BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts
Member since 01/12/2002 |
Posted - 14/09/2004 : 21:05:07
|
quote: Originally posted by Witchblade
Danas sam vidio ovu knjigu Andreja Badera u knjiznici (i u knjiznici samo stripove trazim, ocito ), putopis kroz Egipat, Jordan i kameni grad Petru. Osim samog Corta na naslovnici, u knjizi se moze naci i citat iz "Brazilskog orla"...
________________ "But if of ships I now should sing, what ship would come to me, What ship would bear me ever back across so wide a Sea?"
I ja sam to našao u knjižari A.G.M. kod ZKM-a. Cini se zanimljivo, ali davno je to bilo, nisam imao pare pri ruci pa nisam ni kupio. Mene su uvijek oduševljavali oni predgovori Prattovi u albumima o kojima je govorio više o zemlji u kojoj Corto boravi. Najbolji je posao odradio u Prici o Veneciji. Kad sam bio na karnevalu u Veneciji prije nekoliko godina pokušao sam pronaci neka mjesta koja je Corto posjetio, npr. Arsenal ili crkvu sv. Petra, ali nisam uspio, prevelika je gužva bila Arsenal se nalazi na samom istoku grada. Baš me zanima jesu li oni lavovi još uvijek tamo? Pratt ih sigurno nije izmislio.
Highschool - it's like a prison. Sex you want, you don't get it. Sex you get, you don't want! |
 |
|