Dakle, ako je strip onako "deformiran", tj da ima spojene neke strane (2 ili više) pa i ako mu i naslovna naslovna ima neku štamparsku grešku, onda sa su ti stripovi vrijedniji?
Mislim, ja san to cuo neznan ni sam di, a nikad nisan o tome razgovara s drugima.
ja imam u kolekciji blitzkrieg X2 naime 1. album je u svojim koricama - normalno izdanjne bez greske 2. album, isti taj je u koricama dankuerquea jasno da se radi o raritetu no ne znam nikoga ko bi to kupia
pogotovo ako se radi u tvom slcuaju o zagoru ili conanu ;)
ja imam u kolekciji blitzkrieg X2 naime 1. album je u svojim koricama - normalno izdanjne bez greske 2. album, isti taj je u koricama dankuerquea jasno da se radi o raritetu no ne znam nikoga ko bi to kupia
pogotovo ako se radi u tvom slcuaju o zagoru ili conanu ;)
Degi, kakvi su stripovi, to bi me baš zanimalo. (Ne zbog sjebanosti, vec tematike.)
sto te konkretno zanima?? radi se o ediciji; povijest u stripu imas 3 albuma: blitzkrieg, dunkerque i bitka za englesku crtez - pierre depuis (odlican)
Pa mislim da bi trebali biti vrijedniji. Problem je u tome sto ti malo tko takve stripove kupuje. Da su barem ti stripovi vrijedni kao postanske marke s greskom, bilo bi super. :))
KlingonDOS error: Command or filename without honor