Vjerojatno ste do sada vec zamjetili da su kiosci prepuni strip kompleta? Pored svih Boneleijevih i ostalih kompleta na kisocima TISKA i DISTRI-PRESSA širom Hrvacke (najviše ih je ipak na moru) nalaze se i naši kompleti, njih 15-ak!
Samo da nabrojim neke jer postoji par vrsta kompleta: Prva vrsta kompleta je SPIDERMAN & X-MEN KOMPLET. Ima ih 5. Druga vrsta kompleta je MARVEL KOMPLET. Njih takoder ima 5. Postoji tu još i STRIPORAMA KOMPLET, te par mix kompleta.
Svi kompleti koji nisu mix sadrže po dva broja, npr. USX 5 i USX 6, te HULK/WOLVERINE 1 i 2 i tako dalje.
Cijene kompleta su 20 kn. Dakle, više od 120 stranica vrhunskog stripa u boji za samo 20 kunica! Stripovi su Near mint. Koliko mogu biti kada se jednom vrate s kioska. Najlošije smo izbacili, tako da su cisto pristojno ocuvani.
Navalite svi vi koji još niste nabavili naša strip izdanja (jer ste cekali ovu priliku) jer ova ponuda traje samo do isteka zaliha i tijekom srpnja, kolovoza i rujna.
Za sva pitanja slobodno me kontaktirajte, vaš Tally.
PS. Od 1 pa do 11.8. sam na godišnjem (tj. na dijelu godišnjeg) kod kuce.
nego, kume, zajebi lokija (jest da je esad, al je rodi dosadan za zile rezat) i objavi ti nama mini seriju ultimate adventures ili lijepo kreni s novom serijom she-hulk!
Nisam stigo nista procitati osim LOKIJA #1. Izgleda super i sigurno bi se dobro prodao s obzirom na ESADA. SHE-HULK ima super naslovnjace, ali unutra je prosjecno. Istina je da nisam procitao pricu pa ne mogu dati sud. Vidjet cemo što ce biti nakon ljeta. Je, cekamo rezultate prodaje kompleta.
uzmi sejo neces se pokajati.ja sam sad na moru uzeo sve komplete koji su bili.ali nazalost ni u tucepima ni u baskoj vodi nije bilo kompleta 3&4 koji mi nedostaje ali valjda ce biti u novembru pa cu pokupiti na CRS...