Author |
Topic  |
|
mephisto_III
Senior Member

Germany
2168 Posts
Member since 24/07/2002 |
|
Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts
Member since 13/11/2001 |
|
wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts
Member since 20/10/2003 |
|
Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
Posted - 07/08/2004 : 12:21:04
|
Witchblade, kazes? Zvuci mi nesto poznato ...
Salu na stranu, citao sam ga, naravno, iako mi nije medju najomiljenijima (sto bi se zbog nicka moglo pomisliti). Strip i nije tako los (ako volite euromangu), ima prilicno zanimljivu pricu, Ian Nottingham mi je odlican lik, a S. Pezzini je uistinu sjajan stripovski komad . Ako vam i ne bude drago nakon citanja, sigurno vam nece biti zao...
Ima jos nekoliko relativno novijih amer. stripova koje bih zelio preporuciti posjetiteljima ovog sajta, ali upravo pisem clanak o jednome od njih i ne zelim pokvariti iznenadjenje 
________________ "But if of ships I now should sing, what ship would come to me, What ship would bear me ever back across so wide a Sea?" |
 |
|
Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts
Posted - 07/08/2004 : 12:24:42
|
Inace, postoji i film "Witchblade", s Yancy Butler u glavnoj ulozi, ali i nije bas nuzno da ga pogledate . Od silnih "bullet time" efekata, pomislili biste da gledate "Matrix"...
________________ "But if of ships I now should sing, what ship would come to me, What ship would bear me ever back across so wide a Sea?" |
 |
|
Kornboy
Senior Member

Croatia
2936 Posts
Member since 07/06/2002 |
Posted - 07/08/2004 : 13:25:24
|
Postoji i serija Witchblade, ali je, koliko mi se cini, dozivila fijasko. Medjutim, sto se pomenutih stripova tice citam Spawna (skeniranog doduse, ali sta ces) koji mi je, fakticki, najomiljeni lik iz svijeta stripova! Opravdano! (sjeca li se tko #10) E sad sto se Witchblade tice, procitao sam prvi TPB (kojeg sam kupio polovnog, isplatilo se) i jos nekoliko specijalki. Dalje nisam bio u mogucnosti, ali ako mi se pruzi prilika rado cu nastaviti. Mephisto_III ako su ti se svidja Witchblade bilo bi dobro da provjeris i The Darkness, mislim da neces pozalit ;) |
 |
|
Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts
Posted - 07/08/2004 : 16:06:20
|
quote: Originally posted by Kornboy
Mephisto_III ako su ti se svidja Witchblade bilo bi dobro da provjeris i The Darkness, mislim da neces pozalit ;)
Istina, Jackie je opak faker 
 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 07/08/2004 : 20:07:42
|
conan ZAKON! punisher ZAKON! wolverine ZAKON! nedavno sam nabavio par svescica lobo-a i poprilicno mi se dopao... imam namjeru nabaviti i preachera jer ga svi hvale ali tek kad dodjem sebi tj kad novcanik dodje sebi
AMERICKA NACIJO URADI MI FELACIO!!! |
 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 07/08/2004 : 20:09:42
|
zaboravih reci da mi je ovaj ultimate X-men odlican.kupio sam skoro sve ove talijeve sad kad sam bio na moru.i onaj serijal daredevil/elektra mi se svidio pravo,a za six hours ne moram nista posebno govoriti
AMERICKA NACIJO URADI MI FELACIO!!! |
 |
|
Logan
Junior Member

Croatia
365 Posts
Member since 02/12/2003 |
|
sAdam
Junior Member

Croatia
346 Posts
Member since 29/06/2002 |
Posted - 08/08/2004 : 10:22:27
|
meni je spawn jedan od omiljenijih likova bio jos kao klincu , ja sam ga nabavljao u madji, tak da sam procitao nekih 40-ak prvih brojeva, i sto je dalje isao crtez mu sve bolji osobito kad crta sam mcferlane. inace ima i crtic i to cak dva ili tri dugometrazna. zapravo mislim da je to crtana serija al su je spojili u dugometrazni kasnije, ja imam drugi dio na dva cd-a ak nekog zanima  |
 |
|
Kornboy
Senior Member

Croatia
2936 Posts
Member since 07/06/2002 |
Posted - 08/08/2004 : 14:54:47
|
quote: i sto je dalje isao crtez mu sve bolji osobito kad crta sam mcferlane
Po meni je Greg Capullo najbolji crtac Spawna. Jasno je vidljivo koliko mu je stil napredovao iz broja u broj. Fenomenalno!
E sad, sto se crtica tice, u pitanju je ipak serija (koja je, btw, fenomenalna), tri sezone po 6 epizoda. Medutim, citao sam negdje da ce se uskoro nastavit sa snimanjem. Ali koliko sam razumio, ici ce direktno na video.
-Disintegration- |
 |
|
|
Topic  |
|