik zivopisno odjevenog umisljenog Mesije, kakvih ima dosta na ovom forumu i koji cu cak u tolikoj mjeri spremni indentificirati se s Crvenokosuljasem pa bi uvredama gazili neistomisljenike, ali ga volim procitati. Medjutim, mislim da bi se nove epizode koje su fabularno kompleksnije mogle biti zanimljive i onima koji su dosad Zagora prezirali zbog prenaglasne naivnosti i povrsnosti kojom zraci sam lik i kojom su mnoge epizode zracile.

-------------------
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8258 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 07/01/2005 : 17:04:43  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Hehehe, lepo i ti velis;)

CRNO-BELI, CRNO-BELI!!!
Go to Top of Page

dobricina
Advanced Member

Croatia
4507 Posts

Member since 02/09/2004

Posted - 07/01/2005 : 17:22:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit dobricina's Homepage  Send dobricina a Private Message
quote:
Originally posted by prozirna senka

CRNO-BELI, CRNO-BELI!!!

Ove bi ti se price svidjele...meni jesu :))

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8258 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 07/01/2005 : 17:47:42  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Izdajnice! Judo (plesacu?)! Pa zar i ti sine Brute?
:))))

CRNO-BELI, CRNO-BELI!!!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 07/01/2005 : 19:24:02  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by byoman

Zakonje onaj crtez astronauta na nekoj stijeni :)

Te crteže astronauta je takoder upotrijebio i Nolitta u MNo-u kad je istoimeni bio u Africi, a zvali su ih "Bogovi okruglih glava"...
Ovo, mislim ti astronauti, se savršeno poklapa sa verzijama Ericha Daenikena koje svoje tvrdnje vecinom zasniva na teoriji da su nekad davno Bogovi hodali zemljom.

The greatest trick the devil ever pulled
Was convincing the world he didn't exist,
That was his power...
Go to Top of Page

markolar
Advanced Member

Slovenia
3104 Posts

Member since 05/01/2004

Posted - 08/01/2005 : 11:16:31  Show Profile Show Extended Profile  Send markolar a Private Message
quote:
Originally posted by jang

Danes (sobota) ni prišlo nic novih stripov

markolar
Go to Top of Page

BiDi
Senior Member

Slovenia
2453 Posts

Member since 06/05/2002

Posted - 08/01/2005 : 13:32:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit BiDi's Homepage  Send BiDi an ICQ Message  Send BiDi a Private Message
Markolar: slabo si gledal

Danes (v soboto) je na kioskih nova Stripoteka 1001 ... s Titufom in kratko zgodbo Martija Misterije! :) (žal so na 'mojem' kiosku imeli vse izvode precej zmeckane in zadeve še nisem kupil)

Tako mi mlijeka u prahu, kidam naljevo
Go to Top of Page

markolar
Advanced Member

Slovenia
3104 Posts

Member since 05/01/2004

Posted - 08/01/2005 : 13:45:02  Show Profile Show Extended Profile  Send markolar a Private Message
quote:
Originally posted by BiDi

Danes (v soboto) je na kioskih nova Stripoteka 1001 ... s Titufom in kratko zgodbo Martija Misterije! :) (žal so na 'mojem' kiosku imeli vse izvode precej zmeckane in zadeve še nisem kupil)

Mislil sem na DD, ZAGOR, AF, stripoteke žal ne kupujem...

markolar
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 08/01/2005 : 14:38:54  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:
Originally posted by BiDi

kaj je to za en kiosk? pri nas stripoteke ne dobivajo niti v eni
Go to Top of Page

BiDi
Senior Member

Slovenia
2453 Posts

Member since 06/05/2002

Posted - 08/01/2005 : 19:41:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit BiDi's Homepage  Send BiDi an ICQ Message  Send BiDi a Private Message
se mi zdi, da je kisok iz franšize 3dva

> ja 3dva
> 3DVA D.O.O. TRŽAŠKA 37

Edited by - BiDi on 08/01/2005 19:43:57
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 08/01/2005 : 20:32:28  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
pr ns so vse Delove, mogoce zato
Go to Top of Page

markolar
Advanced Member

Slovenia
3104 Posts

Member since 05/01/2004

Posted - 11/01/2005 : 14:00:49  Show Profile Show Extended Profile  Send markolar a Private Message
Pozdravljeni!

Ce so prijateljeve informacije tocne, je danes prišel v slovenske trafike MAXI ZAGOR (DOLINA VJETRA in UŽASNO PROKLETSTVO - 2 zgodbi na 320 stranic - 1150 SIT)!

Sicer pa bom šel zdaj v trafiko in pogledal, mogoce je še kaj novih stripov.

Lep pozdrav,

markolar
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2876 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 11/01/2005 : 16:35:48  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
Pozdravljen.

Informacije so tocne.
Arrgh kak me nervira ta tvoj "pozdravljen(i)" .

Lep pozdrav.

Jack the Black.
Go to Top of Page
Page: of 38 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.48 seconds. Snitz Forums 2000