Author |
Topic |
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 25/09/2004 : 20:33:37
|
Hmm... tako si to nekak' tužno napisao... mislim, nadam se da te nisam uvrijedio, dushmane! Nisam ni htio! It was just a joke! Oh, k vragu...
you never meant to be ungrateful nor held up to be whiped or wept for certainly not analysed prodded at more ways than one apparently you've been misrepresented dealing with the concept of arrows being slung towards your outrageous fortune |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 25/09/2004 : 23:30:47
|
Pa kako bi se ti osecao da te prozivaju da si peder? Ne mogu skakati od srece zbog toga.
Dugo se pitam vredi li truda, ali sigurno da mi se svidja. Zato zelim da sacekam malo u odluci ovoj, ne bih hteo da stradam. Necu da kopam po djubristu srece, ne bih da zaprljam ruke. Moc pociva negde iza debelih vrata, ja bih hteo da vladam. |
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8235 Posts
Member since 22/04/2004 |
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Posted - 26/09/2004 : 14:16:35
|
quote: Originally posted by DusMan
Pa kako bi se ti osecao da te prozivaju da si peder? Ne mogu skakati od srece zbog toga.
Slušaj, dushmane, da ti objasnim neke stvari... vidim ja sada da ono što je meni bila bezazlena zezancija, tebi ocito baš i nije bilo duhovito. Ali meni to nije bilo smiješno upravo zbog tebe, jer da je to isto bilo napisano npr. djoletu u oblacicu i obojano u ružicasto, meni bi isto bilo smiješno i opet bi to bila samo obicna zezancija. Kao drugo, ja te ne poznam osobno (ocito), a te traceve koji svako malo kolaju ovim forumom o tvojoj sexualnosti, ja uopce ne shvacam ozbiljno, a niti me se ticu previše, iako je sve to postalo stvarno vec pomalo neukusno i neumjesno od strane onih koji ti to ponekad podbadaju pod nos. A i siguran sam da ti to nije baš niti ugodno za citati na forumu, bez obzira koliko se nekada praviš da ti nije stalo ili se cak i ti šališ time na svoj racun. I nadam se evo da nakon ovog mog posta više nikome nece pasti na pamet da te zajebava na taj nacin.
you never meant to be ungrateful nor held up to be whiped or wept for certainly not analysed prodded at more ways than one apparently you've been misrepresented dealing with the concept of arrows being slung towards your outrageous fortune |
|
|
VJ
Advanced Member
Croatia
5947 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 26/09/2004 : 15:28:41
|
quote: Damm'it. Covek je crtao na skolskoj svesci koju je naslonio na svoje koleno. Dal' bi ti u tim uslovima nacrtao bolje?
Da... ja uvijek crtam jednako lose, neovisno o uvijetima. :P
|
Edited by - VJ on 26/09/2004 15:30:17 |
|
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik
1922 Posts
Member since 14/11/2001 |
Posted - 26/09/2004 : 19:47:12
|
Dule, ak ti ona zajebancija smeta, ja cu je skinuti odmah. A zauzvrat bih ti mogao nacrtati nesto bolje od ovoga sto si postavio, pa da imas nesto od pravog Milana Jovanovica. |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Posted - 26/09/2004 : 20:24:18
|
quote: Originally posted by kiky
Slušaj, dushmane, da ti objasnim neke stvari... vidim ja sada da ono što je meni bila bezazlena zezancija, tebi ocito baš i nije bilo duhovito. Ali meni to nije bilo smiješno upravo zbog tebe, jer da je to isto bilo napisano npr. djoletu u oblacicu i obojano u ružicasto, meni bi isto bilo smiješno i opet bi to bila samo obicna zezancija.
Poenta je u tome da se to ne bi dopisalo Djoletu.
quote: Kao drugo, ja te ne poznam osobno (ocito), a te traceve koji svako malo kolaju ovim forumom o tvojoj sexualnosti, ja uopce ne shvacam ozbiljno, a niti me se ticu previše, iako je sve to postalo stvarno vec pomalo neukusno i neumjesno od strane onih koji ti to ponekad podbadaju pod nos.
Da me znas licno, znao bi da mi je ponajmanje stalo do toga sta drugi misle o meni. Zato je u pocetku to bilo simpaticno. Ljudi me optuzuju, ja se branim, itd. I dalje mi nije stalo sta drugi misle, samo sto mi sad nije vise zanimljivo. Vazim na forumu za pedofila, pedera, nekrofila i... ljubitelja zivotija ;) i neka je tako. Barem se razlikujem od mase forumasa. :) Samo sto mi to vise nije zanimljivo. Postalo je nekako predvidljivo i dosadno, barem meni. Dobro je sve dok neko ne pocne da veruje u to. A taj ko poveruje u to je glup. Dakle, nisam ja nesto ekstremno tuzan zbog toga, kao sto ti se cini i nemoj sebe kriviti ni za sta. Nisi ti kriv sto ti je smesno. Kriv je Dzimi!
Dugo se pitam vredi li truda, ali sigurno da mi se svidja. Zato zelim da sacekam malo u odluci ovoj, ne bih hteo da stradam. Necu da kopam po djubristu srece, ne bih da zaprljam ruke. Moc pociva negde iza debelih vrata, ja bih hteo da vladam. |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Posted - 26/09/2004 : 20:27:51
|
quote: Originally posted by Dzimi Gitara
Dule, ak ti ona zajebancija smeta, ja cu je skinuti odmah. A zauzvrat bih ti mogao nacrtati nesto bolje od ovoga sto si postavio, pa da imas nesto od pravog Milana Jovanovica.
Ma jok. Nemoj sklanjati. Ljudima je zabavno. A crtez moze u svakom slucaju. :) Dekara je imao ideju da mu ti crtas naslovnice za Nepobedivog, posto drugi Milan Jovanovic crta za Okruzen mrtvima. Tako bi mu sve naslovnice crtao Milan J. :))
|
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik
1922 Posts
Posted - 27/09/2004 : 11:43:10
|
Dekara je poceo da dobija ideje koje ce ga polako ali sigurno odvuci u propast. Jebiga izgleda da i 15 dana vojske nepovratno przi sive celije. A u stvari, mozda bih i mogao da nacrtam nesto. ;))) |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik
1922 Posts
Posted - 27/09/2004 : 12:42:22
|
quote: Originally posted by DusMan Kriv je Dzimi!
Amen!
quote: Ne 15 dana vojske - 15 dana u Zajecaru! ;)
Da, 15 dana vojske, i to u Zajecaru. Da, Dekaro, mislim da si ti odsluzio time citav svoj dug prema drzavi. ;) |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Posted - 27/09/2004 : 12:54:24
|
Mislim da je nakon ovako dirljivog i iskrenog posta, dushman od danas postao moj najomiljeniji forumaš! Prva liga! (samim time djole pada na drugo mjesto)
if I make a lot of tinsel then people will want if I am hardened no fear of further abandonment if I am famous then maybe I feel good in this skin if I am cultured my words will somehow garner respect |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
|
Blek Stena
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
Member since 03/07/2004 |
Posted - 27/09/2004 : 13:56:13
|
quote: Originally posted by DusMan
quote: Originally posted by Djole
U sine, to je takav kadar da ce se System i LMI polomiti oko njega! ;)
'Ajde da razumem sto neko bukvalno prevodi italijanski, ali raditi ovo sa engleskim!!! Pa engleski mu dodje jezik koji svakodnevno cujes. Ali, dobro... covek verovatno nije u zivotu cuo za strip.
Inace, bice valjda u Divx-u (ili nekom bliskom formatu) snimak celog ovog predavanja. To je a must have. Samo zbog prevodioca.
Dugo se pitam vredi li truda, ali sigurno da mi se svidja. Zato zelim da sacekam malo u odluci ovoj, ne bih hteo da stradam. Necu da kopam po djubristu srece, ne bih da zaprljam ruke. Moc pociva negde iza debelih vrata, ja bih hteo da vladam.
Hajde,molim te, ako to ikad bude u DiVX javi mi pa da to nekako nabavim... |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Posted - 27/09/2004 : 16:08:55
|
Dule, najeb'o si ga. ;)
Pih, upravo si pao za još jedno mjesto!
if I make a lot of tinsel then people will want to if I am hardened no fear of further abandonment if I am famous then maybe I feel good in this skin if I am cultured my words will somehow garner respect |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Posted - 27/09/2004 : 19:43:43
|
quote: Originally posted by Blek Stena
Hajde,molim te, ako to ikad bude u DiVX javi mi pa da to nekako nabavim...
Nema problema, javim ako nabavim.
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8235 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 27/09/2004 : 19:48:55
|
quote: Originally posted by kiky
Dule, najeb'o si ga. ;)
Pih, upravo si pao za još jedno mjesto!
if I make a lot of tinsel then people will want to if I am hardened no fear of further abandonment if I am famous then maybe I feel good in this skin if I am cultured my words will somehow garner respect
Jadni Dule
Koekude |
|
|
zveles
Advanced Member
Croatia
3993 Posts
Member since 28/03/2003 |
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Posted - 27/09/2004 : 22:08:25
|
Ma nema jos nicega. Nije problem da se prebaci sa DVDa na DivX, samo da bude taj filmski zapis u bilo kom formatu.
|
|
zveles
Advanced Member
Croatia
3993 Posts
Member since 28/03/2003 |
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 28/09/2004 : 02:11:22
|
"...Zato je u pocetku to bilo simpaticno. Ljudi me optuzuju, ja se branim...nisam ja nesto ekstremno tuzan zbog toga, kao sto ti se cini i nemoj sebe kriviti ni za sta. Nisi ti kriv..."
cuvaj se kiky ovako on lovi zrtve
AMERICKA NACIJO URADI MI FELACIO!!! |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Posted - 28/09/2004 : 12:30:44
|
quote: Originally posted by zveles
a tako znaci? manifestacija prosla, a film jos nije snimljen! ;)
Vlada Vesovic mi je rekao da ce biti kad skupe sve slike i tako to. Poznavajuci nasa posla, to moze i da se ne pjavi nikad. Ali ja sam optimista. :) Kad budem prolazio pored SKCa, raspitacu se.
|
|
Topic |
|