Author |
Topic |
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 08/07/2004 : 15:33:51
|
Nadam se da cu ga moci kupiti dok budem na moru. Macane, mogu li Q naci na svim kioscima ili samo na onim vecim?
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas? |
|
|
Mailman
Senior Member
Croatia
1690 Posts
Member since 26/12/2001 |
Posted - 08/07/2004 : 15:52:44
|
Privjuz! Privjuz! Privjuz!
How do you know that my dimwitted inexperience isn't merely a subtle form of manipulation, used to lower people's expectations, thereby enhancing my ability to effectively manuever within any given situation?
|
|
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
Posted - 08/07/2004 : 16:20:03
|
>Nadam se da cu ga moci kupiti dok budem na moru. Macane, mogu li Q >naci na svim kioscima ili samo na onim vecim?
To je misaono pitanje... Rekao bih, tu i tamo na nekim, ako su se sjetili izlozziti. Preporuccam upotrebu boksera dok se teta iz kioska ne sjeti gdje bi mogli biti.
mcn
***Utorkom: nova AUKCIJA na Burzi!*** Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!***Ne zaboravite ni MCNov ORMAR!*** |
|
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
|
BOC
Advanced Member
Fiji
3587 Posts
Member since 01/12/2002 |
Posted - 08/07/2004 : 20:14:56
|
Ove dvije tete su sigurno Gearyevo maslo...
Highschool - it's like a prison. Sex you want - you don't get it, sex you get - you don't want! |
|
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
|
BOGI
Advanced Member
USA
6494 Posts
Member since 07/09/2002 |
Posted - 08/07/2004 : 21:32:47
|
quote: Originally posted by mcn
>imas jos jedan mail
Sorry, ali stizzu mi samo Pajketovi. Na koju adresu ssaljess?
mcn
***Utorkom: nova AUKCIJA na Burzi!*** Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!***Ne zaboravite ni MCNov ORMAR!***
saljem ti na adresu iz profila ma hocu da te pitam je li ti jos ostala ona trilogija romerovih mrtvaca na kaseti ja sam odputovao u sloveniju i zaboravio na to... p.s. da ne skrecem sa teme topica...dobre one curice macane samo daj u naslov topica 18+ ;)
some motherfuckers are allways trying to ski up hill if you*r cool and she satisfacted how come that bitch just page me? |
|
|
BOGI
Advanced Member
USA
6494 Posts
Member since 07/09/2002 |
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Posted - 08/07/2004 : 22:31:59
|
>saljem ti na adresu iz profila
Ne znam onda gdje ssteka ...
>ma hocu da te pitam je li ti jos ostala ona trilogija romerovih >mrtvaca na kaseti
U, sorry, davno prodano.
mcn
***Utorkom: nova AUKCIJA na Burzi!*** Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!***Ne zaboravite ni MCNov ORMAR!*** |
|
|
zveles
Advanced Member
Croatia
3995 Posts
Member since 28/03/2003 |
|
Bob
New Member
Croatia
262 Posts
Member since 21/05/2003 |
Posted - 09/07/2004 : 03:50:14
|
quote: Originally posted by BOC
Daj molim te smanji malo tog Gimeneza bilo ga je u prva cetiri broja. Rade forsaj bracu Hernandez.
Taman posla! Hernandeze barem imas na engleskom za kupit. Uostalom, Q bez Gimeneza je kao Q bez Gearyja.
GEARY! GEARY! GEARY!
B. |
|
|
Damjan
stripovi.com suradnik
Italy
1458 Posts
Member since 12/02/2004 |
Posted - 09/07/2004 : 05:52:19
|
quote: Originally posted by Bob
Daj molim te smanji malo tog Gimeneza bilo ga je u prva cetiri broja. Rade forsaj bracu Hernandez.
Taman posla! Hernandeze barem imas na engleskom za kupit. Uostalom, Q bez Gimeneza je kao Q bez Gearyja.
GEARY! GEARY! GEARY!
B.
Agreed. So, BOC - resistance is futile.
|
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 09/07/2004 : 07:00:55
|
quote: Originally posted by mcn
>Nadam se da cu ga moci kupiti dok budem na moru. Macane, mogu li Q >naci na svim kioscima ili samo na onim vecim?
To je misaono pitanje... Rekao bih, tu i tamo na nekim, ako su se sjetili izlozziti. Preporuccam upotrebu boksera dok se teta iz kioska ne sjeti gdje bi mogli biti.
mcn
***Utorkom: nova AUKCIJA na Burzi!*** Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!***Ne zaboravite ni MCNov ORMAR!***
Hajde valjda cu imati srece i moci kupiti novi Q.
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas? |
|
|
Blek Stena
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
Member since 03/07/2004 |
Posted - 09/07/2004 : 08:56:07
|
Cestitke za novi Q!Imam nešto za ljubitelje Tomaža Lavrica...Slucajno dobih crtac u Flashu "How Eskimo Fish" kad ono tamo crtac uraden prema jednoj tabli stripa "Ekstremni sportovi" Tomaža Lavrica, objavljen je u Macanovom Q. Ako koga zanima mogu proslijediti. Fajl je malko veci, oko 500KB kad se zipuje... Iskoristio sam ovu naslovnicu novog Q da ne otvaram novi topic
|
|
|
BOC
Advanced Member
Fiji
3587 Posts
Member since 01/12/2002 |
Posted - 09/07/2004 : 09:02:15
|
quote: Originally posted by Damjan
quote: Originally posted by Bob
GEARY! GEARY! GEARY!
B.
Agreed. So, BOC - resistance is futile.
Nrgggh... 'Ocu Maggie & Hopey!!! Ne mogu ja cekat do jeseni (kada ce konacno izaci kompletni Locas serijal u jednom albumu).
Highschool - it's like a prison. Sex you want - you don't get it, sex you get - you don't want! |
|
|
Blek Stena
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
|
oko
New Member
Croatia
201 Posts
Member since 19/04/2004 |
Posted - 10/07/2004 : 01:52:27
|
quote: Originally posted by Blek Stena
Cestitke za novi Q!Imam nešto za ljubitelje Tomaža Lavrica...Slucajno dobih crtac u Flashu "How Eskimo Fish" kad ono tamo crtac uraden prema jednoj tabli stripa "Ekstremni sportovi" Tomaža Lavrica, objavljen je u Macanovom Q. Ako koga zanima mogu proslijediti. Fajl je malko veci, oko 500KB kad se zipuje... Iskoristio sam ovu naslovnicu novog Q da ne otvaram novi topic
Proslijedi na moju adresu. Hvala |
|
|
Blek Stena
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
Posted - 10/07/2004 : 03:38:46
|
quote: Originally posted by oko
quote: Originally posted by Blek Stena
Proslijedi na moju adresu. Hvala
Proslijedjeno!
Nema na cemu! |
|
|
Toto
Starting Member
Vatican City
83 Posts
Member since 12/01/2004 |
Posted - 10/07/2004 : 12:15:10
|
quote: Cestitke za novi Q!Imam nešto za ljubitelje Tomaža Lavrica...Slucajno dobih crtac u Flashu "How Eskimo Fish" kad ono tamo crtac uraden prema jednoj tabli stripa "Ekstremni sportovi" Tomaža Lavrica, objavljen je u Macanovom Q. Ako koga zanima mogu proslijediti. Fajl je malko veci, oko 500KB kad se zipuje...
Molim da mi se posalje. BTW (nista se ne kuzim u te stvari), to je neki program? Jel to nesto da ih se moze tuziti i zgrnuti brdo love na racun povrjede autorskih prava i dusevnih boli? Toto ljubitelj Tomaza Lavrica |
|
|
Kornboy
Senior Member
Croatia
2936 Posts
Member since 07/06/2002 |
|
Blek Stena
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
Posted - 11/07/2004 : 00:26:51
|
quote: Originally posted by Toto
quote: Cestitke za novi Q!Imam nešto za ljubitelje Tomaža Lavrica...Slucajno dobih crtac u Flashu "How Eskimo Fish" kad ono tamo crtac uraden prema jednoj tabli stripa "Ekstremni sportovi" Tomaža Lavrica, objavljen je u Macanovom Q. Ako koga zanima mogu proslijediti. Fajl je malko veci, oko 500KB kad se zipuje...
Molim da mi se posalje. BTW (nista se ne kuzim u te stvari), to je neki program? Jel to nesto da ih se moze tuziti i zgrnuti brdo love na racun povrjede autorskih prava i dusevnih boli? Toto ljubitelj Tomaza Lavrica
Toto, provjeri mail Usput, Flash je jedan program, Flash je jedan odliccan program koji su "zli" crtacci i animatori iskoristili da prave crtace na vrlo jednostavan naccin. Srdjan Acimovic je nessto pisao o ovime u Strip Vestima 271 i 272 i ponudio neke linkove pa možeš to provjeriti... |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts