Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
Djole
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/ZZCP.gif)
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
|
SejoSexon
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/bayern-logo.gif)
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 18/08/2004 : 13:47:44
|
evo ti par adresa (ne znam da li imaju stripove koje trazis)
Comic Laden www.comicladenfranke.de Berliner Str. 20 60311 Frankfurt
-------------------------------------------------------------------------------- Comica Stiftstr. 39 60313 Frankfurt
-------------------------------------------------------------------------------- T3-Terminal Entertainment Große Eschenheimer Str. 41A 60313 Frankfurt/Main
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas? |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
SejoSexon
Advanced Member
![](AvatarUpload/bayern-logo.gif)
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 18/08/2004 : 13:49:15
|
Hugendubel Steinweg 12, 60313 Frankfurt, Tel: 069 - 92034925
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas? |
|
realist
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/spidey001.gif)
Croatia
1206 Posts
Member since 09/09/2003 |
Posted - 18/08/2004 : 13:56:37
|
Ako je u pitanju Essential Spider-man 6,želim ti od srca da uspiješ u svojoj potrazi.Godspeed,Djole!
Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi. |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 18/08/2004 : 14:03:19
|
Hvala, Sejo!
Nego, pade mi na pamet, možda ne bilo loše ovde na sajtu imati odeljak o striparnicama, sa adresama, kratkim opisima, ponudom, i par slikica? Pa koliko ih nademo. Cisto da se ne postavljaju pitanja na forumu konstantno, i da se ne gugluje.
Marko?
Poukram! |
|
tantus
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Slovenia
1651 Posts
Member since 10/09/2003 |
Posted - 18/08/2004 : 14:15:03
|
quote: Originally posted by Djole Nego, pade mi na pamet, možda ne bilo loše ovde na sajtu imati odeljak o striparnicama, sa adresama, kratkim opisima, ponudom, i par slikica? Pa koliko ih nademo. Cisto da se ne postavljaju pitanja na forumu konstantno, i da se ne gugluje.
Marko?
Dobar predlog, ako se Markos slaze. |
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29469 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 18/08/2004 : 17:15:13
|
quote: Originally posted by Djole
Hvala, Sejo!
Nego, pade mi na pamet, možda ne bilo loše ovde na sajtu imati odeljak o striparnicama, sa adresama, kratkim opisima, ponudom, i par slikica? Pa koliko ih nademo. Cisto da se ne postavljaju pitanja na forumu konstantno, i da se ne gugluje.
Marko?
Poukram!
Sto, odjeljak sa striparnicama u Frankfurtu, Ankari, Tirani, Babinoj gredi i Suvom Potoku? Ne znam koliko to ima smisla.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
Croatia
29469 Posts
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 18/08/2004 : 20:16:40
|
ja sam nedavno trazio striparnice u groningenu i amsterdamu i naletio sam na stranicu sa dosta(ovo je naravno relativno) striparnica sirom svijeta,a narocito u evropi.samo za groningen sam nasao vise od deset,a u amsterdamu skoro trideset.i sto je najbolje sve na jednoj jedinoj stranici.
AMERICKA NACIJO URADI MI FELACIO!!! |
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Posted - 18/08/2004 : 20:17:53
|
zaboravih reci glavnu stvar...mozda ne bi bilo lose opet naci tu stranicu i spisak staviti na site,ili link.ali link koje ce biti na vidnom mjestu a ne negdje u nekom zaboravljenom topicu.
AMERICKA NACIJO URADI MI FELACIO!!! |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 19/08/2004 : 09:40:04
|
Da, znam i ja tu stranicu, ali sada nisam uspeo da je nadjem.
Markos, bilo b lepo da kad neko traži na internetu, nadje spisak OVDE. Hiljadu puta smo imali topice "Striparnice u...", pa reko' cisto da ih predupredimo. No dobro, as you like it.
Poukram! |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29469 Posts
Posted - 19/08/2004 : 11:22:48
|
PA dobro, evo, ukoliko netko to hoce kompilirati ja cu to rado staviti na sajt. Eto, zadovoljni:-)? Meni se ne da to raditi, ali cu to staviti online, ako netko napravi.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
|
mcn
Advanced Member
![](AvatarUpload/nasmejseuboji.gif)
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
Posted - 20/01/2005 : 14:20:03
|
>PA dobro, evo, ukoliko netko to hoce kompilirati ja cu to rado >staviti na sajt. Eto, zadovoljni:-)? Meni se ne da to raditi, ali cu >to staviti online, ako netko napravi.
Zar ne bi jedan topik u popisima bio dosta?
mcn
Q STRIP i DZZEPNI Q na svim kioscima! *** Utorkom: nova AUKCIJA na Burzi! *** Srijedom: MISTER MACCAK na www.stripovi.com *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)! |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|