Author |
Topic  |
|
Superhik
Average Member

Croatia
571 Posts
Member since 29/08/2002 |
|
SainT
Average Member

United Kingdom
643 Posts
Member since 26/12/2003 |
Posted - 22/09/2004 : 10:09:41
|
1.Meni nije jasno da li brojevi eks almanaha tipa 265/1(brojevi koje sadrze "/") su eksovi specijalci.
2.Ako mozes popisi i takve brojeve, jer nema popis.
|
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 22/09/2004 : 10:49:23
|
To su vanredni brojevi posveceni odredjenim temama. Nešo kao specijalci. Bili su tematski, kao npr.:Super heroji, Kung Fu, Vestern, SF, Akcija, Krimi i sl. Neki su bili posveceni autoru ili autorima neke zemlje. Imam cak i dva sa temom Idija i Kina. Iz toga je potekao i YU strip. Takodjer zamišljen kao tematski broj(evi) ali je nakon dvadesetak vanrednih brojeva dobija vlastitu numeraciju i posta neovisna revija.
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
 |
|
SainT
Average Member

United Kingdom
643 Posts
Posted - 22/09/2004 : 12:51:43
|
quote: Originally posted by Renky
To su vanredni brojevi posveceni odredjenim temama. Nešo kao specijalci. Bili su tematski, kao npr.:Super heroji, Kung Fu, Vestern, SF, Akcija, Krimi i sl. Neki su bili posveceni autoru ili autorima neke zemlje. Imam cak i dva sa temom Idija i Kina. Iz toga je potekao i YU strip. Takodjer zamišljen kao tematski broj(evi) ali je nakon dvadesetak vanrednih brojeva dobija vlastitu numeraciju i posta neovisna revija.
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr
1.Imas li popis takvih brojeva Eks Almanaha sa "/".
2.U koje brojeve Eks Almanaha je prisutan Rip Kirby, izuzev 265/1.
|
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 22/09/2004 : 15:25:34
|
Neman popis ali mislim da su mi takvi specijalni brojevi odvojeni od ostalih pa bi moga provjeriti.
Cili popis Eksa neman ali cu ga sigurno napraviti. No to je ogroman posa pa možda ove zime kad mi bude dosadno. I za Stripoteku san mislija da necu nikad završit popis pa je ispalo brže nego što san ocekiva.
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
 |
|
marlowe
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 22/09/2004 : 21:43:21
|
ista je prica i sa hororom, a isao je i serijal sandokan. postoje neki pospisi eks/1, ali situacija je jako komplikovana. ukupno postoji oko 75 komada, koliko se secam, kad se uracunaju i prvih 22 yu stripa i 8 horora. to ovako okvirno. ali ni ja ne znam tacno sta sve ima, posto postoje eks/1 sa istim brojem. postoje 2 eks 96/1 , na primer, a mislim da ima jos primera. ako postoji interesovanje probacu da napravim popis. znam da krpalec ima neki spisak.
DON'T PLAY NO BOOGIE-WOOGIE ON THE KING OF ROCK 'N' ROLL!!! |
 |
|
galan
New Member

167 Posts
Member since 14/07/2004 |
|
SainT
Average Member

United Kingdom
643 Posts
Posted - 23/09/2004 : 08:50:08
|
quote: Originally posted by galan
mozeli mi netko objasniti zasto americki dd nema naslova svasta sam vidio ali strip bez naslova to jos nisam
Mislim da zato sto americke stripovi izlaze u dnevnim novinama sa nekoliko kaiseva, tako da oni nemaju naslova i idu u produzecima. A, zasto americki dd nema naslova, neznam, valjda to potice iz gorenavedenog razloga.
|
 |
|
SainT
Average Member

United Kingdom
643 Posts
Posted - 23/09/2004 : 08:55:35
|
quote: Originally posted by marlowe
ista je prica i sa hororom, a isao je i serijal sandokan. postoje neki pospisi eks/1, ali situacija je jako komplikovana. ukupno postoji oko 75 komada, koliko se secam, kad se uracunaju i prvih 22 yu stripa i 8 horora. to ovako okvirno. ali ni ja ne znam tacno sta sve ima, posto postoje eks/1 sa istim brojem. postoje 2 eks 96/1 , na primer, a mislim da ima jos primera. ako postoji interesovanje probacu da napravim popis. znam da krpalec ima neki spisak.
DON'T PLAY NO BOOGIE-WOOGIE ON THE KING OF ROCK 'N' ROLL!!!
postoji VELIKO interesovanje. Jer pravim kompletan usporedni popis Ripa Kirbyja, skoro sam gotov, fale mi samo kompletni popisi Eks/1, Bis Stripa, RS Magazina i Politikinog Zabanika, jer u te edicije je Rip Kirby prisutan. Molim te napravi popis.
|
 |
|
marlowe
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4279 Posts
Posted - 23/09/2004 : 09:26:57
|
quote: Originally posted by SainT
quote: Originally posted by marlowe
DON'T PLAY NO BOOGIE-WOOGIE ON THE KING OF ROCK 'N' ROLL!!!
postoji VELIKO interesovanje. Jer pravim kompletan usporedni popis Ripa Kirbyja, skoro sam gotov, fale mi samo kompletni popisi Eks/1, Bis Stripa, RS Magazina i Politikinog Zabanika, jer u te edicije je Rip Kirby prisutan. Molim te napravi popis.
ok. napravicu popis prema onom sto imam/znam, ali ni on nece biti 100% tacan. ipak, bice tu negde oko 98%.
DON'T PLAY NO BOOGIE-WOOGIE ON THE KING OF ROCK 'N' ROLL!!! |
 |
|
marlowe
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4279 Posts
|
|
Topic  |