forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Salon stripa i piatanja mcn-a?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

ana max
Junior Member

435 Posts

Member since 21/01/2004

Posted - 17/09/2004 : 18:08:46  Show Profile Show Extended Profile  Send ana max a Private Message
quote:
Originally posted by Dzimi Gitara

Onda cemo se videti na salonu.
Ja sam mislio da Salon pocinje 28.og, tako valjda pise na bilbordu ispred SKC-a.

Ja mislim da pise ipak 23. u 20 sati.
Go to Top of Page

Blek Stena
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1344 Posts

Member since 03/07/2004

Posted - 17/09/2004 : 19:10:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Blek Stena's Homepage  Send Blek Stena a Private Message
Go to Top of Page

Blek Stena
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1344 Posts

Member since 03/07/2004

Posted - 24/09/2004 : 15:39:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Blek Stena's Homepage  Send Blek Stena a Private Message
Zna li neko od Beogradjana rezultate, ko su nagradjeni i sl. ?
Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 24/09/2004 : 15:42:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message
quote:
Originally posted by Blek Stena

Mora da si slao radove,a?
Go to Top of Page

Blek Stena
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1344 Posts

Member since 03/07/2004

Posted - 24/09/2004 : 16:43:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Blek Stena's Homepage  Send Blek Stena a Private Message
Ja uvijek ssaljem radove, ali ne dobijam nagrade Mislim, davno bi me obavjestili da sam nagradjen...
Go to Top of Page

zmcomics
Average Member

734 Posts

Member since 24/08/2002

Posted - 24/09/2004 : 19:21:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit zmcomics's Homepage  Send zmcomics a Private Message
quote:

Ja uvijek ssaljem radove, ali ne dobijam nagrade Mislim, davno bi me obavjestili da sam nagradjen...

Sto mene nisi pit'o?!... ja znao rezultate jos u nedelju, al' nebi smeo da ti kazem Bice za par dana u Stripoteci, a sutra (da sutra) ujutro u SVestima, a u ponedeljak i na posebnoj stranici, sa sve fotkama i scanovima radova
Jedino bi mi dobro doslo ako neko ima fotke kada su nagrade dodeljivane Maji i Bosnicu?
Otisla mi baterija na aparatu, a rezervne zaboravio da napunim, pa nisam uspeo da ih fotografisem
Na greskama se uci, to mi se vise nikada nece ponoviti
Go to Top of Page

Blek Stena
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1344 Posts

Member since 03/07/2004

Posted - 24/09/2004 : 19:24:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Blek Stena's Homepage  Send Blek Stena a Private Message
quote:
Originally posted by zmcomics

quote:

Sto mene nisi pit'o?!... ja znao rezultate jos u nedelju, al' nebi smeo da ti kazem Bice za par dana u Stripoteci, a sutra (da sutra) ujutro u SVestima, a u ponedeljak i na posebnoj stranici, sa sve fotkama i scanovima radova
Jedino bi mi dobro doslo ako neko ima fotke kada su nagrade dodeljivane Maji i Bosnicu?
Otisla mi baterija na aparatu, a rezervne zaboravio da napunim, pa nisam uspeo da ih fotografisem
Na greskama se uci, to mi se vise nikada nece ponoviti

Nisam htio da kvarim ugodjaj ccitanja SV... Ali stvarno me interesuje da li sam bar upao u tih 81 odabranih,znass li to...

p.s. Possto SV nece do sutra ujutru ostacu nocas u gradu do ranih jutarnjih ccasova
Go to Top of Page

Blek Stena
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1344 Posts

Member since 03/07/2004

Posted - 24/09/2004 : 19:37:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Blek Stena's Homepage  Send Blek Stena a Private Message
Zlatko gdje nestade, taman sam htio da te priupitam ssta je sa Vilintuljkovom druzzinom...
Go to Top of Page

Big_black
Junior Member

Serbia
312 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 24/09/2004 : 20:15:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Big_black's Homepage  Send Big_black a Yahoo! Message  Send Big_black a Private Message
Sad sam se vratio,nisam gledao ko je nagradjen,uostalom bio sam tamo do 19h...
Pored bollandovih stripova video sam i par vrlo dobrih underground stripova,crtez je fantastican
Sutra mozda napisem detaljnije utiske ako me neko ne pretekne...

†††i am good†††
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 24/09/2004 : 23:56:20  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
quote:

Video sam da je tvoj strip izlozen u galeriji. Ali to je sve sto znam. Nadam se da ti vredi (barem dok ne procitas SVesti:).

Dugo se pitam vredi li truda, ali sigurno da mi se svidja. Zato zelim da sacekam malo u odluci ovoj, ne bih hteo da stradam. Necu da kopam po djubristu srece, ne bih da zaprljam ruke. Moc pociva negde iza debelih vrata, ja bih hteo da vladam.
Go to Top of Page

Blek Stena
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1344 Posts

Member since 03/07/2004

Posted - 25/09/2004 : 11:31:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Blek Stena's Homepage  Send Blek Stena a Private Message
quote:
Originally posted by DusMan

quote:

Video sam da je tvoj strip izlozen u galeriji. Ali to je sve sto znam. Nadam se da ti vredi (barem dok ne procitas SVesti:).

Dugo se pitam vredi li truda, ali sigurno da mi se svidja. Zato zelim da sacekam malo u odluci ovoj, ne bih hteo da stradam. Necu da kopam po djubristu srece, ne bih da zaprljam ruke. Moc pociva negde iza debelih vrata, ja bih hteo da vladam.

e, hvala, to mi je dovoljno
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000