Ja sam ovog Dylana dobio od brata kad je bio na ekskurziji tako da sam sentimentalno vezan za njega:o))) Al ozbiljno prica i crtež su mi odlicni iako se nemože pohvalit originalnošcu!
Darko, moram ti posuditi Necropolis, tamo je Barbato dobra.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Ja sam ga procitao na njemackom i mogu reci da je strip odlican!!
Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich
Ali zato, ko hoce, može da ga procita u ne-baš-previše-legalnom-izdanju odmah, a ne na leto... ;)
-- "To me, my board!"
Necropolis ili specijalac?
Stara Vienna dobro ime ima, lijepo ime koje znaju svi, al' djevojke na ulicama nicemu ne vrijede, i kriplovi su cesta i svakodnevna stvar, rekoh spasi Bože Österreich
Kvalitet je najbolji do sada (a nisam sklon da to pricam tek onako, znate i sami). Korice plastificirane i odlicnih boja, unutra je sken odlican, štampa bi mogla biti bolja, ocigledno da su opet mali tiraži u pitanju, ali ipak je odlicno, vezu nema sa onim starim Gusarevim piratima.
Kvalitet je najbolji do sada (a nisam sklon da to pricam tek onako, znate i sami). Korice plastificirane i odlicnih boja, unutra je sken odlican, štampa bi mogla biti bolja, ocigledno da su opet mali tiraži u pitanju, ali ipak je odlicno, vezu nema sa onim starim Gusarevim piratima.
...samo valjda nije opet neki pirat.... onaj neki pirat vanredno izdanje DD iz Giganta i Almanaha je najveca katastrofa koju sam ikad vidio... grozno,grozno....mrzim pirate
...pitanje je sad da li cekati ljeto i vidit Dylana u odlicnom izdanju majstor Berniea ili uzeti pirata,koji kako kaže Djole i nije tako loš? Vjerovatno oboje,Dylan je Dylan...
...pitanje je sad da li cekati ljeto i vidit Dylana u odlicnom izdanju majstor Berniea ili uzeti pirata,koji kako kaže Djole i nije tako loš? Vjerovatno oboje,Dylan je Dylan...
da sad Berni kaže da ce izdati ovog specjalca verovatno bi svi cekali do tada, ali tako....
Inace, sad videh veliki plus - fusnote u kojima se prica poziva na odredene ranije epizode (a poziva se na jezivo mnogo njih) radene su u odnosu na NAŠA izdanja, tako da kada se prica poziva na Johy Freaka, piše "Vidi DD Abaton #5", ili na "DD SD koji-vec-broj" i tako to.
Rec je o necemu što se Bernard nikada nije potrudio da uradi.
Što se tice DD specijalaca... jesu li sve te Grucove epizode tako opicene i zabavne kao "Horrorpoppin'"? I nadam se da ce ovo ljeto Bernard ponovno izdati neki stariji specijalac upravo sa dodatnom Grucovom epizodom, pošto vidim da te epizode više ne izlaze u novijim specialcima!
we'll fast forward to a few years later and no one knows except the both of us and I have honored your request for silence and you've washed your hands clean of this
ma, pirati su bezobrazno skupi! jebes crno bijeli isprint u losoj rezoluciji (takav je bio zadnji dylan, ujedno i posljednji kojeg sam kupio), kad za iste pare mogu kupiti originalni trejd u boji! mislim da ce se pirati sami pokopati sa svojim cijenama...
Plus, izašao je i Gigant 11.
-- "To me, my board!"
Jel najnoviji tal. specijalac ili neki drugi?
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power...
A i dalje mi nije jasno kako netko moze mirne duse kupiti Dylan pirate i s druge strane kukati na Abaton kako kasne.
Tako što to nije ni u kakvoj korelaciji jedno sa drugim? Ili tako što ce ionako kupiti i jedno i drugo? ;)
Osim sto Abaton placa 1000 i kusur eura po broju za prava i koliko toliko odrzava publiku zainteresiranom, da bi se onda ovi pojavili i digli lovu na brzinu (nemoj mi samo reci da im to nije cilj).