Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
degman
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Germany
5797 Posts
Member since 23/03/2003 |
|
degman
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Germany
5797 Posts
|
dule_car
Advanced Member
![](AvatarUpload/corto_bang_bang_web_avatar2.jpg)
Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
|
degman
Advanced Member
Germany
5797 Posts
Posted - 20/09/2004 : 20:47:58
|
za magdu dulcic sam ja negdi vec cua ali ispiti su mi i glava mi je puna drugih stvari jednostavno se ne mogu s tim opterecivat sad
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
darkop
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/darkop_avar.jpg)
189 Posts
Member since 04/01/2003 |
|
CortoMaltese
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/corto(2).jpg)
Croatia
792 Posts
Member since 16/03/2003 |
Posted - 21/09/2004 : 19:09:22
|
quote: Originally posted by degman
za magdu dulcic sam ja negdi vec cua ali ispiti su mi i glava mi je puna drugih stvari jednostavno se ne mogu s tim opterecivat sad
Obajvljivala je u Patku i Comiconu.
![](http://www.cerna.info/slike/magda.jpg) |
|
Blek Stena
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/slavni.jpg)
Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
Member since 03/07/2004 |
|
degman
Advanced Member
Germany
5797 Posts
Posted - 21/09/2004 : 20:35:34
|
bravo hrvoje! al nije to mene je ime asociralo da nekakvog sudca pri ustavnom sudu RH al taj je muski, a i tesko da se bavi stripovima :))
nikako je smjestit, da bi na kraju procitao (bas pri gornjem naslovu) ime zvonka todorovskog! njega sam zapamtia po necemu iz divljeg oka. zapravo sam mislia da je napisao onaj uvod: 'pazi oko' (ispostavilo se da se radilo o nevenu usmanovicu - tko nije procita sto je covik u tom clanku napisao, svakako bi trebao)
odma iz clanka bia je strip nase magde! i to 'slikovnica o gradu i zeni' genijalan strip, napisao ga je doticni todorovski a dulcic nacrtala, kojeg sam skromno ocjenio kao najbolji domaci uradak u zadnjih par godina
misterija rijesena! |
|
degman
Advanced Member
Germany
5797 Posts
|
CortoMaltese
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/corto(2).jpg)
Croatia
792 Posts
Member since 16/03/2003 |
Posted - 21/09/2004 : 22:31:30
|
Nadam se. Ovaj put se nemoj zgazit prije nogo sto dodjes tamo. Zgazit cemo se zajedno.![](icon_smile_big.gif) |
Edited by - CortoMaltese on 21/09/2004 22:33:08 |
|
BOC
Advanced Member
Fiji
3587 Posts
Member since 01/12/2002 |
Posted - 21/09/2004 : 22:32:30
|
Cito sam i ja u novinama o ovome. Curina znam samo po odlicnim, umjetnicki snažnim ilustracijama iz Ferala, a Magda je ilustrirala sve knjige iz talijanskog koje sam koristio u osnovnjaku, bila glavna žena na crticu ZG filma "Mac od svjetlosti", koji mi se jako svida. Od njenih stripova citao sam samo neke stvari koje su davno objavljivane u Patku, npr. "Grad žena" i sl. Kod nje mi se palim prvenstveno na crtež. Todorovski i ona su bracni par i oboje djeluju u Divljem oku.
Highschool - it's like a prison. Sex you want, you don't get it. Sex you get, you don't want! Sedemnajst, sedemnajst, mlad perspektiven kader, namesto glave radar!!! |
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|