Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
wanderer
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/avatar25939_12[1].gif)
United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 18/08/2004 : 21:32:33
|
Dal ima neko skenirane stripove na cd-u od zlatne serije i lunov magnus stripa, a voljan je to podijeliti/mijenjati?? i kolko bi to cd-ova bilo?
tnx
I'll tell you the TRUTH: 'Your SOUL will BURN in the LAKE of FIRE !!!'
|
|
A.Hodzic
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Bosnia and Herzegovina
1146 Posts
Member since 01/05/2004 |
Posted - 18/08/2004 : 21:49:40
|
Zdravo....imam dosta toga na CD-ovima skenirano,i mjenjao bih se ako imas nesto interesantno za mene,ako ne,onda bih ti prodao.javi se na moj mail,pa cemo se dogovoriti...pozdrav Adnan... |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Dado
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
Ramath
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/grb_partizan.gif)
Russia
2127 Posts
Member since 26/02/2004 |
Posted - 18/08/2004 : 23:13:08
|
quote: Originally posted by Dado
Je*ali vas stripovi na CDu...kako to neko uopce moze citati...![](icon_smile_blackeye.gif) ![](icon_smile.gif)
Ja sam morao citati stare Zagore koje nisam imao, a koje Ludens nece jos izdati. Uzivao sam napokon u Vinter Snejku. Hvala Scanturione, ma gdje bio |
|
SejoSexon
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/bayern-logo.gif)
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 19/08/2004 : 07:15:35
|
Je*ali vas stripovi na CDu...kako to neko uopce moze citati...![](icon_smile_blackeye.gif) ![](icon_smile.gif)
Meni se ledja ukoce od skeniranih stripova ![](icon_smile_big.gif)
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas? |
|
Dok Lester
Advanced Member
5078 Posts
Member since 15/11/2001 |
Posted - 24/08/2004 : 09:17:19
|
Kad citas stripove na wc-u pa je tesko drzat monitor ;-)))))))
"Every man dies. Not every man really lives." ""There is Life in every breath... - That is, Bushido.""
|
|
panzer
Advanced Member
12644 Posts
Member since 18/05/2005 |
Posted - 01/11/2005 : 18:52:27
|
Ako netko ima skeniranog Bluberryja, nek se mi javi na mail... samo mi još on ( od meni zanimljivih strip junaka ) fali u mojoj skromni zbirci cd stripova...
Ich bin kein Man, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier! |
|
Duh sa kriglom
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/man.jpg)
Bosnia and Herzegovina
279 Posts
Member since 15/08/2005 |
Posted - 01/11/2005 : 19:59:40
|
hmm...predreasude,predrasude![](icon_smile_cool.gif) |
|
Duh sa kriglom
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/man.jpg)
Bosnia and Herzegovina
279 Posts
Member since 15/08/2005 |
Posted - 01/11/2005 : 20:00:40
|
quote: Originally posted by Ramath
Ja sam morao citati stare Zagore koje nisam imao, a koje Ludens nece jos izdati. Uzivao sam napokon u Vinter Snejku. Hvala Scanturione, ma gdje bio
da Scanturion...svima nam je donio nadu u bla...bla bla... |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 01/11/2005 : 20:01:09
|
Tko još cita starije brojeve ZS ili LMS? To je tek tako, da se popuni biblioteka. Imam gomilu stvari na CD-ima, no vecina ih ceka svoju priliku.
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power... |
|
mifugo
Senior Member
1007 Posts
Member since 28/05/2005 |
Posted - 01/11/2005 : 23:39:26
|
quote: Originally posted by Dok Lester
Kad citas stripove na wc-u pa je tesko drzat monitor ;-)))))))
ko ima laptop, nema problema ![](icon_smile_big.gif) |
|
Furyo
Starting Member
23 Posts
Member since 08/01/2006 |
|
sdragan@
Senior Member
![](AvatarUpload/76px-Stjepan_Filipovic.jpg)
Western Sahara
1780 Posts
Member since 01/05/2005 |
Posted - 09/01/2006 : 14:51:40
|
quote: Originally posted by Ramath
Ja sam morao citati stare Zagore koje nisam imao, a koje Ludens nece jos izdati. Uzivao sam napokon u Vinter Snejku. Hvala Scanturione, ma gdje bio
Da, Scantrion je odradio posao za desetku, svaka mu cast.
Posto ja zivim u relativno malom stanu i nemam mogucnosti da tu cuvam sve papirne stripove u tom slucaju skenirani stripovi dobro dodju jer zauzimaju malo mesta i uvek su na dohvat ruke da se malo podsetis ili pogledas nesto zanimljivo. Ne razumem ljude kojima takve stvari smetaju![](icon_smile_question.gif)
"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"
![](icon_misterno.gif)
|
|
Koresh
stripovi.com suradnik
2996 Posts
Member since 18/09/2004 |
Posted - 09/01/2006 : 15:16:58
|
Ja sam probao, poceo citati jedan AF, ali sjediti pred kompjuterom i citati stripove, no thanks. Never!
Ako nekoga zanimaju skenirani Alan Fordovi (superstrip, prvih stotinjak) neka mi javi na mail![](icon_smile_dead.gif)
"Steal my rhymes and you are dead, busta" |
Edited by - Koresh on 09/01/2006 15:17:47 |
|
Obi-wan
Advanced Member
![](AvatarUpload/Obi-wan 2(1).jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 09/01/2006 : 16:55:39
|
quote: Originally posted by Koresh
Ja sam probao, poceo citati jedan AF, ali sjediti pred kompjuterom i citati stripove, no thanks. Never!
Ako nekoga zanimaju skenirani Alan Fordovi (superstrip, prvih stotinjak) neka mi javi na mail![](icon_smile_dead.gif)
"Steal my rhymes and you are dead, busta"
Moje mišljenje o skeniranima je ovakvo : da mi netko besplatno ponudi sve skenirane stripove koji su izišli na ovim prostorima na 10000 CD-a, DVD-a, odbio bih bez razmišljanja. Kvariti oci na monitoru, ne osjetiti papir u rukama vec držati miš, citanje u sjedecem položaju. Ne hvala...![](icon_smile_dead.gif) ![](icon_smile_dead.gif) ![](icon_smile_dead.gif) Usporedio bih stripove na CD-u sa plasticnim cvijecem, gumenom ženom i Gospodarem prstenova na piratskoj VHS kaseti gdje vidite visokog kineza koji sjedi u kinu ispred skrivenog pirata.
>> Glanceri ne postoje.To je mit.Svaki strip ima bar malo oštecenje. << |
|
dcopic
stripovi.com suradnik
![](avatars/aragorn2.gif)
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
|
mpavin
Advanced Member
![](AvatarUpload/dw.jpg)
Niue
7867 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 09/01/2006 : 19:54:11
|
stripovi na cd-u --bezveze![](icon_smile_dead.gif) koga je volja coriti pred monitorom 2-3 ure za dva dana bi vec nosio naocale![](icon_smile_dead.gif) ![](icon_smile_blackeye.gif)
samoubojica: ne približavajte mi se, zapalit cu se!!! prljavi Harry: ti se zapali, a mi cemo napraviti roštilj. |
|
jetset
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
Croatia
390 Posts
Member since 23/06/2005 |
|
Dr. Westax
Senior Member
![](AvatarUpload/100x100falloutav-bos.gif)
Croatia
2757 Posts
Member since 18/07/2002 |
Posted - 09/01/2006 : 20:16:45
|
Jedino skenirani stripovi su vjecni glanceri! ![](icon_smile_blackeye.gif) ![](icon_smile.gif)
Life sucks, but Death swallows! |
|
mpavin
Advanced Member
![](AvatarUpload/dw.jpg)
Niue
7867 Posts
Posted - 09/01/2006 : 20:43:45
|
kad se cd izliže ili pokvari onda više nisu ništa![](icon_smile.gif)
samoubojica: ne približavajte mi se, zapalit cu se!!! prljavi Harry: ti se zapali, a mi cemo napraviti roštilj. |
|
Koresh
stripovi.com suradnik
2996 Posts
Member since 18/09/2004 |
Posted - 09/01/2006 : 21:00:42
|
Citati "stripove" na kompjuteru??????? Sjedit pred monitorom i citat stripove????? I don´t get it!
"Steal my rhymes and you are dead, busta" |
|
Curunir
Advanced Member
![](avatars/saruman2.gif)
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 09/01/2006 : 22:05:39
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Moje mišljenje o skeniranima je ovakvo : da mi netko besplatno ponudi sve skenirane stripove koji su izišli na ovim prostorima na 10000 CD-a, DVD-a, odbio bih bez razmišljanja. Kvariti oci na monitoru, ne osjetiti papir u rukama vec držati miš, citanje u sjedecem položaju. Ne hvala...![](icon_smile_dead.gif) ![](icon_smile_dead.gif) ![](icon_smile_dead.gif) Usporedio bih stripove na CD-u sa plasticnim cvijecem, gumenom ženom i Gospodarem prstenova na piratskoj VHS kaseti gdje vidite visokog kineza koji sjedi u kinu ispred skrivenog pirata.
>> Glanceri ne postoje.To je mit.Svaki strip ima bar malo oštecenje. << [/quote]
inace citas stojeci?![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees. |
|
mpavin
Advanced Member
![](AvatarUpload/dw.jpg)
Niue
7867 Posts
Posted - 09/01/2006 : 23:39:37
|
a što kad nestane struje.npr kad miševi pojedu strujnu žicu i slicno![](icon_smile_evil.gif) ![](icon_smile_evil.gif) ![](icon_smile_evil.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ja vam kažem ostavite se toga i citajte stripove normalno![](icon_smile.gif)
|
mpavin
Advanced Member
![](AvatarUpload/dw.jpg)
Niue
7867 Posts
Posted - 09/01/2006 : 23:40:18
|
ako ipak necete onda cu vas preporuciti nekome dobrome okulisti![](icon_smile_evil.gif)
|
Curunir
Advanced Member
![](avatars/saruman2.gif)
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 10/01/2006 : 00:19:54
|
quote: Originally posted by mpavin
ja vam kažem ostavite se toga i citajte stripove normalno![](icon_smile.gif)
samoubojica: ne približavajte mi se, zapalit cu se!!! prljavi Harry: ti se zapali, a mi cemo napraviti roštilj.
mislis ka oni tvoji otocani![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees. |
|
VALTER
Advanced Member
![](AvatarUpload/Obelus.gif)
Croatia
6414 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 10/01/2006 : 00:29:34
|
Da imam kvalitetan projektor, poput onih koji se koriste na fakultetima, i veliko platno, ne bih imao nista protiv citanja skenova. |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|