forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Žalosna je ova naslovnica nova :(((
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 23/09/2004 : 12:57:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Kad se vec tu prica i o Castelliniju, on više ne radi za Bonelli, koliko sam shvatio, i kao sad je prešao amerikancima. To se vec davno dogodilo, znam... pa me sad zanima šta Castellinni trenutno onda radi, na cemu je angažiran, šta crta u zadnje vrijeme?

i'm too tired to recount the unpleasantries one by one one minute I want to banish you next I want to be on a deserted island with you along with my three favorite cd's ambivalent yet in your bed we've yet to acknowledge what really happened
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 23/09/2004 : 13:24:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Wolverine: The End, koji straobalno kasni...

"Well, wobble my webs and call me shaky!"
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 23/09/2004 : 15:10:15  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
imam ja dva conana koje je radio castellini i mogu reci da su izvrsni.samo sto mi suza nije kanula kad sam vidio da ih je on crtao.to je izdato negdje sredinom devedesetih

AMERICKA NACIJO URADI MI FELACIO!!!
Go to Top of Page

Boyan.P
Senior Member

Croatia
2773 Posts

Member since 13/06/2004

Posted - 23/09/2004 : 21:01:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Boyan.P a Private Message
Meni je NN bio bolji u izdanjima Slobodne Dalmacije
bio mi je bolji crtež i naslovnice
a danas sam baš citao novi NN
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 23/09/2004 : 21:18:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Yup, Conan: River of blood, ili tako nešto.

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 23/09/2004 : 21:23:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Ja isto baš danas kupio novog Nathana Nevera. I šta reci, nego da željno ocekujem nastavak price... tek za 2 mjeseca!
Meni nije tako loš taj Casini, dobar mu je crtež. Zanimljivo crta face, odlicno zna docarat ekspresiju lica.

i'm too tired to recount the unpleasantries one by one one minute I want to banish you next I want to be on a deserted island with you along with my three favorite cd's ambivalent yet in your bed we've yet to acknowledge what really happened
Go to Top of Page

Boyan.P
Senior Member

Croatia
2773 Posts

Member since 13/06/2004

Posted - 23/09/2004 : 21:42:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Boyan.P a Private Message
meni su dobri kadrovi ali ni crtež nije za bacit
okej je
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 24/09/2004 : 00:15:08  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

Ja isto baš danas kupio novog Nathana Nevera. I šta reci, nego da željno ocekujem nastavak price... tek za 2 mjeseca!
Meni nije tako loš taj Casini, dobar mu je crtež. Zanimljivo crta face, odlicno zna docarat ekspresiju lica.

Što se tice facijalne ekspresije kod Casinija, mislim #3/4, ono s Athosom, a ono mu je valjda prva epizoda... Na više lica likova vidi se totalni nesrazmjer u pitanju ociju, a usta se šire cetverodimenzionalno.

The greatest trick the devil ever pulled
Was convincing the world he didn't exist,
That was his power...
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 24/09/2004 : 11:12:29  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
"Yup, Conan: River of blood, ili tako nešto."

ne znam za taj,ovaj je Conan and the stalker of the woods

AMERICKA NACIJO URADI MI FELACIO!!!
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 24/09/2004 : 15:27:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Što se tice facijalne ekspresije kod Casinija, mislim #3/4, ono s Athosom, a ono mu je valjda prva epizoda... Na više lica likova vidi se totalni nesrazmjer u pitanju ociju, a usta se šire cetverodimenzionalno.

Imaš ti pravo, ali meni se taj nesrazmjer ociju i kriva usta nekako baš svidjaju u Casinijevom crtežu... a meni su inace uvijek bili zanimljivi ljudi sa anomalijama na licu!

A što se tice onog tipa Mejeka iz ove nove Nathanove epizode... el' tu netko kopira Volverina možda?

you never meant to be ungrateful nor held up to be whiped or wept for certainly not analysed prodded at more ways than one apparently you've been misrepresented dealing with the concept of arrows being slung towards your outrageous fortune
Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 24/09/2004 : 18:59:21  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message
Ma meni je Casini cist ok,ima neki baš ?stripovski? crtež,puno mi je bolji neg onaj recimo Germano kaj je crtal broj 50.,Babilona....mislim meni je ono ocaj od crteža!!!
a Casini je crtal i Oci neznanca...e taj strip mi je u svemu dobar,odlicna je i naslovnica a i crtež nije loš,Casini je dobro odradil posao....
Oci su mi definitivno najbolja NN epizoda u zadnje vrijeme...

Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 24/09/2004 : 20:35:52  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

quote:
Originally posted by DeeCay

Imaš ti pravo, ali meni se taj nesrazmjer ociju i kriva usta nekako baš svidjaju u Casinijevom crtežu... a meni su inace uvijek bili zanimljivi ljudi sa anomalijama na licu!

you never meant to be ungrateful nor held up to be whiped or wept for certainly not analysed prodded at more ways than one apparently you've been misrepresented dealing with the concept of arrows being slung towards your outrageous fortune

You freak!

That was his power...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 24/09/2004 : 20:42:18  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by darkraver

Ma meni je Casini cist ok,ima neki baš ?stripovski? crtež,puno mi je bolji neg onaj recimo Germano kaj je crtal broj 50.,Babilona....mislim meni je ono ocaj od crteža!!!
a Casini je crtal i Oci neznanca...e taj strip mi je u svemu dobar,odlicna je i naslovnica a i crtež nije loš,Casini je dobro odradil posao....
Oci su mi definitivno najbolja NN epizoda u zadnje vrijeme...

NIje Germano crtal 50. "Babilona" nego Mari! ja sam doduše izbjegao direktni dizajnerski komentar u samoj recenziji, al pogledaj što je dodao Markos (znalac) o karakteristikama i izražajnosti Marijevog crteža.
Meni ionako i nije od životne važnosti ko je kaj crtao, ja sam jedan od onih koji se furaju na pricu i scenarij. YeeaH!

That was his power...
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 24/09/2004 : 21:07:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Deecay ! Mislim da je upravo naslovnicu za sljedeci broj "Smrtonosna partija" nacrtao Casini (to ovako pogadjam od oka gledajuci najavu za sljedeci broj na zadnjoj stranici).
Inace, meni se Bonazzi ne svidja, a on je dosta plodan crtac Nathana. Ružno crta... Slažem se sa darkraverom da je "Oci neznanca" odlicna epizoda, a vidim da se i deecay slaže po recenziji koju je napisao. Lijepa i snažna prica!
A evo naš'o ja Wolverina kako ga vidi Castellinni... fantasticno!!!

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 24/09/2004 : 21:23:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Um, darkraver, #50 nije crtao Germano Bonazzi, nego Mari, i da, ono mu zaista nije trebalo, a nekda sam bio opcinjen njegovim crtežom.

Castellini je inace radio još i poneki fill*in za Peter Parker Spider-Man, vol. 1, imam dojam i da je inkognito tupirao Joe Benetta na Amazingu nekad davno, zatim se pojavljivao i u Marvel: Shadows & Light (Marvelov pokušaj kopiranja Batman: Black & White), onda je trebao da prede da radi za CrossGen, a onaj ludak Alesi je naterao sve ostale zaposlene da uce italijanski kako se on ne bi osecao strancem, ali tu nešto nije profunkcionisalo, i uradio je par stranica za one shot The mny worlds o Tesla Strong - koje je odmah moguce prepoznati.

Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 27/09/2004 : 14:03:40  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message
ups,moja greška za ovaj 50.ti broj...a kad mi se neda dic i pogledat u strip...
no nema veze,Babilon je crtacki fijasko,makar je prica dobra to je fijasko jer:ako vec citamo strip onda i prica i crtež dolazi u obzir ne...to i jest bit stripa.
a za Mari-a,ma nikad mi nije pasal:zna igru sjene-svjetla al... toliko ne mari za detaljnost da to boli!mislim nije potreban detaljan crtež i sve to ali,ovaj ga baš oskudijeva!!!

makar znam da sam neš pregledavo prije i zakljucil da mi je i Germano bezvez
ma zaprav iskreno:poslje Castelinija i Deangelisa...Casini definitivno

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29364 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 27/09/2004 : 14:05:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Usporedjivati Casinija, pa cak i Castellinija sa Marijem je... ne znam, nemam pravu rijec. Mari je za njih Leonardo da Vinci.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 27/09/2004 : 14:07:45  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message
jebemti!!!to je Castellinijev crtež Wolverina!??

i sad da mi netko kaže da covjek nije umjetnik...
najbolji u svijetu po meni...
unatoc tome što ga mrzim jer je ošo za amere radit...:)

Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 27/09/2004 : 14:09:56  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message
e viš Markose nebi se složio...no ajd svako ima svoju viziju

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29364 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 27/09/2004 : 14:10:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Naravno, sve ok, ja samo kazem svoj stav:-)

Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 27/09/2004 : 14:17:49  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message
fer,fer...
neznam ja sam više na realizam...
kužim ja zaš se diviš mariju i to no...

eto kad meni neko kaže da je Picasso neznam kako odlicna umjetnost i to,ja mu kažem da nije...
nemrem se ja pretvarat da me fascinira kad mi taj Picasso bezvez totalka
više cijenim jednog(po meni najboljeg) Dalija...

Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3070 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 27/09/2004 : 14:50:19  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
Osobno mi je Castellini uz Villu bio jedan od najboljnih Bonellijevih crtaca. Šteta više ne rad Nathanove naslovnice, jer mi se cini idealan za hi-tech Nathanov svijet...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29364 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 27/09/2004 : 14:59:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Jedno su naslovnice a drugo je sam strip.

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 27/09/2004 : 15:23:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
Bonazzi je zakon.

mcn

*** Utorkom: nova AUKCIJA na Burzi! (pauza do listopada) *** Srijedom: MISTER MACCAK na www.stripovi.com *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!***Ne zaboravite ni MCNov ORMAR!***
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 27/09/2004 : 16:57:13  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
A Lino Cervar sjedi u Saboru

That was his power...
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000