Author |
Topic  |
wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts
Member since 20/10/2003 |
|
byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts
Member since 07/12/2002 |
Posted - 23/03/2005 : 23:24:08
|
quote: Originally posted by DusMan
Slayer (ceo opus u Winampu stavljenj na loopovanje)!!!!!!! ZATO STO DOLAZE NA EXIT OVE GODINEEEEE!
Zagor je najveci gej!
AAAAAAA!!!!!
Raining blood from the lacerated sky bleeding its horror creating my structure now i shall REIGN IN BLOOD!
________________________________________________ Damage Incorporated |
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 24/03/2005 : 00:23:25
|
Od Metalostugara za Exit su za sada potvrdjeni samo Slayer i Napalm death. A tu je i Apocalyptica. A bice jos...
Od ne-metal muzike za sada mi je jedino zanimljiv Fat Boy Slim, koji je potvrdio dolazak. Dolazi i "Underworld", ali ne mogu reci da su mi poznati, mada nekima jesu i to prilicno.
Zagor je najveci gej! |
 |
|
Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4690 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 24/03/2005 : 03:43:55
|
quote: Originally posted by DusMan
Od Metalostugara za Exit su za sada potvrdjeni samo Slayer i Napalm death. A tu je i Apocalyptica. A bice jos...
Od ne-metal muzike za sada mi je jedino zanimljiv Fat Boy Slim, koji je potvrdio dolazak. Dolazi i "Underworld", ali ne mogu reci da su mi poznati, mada nekima jesu i to prilicno.
Zagor je najveci gej!
Meni vise nego dovoljno da se i ove godine pojavim na tvrdjavi. Ako sam nesto cekao ovih godina , to su bas UW - live. Jedva cekam. Za sada su otkazali: Interpol, New Order, Kings of Leon, PJ Harvey, Pixies..... lista je malo duza, ali videcemo, ima jos vremena pa mozda neko uleti naknadno.
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Member since 29/12/2001 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
|
Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4690 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 25/03/2005 : 02:25:00
|
Je elektronika, ali kakva. Sto kaze jedna moja drugarica, volim te tehno stvari sa pevanjem. A ovde imas primer najbolje nalepljenih vokala (koje ni pod drogama ne bi potpuno shvatio)preko fenomenalnih elektro-tehno ritmova. Recimo da je osnovna nit jedan "rif" tipa koji se zove/zvao Giorgio Moroder koji je proslavio Italo-disco i uradio legendarnu " I feel love" za Donu Summer. I na tu bas liniju pustis mastu na slobodu, pa dobijes pesme koje traju po 10 minuta ,a tebi se to cini malo. E, posto ti ovo dosad sigurno ne obecava puno, ti probaj da nadjes audio potvrdu za sve ovo :). A nemoguce je da neznas udarnu stvar iz "Trainspotting", "Born Slippy". Ili iz treceg Batmana "Moaner". A na strani koju je prilozio Kornboy, ima anketa koga bi voleli da vidite na djavi letos. Izbor nije los, pa pohitajte, glasajte za svoje favorite (ja glasao za UNCLE).
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
 |
|
BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts
Member since 01/12/2002 |
|
Watashi
Senior Member

Croatia
1382 Posts
Member since 11/11/2004 |
Posted - 29/03/2005 : 15:49:28
|
Napalm death? Joooj kaj su oni jos zivi? Kaj im pjevac ima koju prezivjelu glasnicu? :D
Ja zapravo njih i ne obozavam prevec, dobro peru al kad tip zapjeva, sve ode u 3pm :P
-- "I think that it was purely because Superman and characters like that, they suddenly opened up this kind of wonderful dimension of the imagination that I had previously not had access to because these ideas were brilliantly stupid. I mean dogs with capes and Batman's dog had got a mask in case any of the other dogs recognized him" --Alan Moore |
 |
|
sonjecka
Senior Member

.jpg)
Croatia
1172 Posts
Member since 29/09/2004 |
Posted - 29/03/2005 : 21:14:55
|
Neznam zasto,al danas mi se slusaju Dead Kennedysi,valjda je to zbog kave......fak i hiperaktivnost!!!
_________________________ Prokleti_Bambij - Land Of The Lamb ! |
 |
|
BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts
Posted - 29/03/2005 : 22:17:34
|
quote: Originally posted by Watashi
Napalm death? Joooj kaj su oni jos zivi? Kaj im pjevac ima koju prezivjelu glasnicu? :D
Ja zapravo njih i ne obozavam prevec, dobro peru al kad tip zapjeva, sve ode u 3pm :P
-- "I think that it was purely because Superman and characters like that, they suddenly opened up this kind of wonderful dimension of the imagination that I had previously not had access to because these ideas were brilliantly stupid. I mean dogs with capes and Batman's dog had got a mask in case any of the other dogs recognized him" --Alan Moore
"Zapjevati" nije dobra rijec kad su Napalm Death u pitanju. Ako od njihovog pjevaca ocekuješ pjevanje, onda nije ni cudo da ih ne voliš.
np: The Sonics - Walkin' The Dog
vir gana selebrejt end hev a gud tajm |
 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts
Posted - 30/03/2005 : 10:58:25
|
wiz on [Finger Eleven - Thousand Mile Wish] [04:59m-192Kbps-6,86mb | Rock] [Finger Eleven - Finger Eleven - 2003]
KornBoyu..opet jedan zanimljiv band :)) pre dva dana otkrio..
stil: Chevelle, Hoobastank, BlindSide, itd...
_____________________ Hundreds F Vampires! |
 |
|
Watashi
Senior Member

Croatia
1382 Posts
Member since 11/11/2004 |
Posted - 30/03/2005 : 12:41:14
|
quote: Originally posted by BOC
quote: Originally posted by Watashi
"Zapjevati" nije dobra rijec kad su Napalm Death u pitanju. Ako od njihovog pjevaca ocekuješ pjevanje, onda nije ni cudo da ih ne voliš.
Ma volim si ja nabacit sepulturu i sl. povremeno, al napalm death mi nikak nije sjeo. Oke je kaj nemaju pjesmu duzu od dve minute, al vecina ih se svodi na dobro muziciranje i onda krene onaj "pjevacki" dio di svi odustanu od sviranja i pocnu manijakalno lupat. Oke kad to cujes jednom, dvaput, al nakon toga malo postawne zamorno :)
-- "I think that it was purely because Superman and characters like that, they suddenly opened up this kind of wonderful dimension of the imagination that I had previously not had access to because these ideas were brilliantly stupid. I mean dogs with capes and Batman's dog had got a mask in case any of the other dogs recognized him" --Alan Moore |
 |
|
BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts
|
wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts
Posted - 30/03/2005 : 22:41:26
|
svaki dan sam ja tu..al nema nekih topica u kojima mogu da se razpišem :))
wiz on [Nine Inch Nails - Closer (John B Remix)] [06:16m-256Kbps-10,70mb | Drum & Bass] [White Label (ROCKGOD01) - 2005]
_____________________ Hundreds F Vampires! |
 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4037 Posts
Member since 28/03/2003 |
Posted - 30/03/2005 : 22:49:32
|
drogiram se s novim beckom - guero! ge-ni-ja-lac. druga varijanta koju si obicno pustim preko dana je sirens' call new ordera.
 |
 |
|
sonjecka
Senior Member

.jpg)
Croatia
1172 Posts
Member since 29/09/2004 |
|
BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts
Posted - 31/03/2005 : 20:20:57
|
quote: Originally posted by sonjecka
Ja danas zarazena ponovo sa Clashom:)
_________________________ Prokleti_Bambij - Land Of The Lamb !
To, to, vrati se korijenima! Mene peru Buzzcocksi, za što i ti imaš zasluge! "I just want love like any other, what do I get?"
Edited by - BOC on 31/03/2005 20:30:43 |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 31/03/2005 : 20:26:21
|
uriah heep-july morning doors-light my fire the rolling stones-gimme shelter beatles-revolution led zeppelin-going to california deep purple-black night u2-pride
so long,suckers 
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST ,STAROST,ŽIVOT CILI! |
 |
|
BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts
Posted - 31/03/2005 : 20:29:12
|
quote: Originally posted by globinjo
uriah heep-july morning doors-light my fire the rolling stones-gimme shelter beatles-revolution led zeppelin-going to california deep purple-black night u2-pride
so long,suckers 
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST ,STAROST,ŽIVOT CILI!
Ako izuzmemo Light My Fire, ovo ostalo je za staracki dom. Neka istrune.
 |
|
Sasa_Killer
Starting Member
Croatia
36 Posts
Member since 31/03/2005 |
|
BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts
Posted - 01/04/2005 : 21:24:01
|
quote: Originally posted by Sasa_Killer
EMINEM RULEZ!!!!!!!!!!!!    
A Globinjo, šta na ovo kažeš?
 |
|
vikic
Advanced Member

.jpg)
Croatia
4737 Posts
Member since 06/03/2003 |
Posted - 01/04/2005 : 21:34:15
|
so long,suckers 
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST ,STAROST,ŽIVOT CILI!
vir gana selebrejt end hev a gud tajm
nikako! uriah heep baš slušam u zadnje vrijeme sve više. zakon su! |
 |
|
BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts
Posted - 01/04/2005 : 21:46:15
|
quote: Originally posted by vikic
so long,suckers 
vir gana selebrejt end hev a gud tajm
nikako! uriah heep baš slušam u zadnje vrijeme sve više. zakon su!
Sranje. Posudit cu ti neki hardcore punk iz 80-ih, slušaj to najglasnije i ne izlazi dva-tri dana iz sobe. Bit ceš izlijecen.
 |
|
Topic  |
|