dal neko zna koliko otrilike kosta licenca za izdavanje bonelijevih stripova?da li je cijena ista za sve junake i edicije ili ima razlika? i da li se to mora za svaku epizodu posebno nabavljati ili se moze za komplete uzimati/eventualno cijeli serijal(sto je malo vjerojatno)?
ma di cu pored njega i wiza ista preuzet ucim pa sam po cile dane doma logiram se svakih uru vrimena malo odmorit pa sam poprilicno aktualan :)))) ima da si nabijem postova ko u prici ;)
dal neko zna koliko otrilike kosta licenca za izdavanje bonelijevih stripova?da li je cijena ista za sve junake i edicije ili ima razlika? i da li se to mora za svaku epizodu posebno nabavljati ili se moze za komplete uzimati/eventualno cijeli serijal(sto je malo vjerojatno)?
pozdrav
I'll tell you the TRUTH: 'Your SOUL will BURN in the LAKE of FIRE !!!'
Klasicu, pa neceš valjda ti u piratske vode?
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power...
kad sam se zanimao za najamnika segrelles-ica mi je postavila gomilu pitanja oko naklade, samog izdanja pa i ritejl prajsa... nije lako odgovoriti na pitanja o cijeni licenca, ovisi to o svemu i svacemu
...jeli su samo kruh i sol al' oni su gledali marisoooooool...oooo