Prije nekih mjesec i pol moj je stari sreo staru frendicu koja sad radi u nekakvom centru za migracije i obranu ljudskih prava (IOM). Oni su bili autori kampanje "Trgovanje ljudima" koja se borila protiv prostitucije i trgovine bijelim robljem. Dizajnirali su promotivne materijale (letke, torbe, majice i sl.). Sad pocinju s novom kampanjom na istu temu, ali sa sloganom "Nije na prodaju!". Planirali su poslati nekakav eksperimentalni prirucnik u srednje škole da se djeca educiraju o tim zalima modernog ropstva. Elem, napisali su i scenarij za strip koji bi pratio udžbenik - radi se o Crvenkapici, vuku i lovcu koji završe u nekakvim bordelima u zapadnoj Evropi... I rijec po rijec, stari je za mene izmuzo angažman, to jest da crtam taj strip... Nacrtao sam osam strana plus naslovnicu u dvije boje! Oni su bili zadovoljni i odlucili su to posebno objaviti kao promotivni materijal, u fanzinu a5 formata (kao Endem). I platiše mi 2200 kn!!!! I prije sam dobivao neku sicu za sitne crtacke poslice, ali ovo je prava stvar! Moja prva placa! I još sam uživao u poslu! More Comics, here I come!!!!
'Vako... Bio sam duže od mjesec dana na moru pa sad tek hvatam sve rasprave na forumu... Sutra cu valjda biti cijelo prijepodne onlajn. Kaj se tice skenova, nemam skener, ali cu vec ovaj tjedan zvrcnuti nekog frenda koji ga ima, pa cete moci svojim ocima vidjeti i sami sve prosuditi! Vikicu, nisam svu lovu spiskao na moru, tako da te runda ceka!!!
Ja sam Dr. Pop i slušam pank rok od glasne muzike gluh sam ko top
ps. Boc nije ti ispravan signature. U pesmi kaze gluv, a ne gluh. A ako si hteo da das licni pecat numeri, onda bi mozda bolje bilo: 'Ja sam dr. Boc i slusam...' ;)))
'Ajmo punkeri sa foruma!!!! Ja, ja sam ja, ja sam jajara, ja sam onaj koji ceo svet zajebava...
Dugo se pitam vredi li truda, ali sigurno da mi se svidja. Zato zelim da sacekam malo u odluci ovoj, ne bih hteo da stradam. Necu da kopam po djubristu srece, ne bih da zaprljam ruke. Moc pociva negde iza debelih vrata, ja bih hteo da vladam.
Plowing your way through a delicate maze Crushing the dreams that a lifetime made Rest will come away as the planets fall in line Karma piling up will catch in time
'Ajmo punkeri sa foruma!!!! Ja, ja sam ja, ja sam jajara, ja sam onaj koji ceo svet zajebava...
Dugo se pitam vredi li truda, ali sigurno da mi se svidja. Zato zelim da sacekam malo u odluci ovoj, ne bih hteo da stradam. Necu da kopam po djubristu srece, ne bih da zaprljam ruke. Moc pociva negde iza debelih vrata, ja bih hteo da vladam.
u boj, u boj, pankeri u boj!!!!!!
jedne noci kad sam krenuo kuci gdje su me cekali cevapcici vruci..... S LUKOM!!!