Author |
Topic  |
|
wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts
Member since 20/10/2003 |
|
Kornboy
Senior Member

Croatia
2936 Posts
Member since 07/06/2002 |
|
Blek Stena
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
Member since 03/07/2004 |
|
wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts
|
degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts
Member since 23/03/2003 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 25/09/2004 : 19:44:23
|
Svojevremeno je dd fan otrkio ovaj strip i delio nam ga preko Streamloada. Eh, gde su ta vremena? :) Strip je zanimljiv rip-off Konana. Fina hororcina.
Dugo se pitam vredi li truda, ali sigurno da mi se svidja. Zato zelim da sacekam malo u odluci ovoj, ne bih hteo da stradam. Necu da kopam po djubristu srece, ne bih da zaprljam ruke. Moc pociva negde iza debelih vrata, ja bih hteo da vladam. |
 |
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 25/09/2004 : 21:40:23
|
OOooo crni dushane kakav horror te spopao ....ne vredjaj zanr ...u pitanju je najobichniji,sterilni i neinventivni machevi i vrachevi stil. josh jedan u nizu bisleyevih tezgi koji se izgleda posle loboa definitivno zasitio stripa pa konta da uz dobijeni status moze da fusheri u ovakvim kolichinama(vidi fakk i recimo sveziji lobo vs authority one shotove) ne setjam se dal je radio death dealera i dalje sem #1 ali znam da je neki broj kasnije crtao liam sharp i josh neka vishe manje slichna i dozlaboga smorna ekipa.
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4037 Posts
Member since 28/03/2003 |
Posted - 25/09/2004 : 23:14:03
|
samo prvi broj je bisley. i samo prvi broj (koliko-toliko) vrijedi, ali slazem se s dekarom, prilicno je sterilan i taj prvi bisleyev broj (sto se vidi i iz slike gore, hehe...). ;)
ps. ima ljudi koji otkace na to i ne zelim ih uvrijediti. ako vam se svidja - go for it! :)
 |
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 25/09/2004 : 23:41:02
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
OOooo crni dushane kakav horror te spopao ....ne vredjaj zanr ...u pitanju je najobichniji,sterilni i neinventivni machevi i vrachevi stil.
Eh, pa to mu dodje neki trash horor, ako se dobro secam. Ima nekih "strasnih" delova, ako se dobro secam, mada citao sam pre neke dve godine pa je moguce da se ne secam najbolje. Inace, glede naslovnice, imam identican poster by Frazetta samo sto je na posteru pravi Konan.
Dugo se pitam vredi li truda, ali sigurno da mi se svidja. Zato zelim da sacekam malo u odluci ovoj, ne bih hteo da stradam. Necu da kopam po djubristu srece, ne bih da zaprljam ruke. Moc pociva negde iza debelih vrata, ja bih hteo da vladam. |
 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
|
wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6371 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 26/09/2004 : 18:12:13
|
Ja posjedujem samo #1.Obožavam stripove poput Conana i lud sam za Frezzetom ali u biti ovaj strip više lici na neku slikovnicu.Zna li neko koliko je ukupno brojeva izašlo,tko su crtaci itd.?A ako ima raspoloženih za prodaju,neka mi se jave na mail.
Bond.James Bond. |
 |
|
VJ
Advanced Member

Croatia
5983 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 27/09/2004 : 10:55:34
|
quote: Originally posted by Aco
Ja posjedujem samo #1.Obožavam stripove poput Conana i lud sam za Frezzetom ali u biti ovaj strip više lici na neku slikovnicu.Zna li neko koliko je ukupno brojeva izašlo,tko su crtaci itd.?A ako ima raspoloženih za prodaju,neka mi se jave na mail.
Ja sam vidio kod Pajtaka prije mjesec-dva dosta Verotika pa kontaktiraj njega. No koliko sam vidio nisu ih crtali ni Frazzeta ni Bisley, zapravo mi je tako lose crtano da iako sam ih imao namjeru uzeti (jer sam fan Danziga, primarno kao pjevaca :)) ipak ih nisam uzeo.
 |
 |
|
|
Topic  |
|