Author |
Topic |
Solid Snake
Senior Member
Djibouti
2359 Posts
Member since 30/12/2003 |
Posted - 31/07/2004 : 19:00:55
|
dobro bosanski
La piu grande beffa del diavolo c stata far credere all'uomo che lui non esiste.... e come niente sparisce!
|
|
|
big joco
Senior Member
Slovenia
1711 Posts
Member since 27/05/2003 |
|
big joco
Senior Member
Slovenia
1711 Posts
Posted - 01/08/2004 : 12:22:13
|
quote: Originally posted by SejoSexon
quote: Originally posted by Solid Snake
Sejo moras razumeti da kad neko kaze BJRM ili FYROM je isto kao kad se ti naljutis kad neko kaze da ne postoi bosnjacki jezik.Razumes? Znam da je FYROM oficijalno ime ali koriste ga samo Grci(cak i Bush nas zove Macedonia ).Na http://www.sergiobonellieditore.it pise "Macedonia". pozdrav
La piu grande beffa del diavolo c stata far credere all'uomo che lui non esiste.... e come niente sparisce!
Ja za bosnjacki jezik ne znam, govorim bosanski.
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
pa slovenci ne pravimo razlike izmedu vaših jezika: za nas je hrvatski, srpski in bosanski jezik jedan te isti: bosanšcina
www.mojradio.com/discobooom |
|
|
Solid Snake
Senior Member
Djibouti
2359 Posts
Posted - 01/08/2004 : 12:35:02
|
quote: Originally posted by big joco
quote: Originally posted by big joco
fyrm
www.mojradio.com/discobooom
eat shit
evo još jednog sa višom Balkanskom kulturom!
www.mojradio.com/discobooom
hvala na komplimentu
|
|
|
Blek Stena
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
Member since 03/07/2004 |
Posted - 01/08/2004 : 12:38:54
|
"...pa slovenci ne pravimo razlike izmedu vaših jezika: za nas je hrvatski, srpski in bosanski jezik jedan te isti: bosanšcina..."
Podjele jesu glupe, ali su nekad potrebne. Eto, kad Slovenac nessto dobro uradi pa dobije kompliment od drzzavljanina BiH on nece znati da li ga je ovaj pohvalio, pofalio ili povalio ,ako ne pravi razlike
|
|
|
Blek Stena
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
Posted - 01/08/2004 : 12:39:37
|
"...pa slovenci ne pravimo razlike izmedu vaših jezika: za nas je hrvatski, srpski in bosanski jezik jedan te isti: bosanšcina..."
Podjele jesu glupe, ali su nekad potrebne. Eto, kad Slovenac nessto dobro uradi pa dobije kompliment od drzzavljanina BiH on nece znati da li ga je ovaj pohvalio, pofalio ili povalio ,ako ne pravi razlike
|
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8234 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 01/08/2004 : 13:21:38
|
quote: Originally posted by Blek Stena
UMPAH! |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29345 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
big joco
Senior Member
Slovenia
1711 Posts
|
Markos
Webmaster
Croatia
29345 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 01/08/2004 : 20:57:15
|
e covjek se mora suzdrzati, bas mora al skoro da ne mogu.......koja prepotencija!!!!.....Big Joco, uvrijedio si puno ljudi s tim sprdanjem s nazivima nasih jezika, a da ne govorim o zadnjem postu.....koji su to samo kompleksi i strahovi..al necu, moram se SUZDRZATI......samo cu reci: cemu sudjelujes na (za vas) Balkanskom forumu?
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees. |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 01/08/2004 : 21:44:21
|
quote: Originally posted by Curunir
e covjek se mora suzdrzati, bas mora al skoro da ne mogu.......koja prepotencija!!!!.....Big Joco, uvrijedio si puno ljudi s tim sprdanjem s nazivima nasih jezika, a da ne govorim o zadnjem postu.....koji su to samo kompleksi i strahovi..al necu, moram se SUZDRZATI......samo cu reci: cemu sudjelujes na (za vas) Balkanskom forumu?
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Zato sto su i Slovenci Balkanci.
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas? |
|
|
Blek Stena
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
Posted - 01/08/2004 : 21:50:19
|
quote: Originally posted by Markos
Necemo valjda opet o tim istim (nepotrebnim) temama?
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Ja necu više Tita mi! |
|
|
big joco
Senior Member
Slovenia
1711 Posts
Posted - 01/08/2004 : 23:18:07
|
Nije to vredanje...za nas su svi ti jeziki isti, pa ucili smo u školi srpskohrvatski, koji je bio jedan jezik u ona vremena...i tako je od nas i ostalo! Neki slovenac u Beogradu naruci Kavu a u Zagrebu Kafu- ne zbog toga da nekoga vreda, nego zbog toga jer mu je svejedno kako se kafi ili kavi kaže- samo da je dobije! U svakoj stavari vidite vredanja, strahove itd...a hteo sam samo reci, da mi ne pravimo razlike ko je ko...odmah sve prebacite na politiku! A u tome je problem! A Balkan sam pomenou Solid Snakeu za ono "EAT SHIT". Mislim da je to vredanje...
www.mojradio.com/discobooom |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 02/08/2004 : 00:20:20
|
Nije, Joco.......problem je u ovome, a nije mi bas djelovalo kao sala: "pa najbolje da se onda bosanci nauce slovenski pa jim se možemo zahvaljivati po naše, da ne dode do zbrke!" cak ni Marku......ali dobro..... a snakea ste (sad ne mislim samo na tebe) isprovocirali s nazivom njegove zemlje.....bila je i ostala Republika Makedonija....
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees. |
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8234 Posts
Posted - 02/08/2004 : 02:24:54
|
Nije, Joco.......problem je u ovome, a nije mi bas djelovalo kao sala: "pa najbolje da se onda bosanci nauce slovenski pa jim se možemo zahvaljivati po naše, da ne dode do zbrke!" cak ni Marku......ali dobro..... a snakea ste (sad ne mislim samo na tebe) isprovocirali s nazivom njegove zemlje.....bila je i ostala Republika Makedonija.... Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Mislio si na mene Jos jednom cu kazati da nikada nikoga nisam provocirao. Kao da ja ovde nemam preca posla nego da idem okolo i provociram i maltretiram jadne narode sa tamo nekog Balkana. Svasta. To sto se nekome ne svidja zvanican naziv njegove otadzbine, nije moj problem. Ta drzava se zove Bivsa Jugoslovenska Republika Makedonija i kao takva je primljena u Ujedinjene Nacije. Svaki drugi naziv je za lokalnu upotrebu, i ja to ne sporim. Ni ja svoju otadzbinu ne zovem Srbija i Crna Gora, vec samo Srbija, pa ne skacem kao opaljen kada neko pomene njeno puno ime. A to sto neki ovde ocigledno imaju komplekse, e pa izvinite, na meni necete leciti iste. Demokrtija podrazumeva i prihvatanje i uvazavanje drugojacijeg misljenja, izmedju ostalog, bez obzira da li nam se isto svidjalo ili ne. Ali, daleko je demokratija od tog nesrecnog Balkana...
UMPAH! |
Edited by - prozirna senka on 02/08/2004 04:38:54 |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
|
Blek Stena
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
Posted - 02/08/2004 : 09:25:21
|
Ma ne treba brisati topic nego se vratiti na temu, na Bonelija, na cinjenicu da djevojke vole stripove i slicno... Ovo sad je kao kad pišeš pismenu vježbu pa ti profesorica kaže da si fulio temu, a zna se koja ocjena slijedi za to... |
|
|
Dok Lester
Advanced Member
5078 Posts
Member since 15/11/2001 |
Posted - 02/08/2004 : 09:40:47
|
Kec...
"Every man dies. Not every man really lives." ""If anything in this life is certain, if history has taught us anything, it is that you can kill anyone.""
|
|
|
Solid Snake
Senior Member
Djibouti
2359 Posts
Posted - 02/08/2004 : 11:43:59
|
quote: Originally posted by prozirna senka
Nije, Joco.......problem je u ovome, a nije mi bas djelovalo kao sala: "pa najbolje da se onda bosanci nauce slovenski pa jim se možemo zahvaljivati po naše, da ne dode do zbrke!" cak ni Marku......ali dobro..... a snakea ste (sad ne mislim samo na tebe) isprovocirali s nazivom njegove zemlje.....bila je i ostala Republika Makedonija.... Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Mislio si na mene Jos jednom cu kazati da nikada nikoga nisam provocirao. Kao da ja ovde nemam preca posla nego da idem okolo i provociram i maltretiram jadne narode sa tamo nekog Balkana. Svasta. To sto se nekome ne svidja zvanican naziv njegove otadzbine, nije moj problem. Ta drzava se zove Bivsa Jugoslovenska Republika Makedonija i kao takva je primljena u Ujedinjene Nacije. Svaki drugi naziv je za lokalnu upotrebu, i ja to ne sporim. Ni ja svoju otadzbinu ne zovem Srbija i Crna Gora, vec samo Srbija, pa ne skacem kao opaljen kada neko pomene njeno puno ime. A to sto neki ovde ocigledno imaju komplekse, e pa izvinite, na meni necete leciti iste. Demokrtija podrazumeva i prihvatanje i uvazavanje drugojacijeg misljenja, izmedju ostalog, bez obzira da li nam se isto svidjalo ili ne. Ali, daleko je demokratija od tog nesrecnog Balkana...
UMPAH!
Ti ili me ne mozes razumeti ili neces da me razumes.Rekao sam ti da je to BJRM provokacija jer to ime koriste samo grci i one koje zele da nas provociraju(kao ti na primer).Na onaj sajt pisalo je "MACEDONIA".U nas ustav mi smo "Republika Makedonija".Najveca sila na svetu nas zove Macedonia,a ti mene ovde provociras.Znam ja dobro ko iz tvoje zemje nas zove BJRM i Juzna Srbija i kakve pretenzije imaju prema nama.
|
|
|
NenaX
Starting Member
Bosnia and Herzegovina
29 Posts
Member since 15/12/2003 |
Posted - 02/08/2004 : 14:58:53
|
E vidi belaja sto nastade, a samo sam htjela saznati moze li se naruciti iz BiH... I kad sam vec kod toga, poslala sam mail u petak i ne dobih odgovor sa stranice. Znaci pisi propalo... Steta...:( |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8234 Posts
Posted - 02/08/2004 : 18:16:11
|
quote: Originally posted by prozirna senka
UMPAH!
Ti ili me ne mozes razumeti ili neces da me razumes.Rekao sam ti da je to BJRM provokacija jer to ime koriste samo grci i one koje zele da nas provociraju(kao ti na primer).Na onaj sajt pisalo je "MACEDONIA".U nas ustav mi smo "Republika Makedonija".Najveca sila na svetu nas zove Macedonia,a ti mene ovde provociras.Znam ja dobro ko iz tvoje zemje nas zove BJRM i Juzna Srbija i kakve pretenzije imaju prema nama.
Slusaj ti kretenu iskompleksirani!!! Zaboli me ku..c da li vas Grci provociraju, ili vi njih. Zaboli me i da li Bugari na vas gledaju kao na Bugare, zaboli me i za vas problem sa Albancima i podelom BJRMa. To su vasi problemi, i njih cete resiti ili ne. Od svih drzava u okruzenju, jedino je Srbija vas priznala bez ikakvih problema, jedino Srbija je priznala i vasu naciju, a vi ste i dalje srbofobicni (cast izuzecima). E pa molicu lepo, nosite se svi u tri lepe pi..e materine! Iskomplekisirani idijote! Srbija ima teritorijalne pretenzije ka vama, svasta... Ma, sa budalama se i ne vredi raspravljati, tako da cu ja ovde staviti tacku na svaku dalju raspravu.
UMPAH! |
|
|
Blek Stena
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
|
Topic |
|