If there were no rewards to reap, no loving embrace to see me through this tedious path I've chosen here, I certainly would've walked away by now. And I still may. And I still may. And I still may.
Ja ne razumijem tu naviku citanja na WC-u... mislim, ja kad idem na WC, ja sjednem na šolju i odmah obavim svoj "posao", i stvarno ne vidim kako da ja sad uzmem strip u ruke i citam, kad svejedno sam gotov s "poslom" dok bi stigao do npr. trece stranice. Znam da ima puno ljudi koji imaju problema sa probavom, i njima to malo duže traje dok se ne "olakšaju", te oni si mogu na takav nacin prikratiti vrijeme, ali svejedno... No, dobro, možda je sve to neki fetiš koji ja zapravo ne razumijem.
jabuka ne pada daleko od stabla ako je stablo jabukovo
Ja ne razumijem tu naviku citanja na WC-u... mislim, ja kad idem na WC, ja sjednem na šolju i odmah obavim svoj "posao", i stvarno ne vidim kako da ja sad uzmem strip u ruke i citam, kad svejedno sam gotov s "poslom" dok bi stigao do npr. trece stranice. Znam da ima puno ljudi koji imaju problema sa probavom, i njima to malo duže traje dok se ne "olakšaju", te oni si mogu na takav nacin prikratiti vrijeme, ali svejedno... No, dobro, možda je sve to neki fetiš koji ja zapravo ne razumijem.
jabuka ne pada daleko od stabla ako je stablo jabukovo
WC šolja nije izumljena da bi se ''poslovalo'' u nju vec da bi citali na njoj. Doduše, mnogim mojim prijateljima nije isto to jasno, no, meni nema veceg cejfa. Još kad bih si mogao kakav kastiš ubaciti da mi svira u pozadini dok citam...
Prije sam bio uobražen, ali sad sam i tu manu iskorijenio. Sad sam savršen.