Author |
Topic  |
ana max
Junior Member

435 Posts
Member since 21/01/2004 |
Posted - 17/09/2004 : 18:08:46
|
quote: Originally posted by Dzimi Gitara
Onda cemo se videti na salonu. Ja sam mislio da Salon pocinje 28.og, tako valjda pise na bilbordu ispred SKC-a.
Ja mislim da pise ipak 23. u 20 sati. |
 |
|
Blek Stena
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
Member since 03/07/2004 |
|
Blek Stena
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
|
Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts
Member since 13/11/2001 |
Posted - 24/09/2004 : 15:42:14
|
quote: Originally posted by Blek Stena
Zna li neko od Beogradjana rezultate, ko su nagradjeni i sl. ?
Mora da si slao radove,a? |
 |
|
Blek Stena
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
|
zmcomics
Average Member

734 Posts
Member since 24/08/2002 |
Posted - 24/09/2004 : 19:21:24
|
Ja uvijek ssaljem radove, ali ne dobijam nagrade Mislim, davno bi me obavjestili da sam nagradjen...
Sto mene nisi pit'o?!... ja znao rezultate jos u nedelju, al' nebi smeo da ti kazem Bice za par dana u Stripoteci, a sutra (da sutra) ujutro u SVestima, a u ponedeljak i na posebnoj stranici, sa sve fotkama i scanovima radova Jedino bi mi dobro doslo ako neko ima fotke kada su nagrade dodeljivane Maji i Bosnicu? Otisla mi baterija na aparatu, a rezervne zaboravio da napunim, pa nisam uspeo da ih fotografisem Na greskama se uci, to mi se vise nikada nece ponoviti
|
 |
|
Blek Stena
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
Posted - 24/09/2004 : 19:24:01
|
quote: Originally posted by zmcomics
Ja uvijek ssaljem radove, ali ne dobijam nagrade Mislim, davno bi me obavjestili da sam nagradjen...
Sto mene nisi pit'o?!... ja znao rezultate jos u nedelju, al' nebi smeo da ti kazem Bice za par dana u Stripoteci, a sutra (da sutra) ujutro u SVestima, a u ponedeljak i na posebnoj stranici, sa sve fotkama i scanovima radova Jedino bi mi dobro doslo ako neko ima fotke kada su nagrade dodeljivane Maji i Bosnicu? Otisla mi baterija na aparatu, a rezervne zaboravio da napunim, pa nisam uspeo da ih fotografisem Na greskama se uci, to mi se vise nikada nece ponoviti
Nisam htio da kvarim ugodjaj ccitanja SV... Ali stvarno me interesuje da li sam bar upao u tih 81 odabranih,znass li to...
p.s. Possto SV nece do sutra ujutru ostacu nocas u gradu do ranih jutarnjih ccasova  |
 |
|
Blek Stena
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
|
Big_black
Junior Member

Serbia
312 Posts
Member since 08/05/2004 |
Posted - 24/09/2004 : 20:15:41
|
Sad sam se vratio,nisam gledao ko je nagradjen,uostalom bio sam tamo do 19h... Pored bollandovih stripova video sam i par vrlo dobrih underground stripova,crtez je fantastican Sutra mozda napisem detaljnije utiske ako me neko ne pretekne...
†††i am good††† |
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 24/09/2004 : 23:56:20
|
Video sam da je tvoj strip izlozen u galeriji. Ali to je sve sto znam. Nadam se da ti vredi (barem dok ne procitas SVesti:).
Dugo se pitam vredi li truda, ali sigurno da mi se svidja. Zato zelim da sacekam malo u odluci ovoj, ne bih hteo da stradam. Necu da kopam po djubristu srece, ne bih da zaprljam ruke. Moc pociva negde iza debelih vrata, ja bih hteo da vladam. |
 |
|
Blek Stena
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
Posted - 25/09/2004 : 11:31:54
|
quote: Originally posted by DusMan
Video sam da je tvoj strip izlozen u galeriji. Ali to je sve sto znam. Nadam se da ti vredi (barem dok ne procitas SVesti:).
Dugo se pitam vredi li truda, ali sigurno da mi se svidja. Zato zelim da sacekam malo u odluci ovoj, ne bih hteo da stradam. Necu da kopam po djubristu srece, ne bih da zaprljam ruke. Moc pociva negde iza debelih vrata, ja bih hteo da vladam.
e, hvala, to mi je dovoljno  |
 |
|
Topic  |
|