U stripu piše De Angelis, a Angelis se uvijek potpisuje na naslovnice. Poptisa na naslovnicic nema, stoga je razumno pretpostaviti da nije De angelis nego netko drugi, možda Bonazzi, kao i obicno...
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power...
Ili je ipak DeAngelis koji je to nacrtao na brzinu i traljavo pa ne zeli da se potpise?
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
I jedan hotimican pogled na naslovnicu može potvrditi da je rec o Bonazziju, a ne De Angelisu.
Nisam jos ni video naslovnu, samo objasnjavam da se moze desiti da je DeAngelis iako nema potpisa...
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
e pratim od prvog broja nathana al uopce ne kuzim tko je koji crtac u bonelliju, svaka vam cast kak pamtite. no opcenito gledano crtez mi je sto dalje ide sve losiji, povrsan, traljav. al u ovom specijalcu je fenomenalan!!! gust za citanje i za napasati oci