Author |
Topic |
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 23/09/2004 : 12:57:37
|
Kad se vec tu prica i o Castelliniju, on više ne radi za Bonelli, koliko sam shvatio, i kao sad je prešao amerikancima. To se vec davno dogodilo, znam... pa me sad zanima šta Castellinni trenutno onda radi, na cemu je angažiran, šta crta u zadnje vrijeme?
i'm too tired to recount the unpleasantries one by one one minute I want to banish you next I want to be on a deserted island with you along with my three favorite cd's ambivalent yet in your bed we've yet to acknowledge what really happened |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 23/09/2004 : 15:10:15
|
imam ja dva conana koje je radio castellini i mogu reci da su izvrsni.samo sto mi suza nije kanula kad sam vidio da ih je on crtao.to je izdato negdje sredinom devedesetih
AMERICKA NACIJO URADI MI FELACIO!!! |
|
|
Boyan.P
Senior Member
Croatia
2773 Posts
Member since 13/06/2004 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Posted - 23/09/2004 : 21:23:12
|
Ja isto baš danas kupio novog Nathana Nevera. I šta reci, nego da željno ocekujem nastavak price... tek za 2 mjeseca! Meni nije tako loš taj Casini, dobar mu je crtež. Zanimljivo crta face, odlicno zna docarat ekspresiju lica.
i'm too tired to recount the unpleasantries one by one one minute I want to banish you next I want to be on a deserted island with you along with my three favorite cd's ambivalent yet in your bed we've yet to acknowledge what really happened |
|
|
Boyan.P
Senior Member
Croatia
2773 Posts
Member since 13/06/2004 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 24/09/2004 : 00:15:08
|
quote: Originally posted by kiky
Ja isto baš danas kupio novog Nathana Nevera. I šta reci, nego da željno ocekujem nastavak price... tek za 2 mjeseca! Meni nije tako loš taj Casini, dobar mu je crtež. Zanimljivo crta face, odlicno zna docarat ekspresiju lica.
i'm too tired to recount the unpleasantries one by one one minute I want to banish you next I want to be on a deserted island with you along with my three favorite cd's ambivalent yet in your bed we've yet to acknowledge what really happened
Što se tice facijalne ekspresije kod Casinija, mislim #3/4, ono s Athosom, a ono mu je valjda prva epizoda... Na više lica likova vidi se totalni nesrazmjer u pitanju ociju, a usta se šire cetverodimenzionalno.
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power... |
|
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 24/09/2004 : 11:12:29
|
"Yup, Conan: River of blood, ili tako nešto."
ne znam za taj,ovaj je Conan and the stalker of the woods
AMERICKA NACIJO URADI MI FELACIO!!! |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Posted - 24/09/2004 : 15:27:54
|
quote: Originally posted by DeeCay
Što se tice facijalne ekspresije kod Casinija, mislim #3/4, ono s Athosom, a ono mu je valjda prva epizoda... Na više lica likova vidi se totalni nesrazmjer u pitanju ociju, a usta se šire cetverodimenzionalno.
Imaš ti pravo, ali meni se taj nesrazmjer ociju i kriva usta nekako baš svidjaju u Casinijevom crtežu... a meni su inace uvijek bili zanimljivi ljudi sa anomalijama na licu!
A što se tice onog tipa Mejeka iz ove nove Nathanove epizode... el' tu netko kopira Volverina možda?
you never meant to be ungrateful nor held up to be whiped or wept for certainly not analysed prodded at more ways than one apparently you've been misrepresented dealing with the concept of arrows being slung towards your outrageous fortune |
|
|
darkraver
Senior Member
Croatia
1346 Posts
Member since 17/06/2002 |
Posted - 24/09/2004 : 18:59:21
|
Ma meni je Casini cist ok,ima neki baš ?stripovski? crtež,puno mi je bolji neg onaj recimo Germano kaj je crtal broj 50.,Babilona....mislim meni je ono ocaj od crteža!!! a Casini je crtal i Oci neznanca...e taj strip mi je u svemu dobar,odlicna je i naslovnica a i crtež nije loš,Casini je dobro odradil posao.... Oci su mi definitivno najbolja NN epizoda u zadnje vrijeme...
Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim! |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 24/09/2004 : 20:35:52
|
quote: Originally posted by kiky
quote: Originally posted by DeeCay
Imaš ti pravo, ali meni se taj nesrazmjer ociju i kriva usta nekako baš svidjaju u Casinijevom crtežu... a meni su inace uvijek bili zanimljivi ljudi sa anomalijama na licu!
you never meant to be ungrateful nor held up to be whiped or wept for certainly not analysed prodded at more ways than one apparently you've been misrepresented dealing with the concept of arrows being slung towards your outrageous fortune
You freak!
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power... |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 24/09/2004 : 20:42:18
|
quote: Originally posted by darkraver
Ma meni je Casini cist ok,ima neki baš ?stripovski? crtež,puno mi je bolji neg onaj recimo Germano kaj je crtal broj 50.,Babilona....mislim meni je ono ocaj od crteža!!! a Casini je crtal i Oci neznanca...e taj strip mi je u svemu dobar,odlicna je i naslovnica a i crtež nije loš,Casini je dobro odradil posao.... Oci su mi definitivno najbolja NN epizoda u zadnje vrijeme...
Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim!
NIje Germano crtal 50. "Babilona" nego Mari! ja sam doduše izbjegao direktni dizajnerski komentar u samoj recenziji, al pogledaj što je dodao Markos (znalac) o karakteristikama i izražajnosti Marijevog crteža. Meni ionako i nije od životne važnosti ko je kaj crtao, ja sam jedan od onih koji se furaju na pricu i scenarij. YeeaH!
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Posted - 24/09/2004 : 21:07:06
|
Deecay ! Mislim da je upravo naslovnicu za sljedeci broj "Smrtonosna partija" nacrtao Casini (to ovako pogadjam od oka gledajuci najavu za sljedeci broj na zadnjoj stranici). Inace, meni se Bonazzi ne svidja, a on je dosta plodan crtac Nathana. Ružno crta... Slažem se sa darkraverom da je "Oci neznanca" odlicna epizoda, a vidim da se i deecay slaže po recenziji koju je napisao. Lijepa i snažna prica! A evo naš'o ja Wolverina kako ga vidi Castellinni... fantasticno!!!
you never meant to be ungrateful nor held up to be whiped or wept for certainly not analysed prodded at more ways than one apparently you've been misrepresented dealing with the concept of arrows being slung towards your outrageous fortune |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 24/09/2004 : 21:23:07
|
Um, darkraver, #50 nije crtao Germano Bonazzi, nego Mari, i da, ono mu zaista nije trebalo, a nekda sam bio opcinjen njegovim crtežom.
Castellini je inace radio još i poneki fill*in za Peter Parker Spider-Man, vol. 1, imam dojam i da je inkognito tupirao Joe Benetta na Amazingu nekad davno, zatim se pojavljivao i u Marvel: Shadows & Light (Marvelov pokušaj kopiranja Batman: Black & White), onda je trebao da prede da radi za CrossGen, a onaj ludak Alesi je naterao sve ostale zaposlene da uce italijanski kako se on ne bi osecao strancem, ali tu nešto nije profunkcionisalo, i uradio je par stranica za one shot The mny worlds o Tesla Strong - koje je odmah moguce prepoznati.
"Well, wobble my webs and call me shaky!" |
|
|
darkraver
Senior Member
Croatia
1346 Posts
Posted - 27/09/2004 : 14:03:40
|
ups,moja greška za ovaj 50.ti broj...a kad mi se neda dic i pogledat u strip... no nema veze,Babilon je crtacki fijasko,makar je prica dobra to je fijasko jer:ako vec citamo strip onda i prica i crtež dolazi u obzir ne...to i jest bit stripa. a za Mari-a,ma nikad mi nije pasal:zna igru sjene-svjetla al... toliko ne mari za detaljnost da to boli!mislim nije potreban detaljan crtež i sve to ali,ovaj ga baš oskudijeva!!!
makar znam da sam neš pregledavo prije i zakljucil da mi je i Germano bezvez ma zaprav iskreno:poslje Castelinija i Deangelisa...Casini definitivno
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29364 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 27/09/2004 : 14:05:22
|
Usporedjivati Casinija, pa cak i Castellinija sa Marijem je... ne znam, nemam pravu rijec. Mari je za njih Leonardo da Vinci.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
darkraver
Senior Member
Croatia
1346 Posts
Posted - 27/09/2004 : 14:07:45
|
jebemti!!!to je Castellinijev crtež Wolverina!??
i sad da mi netko kaže da covjek nije umjetnik... najbolji u svijetu po meni... unatoc tome što ga mrzim jer je ošo za amere radit...:)
|
|
darkraver
Senior Member
Croatia
1346 Posts
|
Markos
Webmaster
Croatia
29364 Posts
|
darkraver
Senior Member
Croatia
1346 Posts
Posted - 27/09/2004 : 14:17:49
|
fer,fer... neznam ja sam više na realizam... kužim ja zaš se diviš mariju i to no...
eto kad meni neko kaže da je Picasso neznam kako odlicna umjetnost i to,ja mu kažem da nije... nemrem se ja pretvarat da me fascinira kad mi taj Picasso bezvez totalka više cijenim jednog(po meni najboljeg) Dalija...
|
|
nenno
Advanced Member
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 27/09/2004 : 14:50:19
|
Osobno mi je Castellini uz Villu bio jedan od najboljnih Bonellijevih crtaca. Šteta više ne rad Nathanove naslovnice, jer mi se cini idealan za hi-tech Nathanov svijet... |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29364 Posts
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 27/09/2004 : 16:57:13
|
A Lino Cervar sjedi u Saboru
|
|
Topic |
|