forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Ljeto 2004. - Photos!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 21/09/2004 : 23:07:40  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
" Zamislite kakvo donje rublje naš Bernie nosi!"

pa to je previse lako: TANGE sa CHICO motivima!

AMERICKA NACIJO URADI MI FELACIO!!!
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 21/09/2004 : 23:08:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Ovo je ona scena kad ste me izbacili iz camca, da uhvatite ravnotezu?
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 21/09/2004 : 23:08:30  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
"Ono sto nisam mogao staviti u gace, ne viri ispod kosulje, gledaj me u oci."

ma ja mislio ostao ti slauf/pojas za spasavanje

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 21/09/2004 : 23:09:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by verter

"Ono sto nisam mogao staviti u gace, ne viri ispod kosulje, gledaj me u oci."

ma ja mislio ostao ti slauf/pojas za spasavanje

To mi je prirodni pojas za spasavanje...
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 21/09/2004 : 23:10:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
A nakon neustrašivog moderatora krenuli smo i mi! Prvo ja...

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 21/09/2004 : 23:12:56  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
vjerujem da kad si ti uletio nije bilo trenja,a gastone?

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 21/09/2004 : 23:13:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
... a onda i Bernard!

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 21/09/2004 : 23:14:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by verter

vjerujem da kad si ti uletio nije bilo trenja,a gastone?

Znaš da ja imam prakse u takvim stvarima. Trenje je za pocetnike.

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 21/09/2004 : 23:18:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
A evo i Trio Fantastikus!

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 21/09/2004 : 23:22:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Ah, cigareta... Juuuhuuuuuu!!!!! Napokon malo cistog zraka...

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 21/09/2004 : 23:26:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
A imamo mi i more pa smo malo testirali i Jet-Ski...

Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 22/09/2004 : 00:28:23  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
quote:
Originally posted by Gaston

Majica Dylan Dog, carape Alan Ford... Zamislite kakvo donje rublje naš Bernie nosi!

Plasim se da nas Bernard ne iznenadi sve recenicom "Ali ja ne nosim gace. I ti to dobro znas...".

Damm'it! Hocu ja DD majicu! Hocu, hocu, hocu...

U svakom slucaju, ocigledno ste uzivali i divno se proveli. Zavidim vam.

DusMan Potisteni

Dugo se pitam vredi li truda, ali sigurno da mi se svidja. Zato zelim da sacekam malo u odluci ovoj, ne bih hteo da stradam. Necu da kopam po djubristu srece, ne bih da zaprljam ruke. Moc pociva negde iza debelih vrata, ja bih hteo da vladam.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 22/09/2004 : 00:36:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
A mene su zaboravili, gamad nijedna...

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 22/09/2004 : 00:48:03  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
"Znaš da ja imam prakse u takvim stvarima. Trenje je za pocetnike."

that's my man!

berni je trebao pripaziti mogle su mu puci "tarzanke" pri ovom skoku

dado bolan nemoj toliko pusiti mogao bi smrsati ne daj Boze

Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 22/09/2004 : 05:06:58  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message
quote:
Originally posted by Gaston

A evo i kompletne ekipe s raftinga na rijeci Cetini:

Moja bolja polovica, ja, Bernard, Dado i njegova bolja cetvrtina.

Dado i njegova bolja cetvrtina, hahaha, ova je dobra...

Only God will judge me!
Go to Top of Page

Bilja
Average Member

Serbia
557 Posts

Member since 16/07/2003

Posted - 22/09/2004 : 08:43:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Bilja's Homepage  Send Bilja a Private Message
Evo jedne moje slike sa odmora u Turskoj.
Nista nisam nacrtala za tih 10-11 dana mada sam nosila hamer, lenjir, olovku i gumicu, s nadom da ce doci do iznenadne navale inspiracije.
I nista...
Bolje je tako, to jest, bolje je kad ti je na moru tako dobro da nemas ni vremena da crtas.
Steta, jos nemam slike iz Aqua Parka.

Edited by - Bilja on 22/09/2004 08:49:18
Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 22/09/2004 : 09:10:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message
Jebote ljudi, ala se vi provodite...smrc, ja sam moj odmor proveo u bolnici jer mi krenuo kamen iz bubrega(jebo sam mu majku, skakao sam po stepenicama i uspeo da ga razbijem...mislio sam da ce mi jaja otpasti, sa sve kanalima do bubrega).
Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 22/09/2004 : 09:13:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message
Kako uspevate da odrzavate liniju(nije pitanje za Dadu)?

Za Gastona: Rekoh ti da cu oslabiti 20kg do sledeceg susreta, ja ti krenuo u januaru sa vezbanjem i cas posla skinuo 8kg i onda me pritisli poslovi i kad se nerviram(i stvara mi se kamen u bubregu) ja samo jedem-opet sam povratio kilograme, smrc
Go to Top of Page

wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts

Member since 20/10/2003

Posted - 22/09/2004 : 09:14:22  Show Profile Show Extended Profile  Send wiz a Private Message
dobre slike momci. Dado ako se kad posvadis sa Bernardom, skidaj mu majcu

Biljo: u kojem gradu si bila to?

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 22/09/2004 : 09:19:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message
Eto Biljo, a toliko si se plasila otici u Tursku.
Go to Top of Page

Bilja
Average Member

Serbia
557 Posts

Member since 16/07/2003

Posted - 22/09/2004 : 09:32:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Bilja's Homepage  Send Bilja a Private Message
Kao sto se vidi na punom tanjiru na mojoj fotki, nisam bas sklona da pazim na tezinu, to jest prokleti Turci odlicno kuvaju pa se nisam postedela nijedno jelo. Mislim da sam skoro sve probala. Narocito baklave, jedno 14 vrsta, ali najbolje su ipak tulumbe. Volela sam i neki krem od cokolade mada znam daje to cist puter (ocu reci nekih 10000 cal po porciji) ali nema veze kad si na odmoru, je li? PA onda, ribe przene u 4 litre ulja, rostilj mesance, variva (sa sve uljem odozgo i/ili sirom), pizze na Turski nacin (da i to je bilo), torte, itd.
Sad moram i ja da skinem nekih 3-4 kile koje sam natukla tamo, ali posto sam dekintirana zbog otplacivanja letovanja, nece to biti ni tako tesko. Nemam para niz a hranu.
Ma linija, koga briga za liniju kad se tako kratko zivi. Zar da se odricemo svih tih slastica zbog neke tamo mode kostura? Meni uopste ne smeta sto nisam vitka, mislim zabole me dok dobro izgledam i sa svim tim kilama viska, a zbog posla moram da vezbam (posto programeri stalno sede, preti nam opasnost od deformacija kicme, ramena, vrata, kolena itd), pa nekako sa misicima sve izgleda bolje.
Da parafraziram Indiru iz Colonie: "Bas me briga sto sam debela, ja sam programer, a ne manekenka" (zapravo je Indira rekla pjevacica a ne programer)
Uzgred, sta ce ovaj topic ovde medju Stripovi temama? Jesmo li to malo zalutali iz Svaastare?
Go to Top of Page

Bilja
Average Member

Serbia
557 Posts

Member since 16/07/2003

Posted - 22/09/2004 : 09:35:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Bilja's Homepage  Send Bilja a Private Message
Pajke, nisam se plasila Turske, nego letenja avionom. Kad vidis onu JAT-ovu letelicu, nije ti svejedno. KAzu da samo Turci dopustaju da im takvo nesto sleti na aerodrom, u evropskoj uniji nam nije dozvoljeno, pa tamo idu bolji avioni, a u Tursku najgori. Ali eto, jos se nismo srusili.
Uzgred, u pitanju je hotel u Didimu. Mnogo dobar, uglavnom su tamo Francuzi.
Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 22/09/2004 : 09:49:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message
Biljo, je l' imas problema sa zdravljem zbog stalnog sedenja za kompjuterom? Meni se stalno koci zglob sake desne ruke, kao i vrat, pa ih non-stop vrtim i masiram a sve krcka.
Go to Top of Page

Bilja
Average Member

Serbia
557 Posts

Member since 16/07/2003

Posted - 22/09/2004 : 09:54:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Bilja's Homepage  Send Bilja a Private Message
quote:
Originally posted by Pajke

Biljo, je l' imas problema sa zdravljem zbog stalnog sedenja za kompjuterom? Meni se stalno koci zglob sake desne ruke, kao i vrat, pa ih non-stop vrtim i masiram a sve krcka.

Mislim da retko ko nema problema ako sedi za kompjuterom duze vreme. Desna ruka, cela od ramena do sake, nema mi tako dobru kordinaciju kao leva, a teze radim i vezbe sa desnom rukom (zbog misa, valjda). Vrat mi je stara boljka, pa povremeno na poslu moram da izlazim u hodnik da se istegnem inace dobijem tenzionu glavobolju, zbog neprirodnog polozaja vratnih misica, a bogami i kicma ume da boli. To ima samo jednu dobru posledicu sto me tera da vezbam redovno inace bih se nacisto ukocila.
Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 22/09/2004 : 09:57:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message
Ja sam se nacisto ukocio posto ne vezbam redovno...provodim po 14h/day za kompjuterom.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000