gledah neki dan dokumentarac o zaradama francuskih crtaca... fini novac im tece u dzepove, neko je zaradio i do 1 600 000 eura za godinu?! posebno crtac Iznoguda ako se ne varam? koliko od prilike, ako nemate tacne podatke, zaradjuju Bonellijevi crtaci, posebno dd?
U jednom Wizardu sam vidio da je najbolje placen crtac stripova zapravo crtacica. Jedna Japanka dize oko 5.5 milijardi dolara godisnje (da, da, milijardi). Blago je receno da sam bio sokiran cifrom.
Ja samo znam da je Claudio Villa najbolje placeni Bonellijev crtac, a zaradjuje 400 EURA po jednoj stranici,sto znaci da po stripu zaradi 44000 EURA...nije lose,plus po 1000 za svaku naslovnicu. Marcello zaradjuje 300 EURA po stranici.
Autori koji zzive i rade na ex-yu prostorima ne zaradjuju ni priblizzno toliko,ccast izuzecima koji rade za strance. Mozzda bi neki forumassi mogli otkriti profesionalne tajne
U jednom Wizardu sam vidio da je najbolje placen crtac stripova zapravo crtacica. Jedna Japanka dize oko 5.5 milijardi dolara godisnje (da, da, milijardi). Blago je receno da sam bio sokiran cifrom.
Ma, mislim da si malo pretjerao s tom izjavom. Sigurno je pisalo 5 milijardi japanskih jena, što je onda puno manja svota. Mislim, 5 milijardi dolara da zaradjuje netko godišnje bilo gdje u svijetu crtajuci stripove??? A, ne, ne, nikako... nemoguce!
jabuka ne pada daleko od stabla ako je stablo jabukovo
I dalje je mnogo. Currency Converter: Results Monday, August 9, 2004 5,000,000,000 Japanese Yen(s) = 47,080,126.754 US Dollar(s) 1 US Dollar = 114.868 Japanese Yen(s) 1 Japanese Yen = 0.009 US Dollar(s)