forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Gdje je ---dp---- ??
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6371 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 22/09/2004 : 23:39:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Obožavam vampire i nadam se da ce se ove najave oko izdavanja Dampyra i ostvariti.Sad samo da još neko izda NN i MM Gigante te Texone i možda ipak necu na tecaj talijanskog.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

perper
Average Member

Serbia
892 Posts

Member since 12/03/2002

Posted - 23/09/2004 : 08:36:56  Show Profile Show Extended Profile  Send perper a Private Message
Jes, jes..u redu to sve...ali...GDE JE ---dp---???????
Go to Top of Page

Ramath
Senior Member

Russia
2127 Posts

Member since 26/02/2004

Posted - 23/09/2004 : 09:49:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Ramath a Private Message
---dp--- je na odmoru na ostrvima u Juznom Kineskom Moru

Smrt terorizmu, sloboda Rusima!
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 23/09/2004 : 11:12:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by Aco

Obožavam vampire i nadam se da ce se ove najave oko izdavanja Dampyra i ostvariti.Sad samo da još neko izda NN i MM Gigante te Texone i možda ipak necu na tecaj talijanskog.

Bond.James Bond.

ipak idi na kurs talijanskog kod nas se nikada ne zna sta ce biti

Kakav je Bože ovo doš'o vakat i zeman? Ljudi zlo ni ne zapamte a vec zaborave.
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 23/09/2004 : 15:42:18  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
"Gdje se prica?:-)"

sudeci prema markosovoj izjavi moglo bi se nesto tako ocekivati i od stripovi.com izdavastva

AMERICKA NACIJO URADI MI FELACIO!!!
Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 25/09/2004 : 18:28:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
A gdje je dd fan, ljudi? Ne odgovara ni na SMS...

Prije sam bio uobražen, ali sad sam i tu manu iskorijenio. Sad sam savršen.
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 25/09/2004 : 19:45:25  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
Da li... Da li je ziv uopste?
Bwahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaa...!...aaaaaaaa!

Dugo se pitam vredi li truda, ali sigurno da mi se svidja. Zato zelim da sacekam malo u odluci ovoj, ne bih hteo da stradam. Necu da kopam po djubristu srece, ne bih da zaprljam ruke. Moc pociva negde iza debelih vrata, ja bih hteo da vladam.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 25/09/2004 : 20:38:21  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message
quote:
Originally posted by trolaboy

Cisto da znate ISTINA je, bice Dampyra i Legs-a u Srbiji najverovatnije oko nove godine.

Toooooooo, naravno ako je istina nitko sretniji od mene pa makar ga System bude izdavao!

In my dream I was drowning my sorrows, but my sorrows they learned to swim...
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8258 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 25/09/2004 : 20:44:55  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Jel' znas ti sta pricas?;) Stigo mi je MV#2, sto mi Djole posla (dokaz koliko otazdbina mrzi emigraciju, ko veli evo ti na:)), pa to je tuga jedna, uzas, katastrofa, bruka... Kuku i lele, pa zar ti is SCa imaju obraza uopste, oni ovo zovu stripom, mrljavo, nikavo, iseceno sa koricama pravljenim ko od unutrasnjeg koluta toalet papira. Jel' ja to onomad kritkovah Abaton? Pa ti Zemunci su za SC zakon:(
Nedao Bog da oni ista vise izdaju.
Koekude

Edited by - prozirna senka on 25/09/2004 20:45:39
Go to Top of Page

zosko
Senior Member

1506 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 25/09/2004 : 21:24:04  Show Profile Show Extended Profile  Send zosko a Private Message
ma iskreno, sta fali sc-u (mv, ken) kad se usporedi sa drugim izdavacima?
sc: papir ok; korice ok; uvez ok; tisak ok
abaton: papir, papir?; korice ok; uvez pomalo cudan, ali cvrst; tisak ok (ne citati uz jelo, opasnost od trovanja olovom)
ludens: papir ok, korice super, uvez lijep no stabilnost ovisi o polozaju zvijezda, tisak ok

sam' sto sam stavio sliku...
Go to Top of Page

Ramath
Senior Member

Russia
2127 Posts

Member since 26/02/2004

Posted - 25/09/2004 : 22:10:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Ramath a Private Message
Meni nisu losa izdanja SC, ja sam inace zadovoljan sa svim izdavacima, samo nek izdavaju i ja zadovoljan

Smrt terorizmu, sloboda Rusima!
Go to Top of Page

Advanced Member

Denmark
3264 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 26/09/2004 : 00:24:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Top a Private Message
dp je na odmoru u danskoj, dosao je cim je cuo da se danski princ i princeza razvode, te je uvidio priliku da se ubaci u kraljevsku familiju koja bi mu osigurala financijsku potporu za izdavastvo dampyra i legs.

*-*"The only thing we have to decide is what to do with the time that is given to us."*-*
Go to Top of Page

dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 26/09/2004 : 00:43:25  Show Profile Show Extended Profile  Send dule_car a Private Message
quote:
Originally posted by Ramath

---dp--- je na odmoru na ostrvima u Juznom Kineskom Moru...

...na krstarenju sa Bernardom (Prinsom)...i Džordanom, naravno (i onim malim kojem uvijek zaboravim ime, Cin, šta li je...)

to e to

---there is no spoon--- (a viljuske?)

Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 26/09/2004 : 00:44:32  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
dd fan je tu(na SMS verovatno ne odgovara jer ne uspeva da poplaca ni fiksnu telefoniju ), a za dp-a nemam pojma... Bas bih mogao da ga nazovem pa da vidimo...

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 26/09/2004 : 01:58:00  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
Nemoj da lazes narod!
Priznaj da je -dp- tvoj alter ego! :P

Hoces li dolaziti za sajam? Ziv li si? Ne secam se kad sam te zadnji put cuo.

Dugo se pitam vredi li truda, ali sigurno da mi se svidja. Zato zelim da sacekam malo u odluci ovoj, ne bih hteo da stradam. Necu da kopam po djubristu srece, ne bih da zaprljam ruke. Moc pociva negde iza debelih vrata, ja bih hteo da vladam.
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8258 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 26/09/2004 : 07:23:42  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
quote:
Originally posted by dd fan

dd fan je tu(na SMS verovatno ne odgovara jer ne uspeva da poplaca ni fiksnu telefoniju ), a za dp-a nemam pojma... Bas bih mogao da ga nazovem pa da vidimo...

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.

Crni dd fane, pa sta bi sa onom finansijskom injekcijom sto sam ti poslao Umesto da platis lepo sve racune, ti propi silne pareC,c,c...

Koekude
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 26/09/2004 : 13:53:40  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:

Umesto da platis lepo sve racune, ti propi silne pare

Sve otislo na fantu....

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 26/09/2004 : 17:13:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by prozirna senka

Jel' znas ti sta pricas?;) Stigo mi je MV#2, sto mi Djole posla (dokaz koliko otazdbina mrzi emigraciju, ko veli evo ti na:)), pa to je tuga jedna, uzas, katastrofa, bruka... Kuku i lele, pa zar ti is SCa imaju obraza uopste, oni ovo zovu stripom, mrljavo, nikavo, iseceno sa koricama pravljenim ko od unutrasnjeg koluta toalet papira. Jel' ja to onomad kritkovah Abaton? Pa ti Zemunci su za SC zakon:(
Nedao Bog da oni ista vise izdaju.

A mog'o si baš da mi pustiš mail da je stiglo, greškom sam zalutao na ovaj topic. Nezahvalni gastarbajteri!

Enivej, vidiš sada o cemu sve vreme pricam?

"Well, wobble my webs and call me shaky!"
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8258 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 26/09/2004 : 18:30:01  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Sad cu da ti bacim na mail:)
Enivej, stiglo je u petak, ja sam postu video u subotu, kad sam i postovao. Taman sam imao vremena da prelistam rto djubre. Jesam li se opravdao?;)

Da, jasan mi je tvoj stav prema SCu. Sada vise nisi jedini;)
Koekude

Edited by - prozirna senka on 26/09/2004 18:31:27
Go to Top of Page

wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts

Member since 20/10/2003

Posted - 26/09/2004 : 18:41:32  Show Profile Show Extended Profile  Send wiz a Private Message
senko, jesi li sta dobio od onoga sto smo bili pricali??

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8258 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 26/09/2004 : 19:06:32  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Nisam, javio bih ti. Nisi ti Djole;)
Stici ce, jednom. Dosad nisam imao problema sa postom, bar ne sto se tice posiljki iz inostranstva. Mada, evo vec skoro mesec dana cekam paket od sbe-a, a pre mi je stizao za pet dana. Hmmmmmm...

Koekude
Go to Top of Page

wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts

Member since 20/10/2003

Posted - 26/09/2004 : 19:26:05  Show Profile Show Extended Profile  Send wiz a Private Message
quote:
Originally posted by prozirna senka

Nisam, javio bih ti. Nisi ti Djole;)
Stici ce, jednom. Dosad nisam imao problema sa postom, bar ne sto se tice posiljki iz inostranstva. Mada, evo vec skoro mesec dana cekam paket od sbe-a, a pre mi je stizao za pet dana. Hmmmmmm...

Koekude

nisam pitao za moje stripove, jer sam mislio da si ih vec dobio, al dobro da si mi rekao da jos nisu stigli tako mogu i ja da brinem :))

nesto drugo sam mislio...

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8258 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 26/09/2004 : 19:27:25  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
DD 1 i 2. Jesi li na ovo mislio?

Koekude
Go to Top of Page

wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts

Member since 20/10/2003

Posted - 26/09/2004 : 19:46:49  Show Profile Show Extended Profile  Send wiz a Private Message
aha :))

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8258 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 26/09/2004 : 19:56:55  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
E pa onda mi se javi na mail.

Koekude
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.44 seconds. Snitz Forums 2000