forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Koju muziku slusate???
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 82

tony starks
Average Member

South Sandwich Islands
833 Posts

Member since 21/10/2003

Posted - 21/09/2005 : 09:09:30  Show Profile Show Extended Profile  Send tony starks a Private Message
ovih dana: ulver, king krimson, tool, talib kweli, leila

tonywustarks@yahoo.com
one, two, threeeeee/
mos def and talib kweliiii
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 21/09/2005 : 11:30:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message
Je li iko cuo nesto podrobnije o Head-u?(Za one koji ne znaju to je gitarista Korn-a).Cuo sam samo da se zaredio il' takvo sto.

To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness;
chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.

Go to Top of Page

Watashi
Senior Member

Croatia
1382 Posts

Member since 11/11/2004

Posted - 21/09/2005 : 14:49:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Watashi's Homepage  Send Watashi a Private Message
Naso sam si od lokalnog pir... prodavaca CD-ova neku balkan blues kompilaciju ciganskih tugaljki. 2 CD-a seosko-ambijentalnog zla :E

--
"It became apparent that one reason why the Ice Giants were known as the Ice Giants was because they were, well, giants. The other was that they were made of ice."
--Terry Pratchett
Go to Top of Page

tony starks
Average Member

South Sandwich Islands
833 Posts

Member since 21/10/2003

Posted - 21/09/2005 : 15:32:30  Show Profile Show Extended Profile  Send tony starks a Private Message
HEAD HAS FOUND JESUS!!!!
imas na netu masu artikula o toj temici, kao i videa!!!
npr. Headovo krstenje, intervju povodom preobracenja na krscanstvo, etc....
na tool.com-u su napravili mislim sprdnju na to objavivsi prvog aprila vijest:
Maynard has found jesus
uglavnom, jonathan&co su sad jaaako napizdjeni na njega jer je odabrao put prosvjetljenja i napustio bend, a on se valjda iscudjava kako to da momci odbijaju razuman i tolerantan dijalog koji je u duhu njegove vjere...
boli glava!

tonywustarks@yahoo.com
one, two, threeeeee/

Edited by - tony starks on 21/09/2005 15:36:12
Go to Top of Page

apokalips
Average Member

Croatia
632 Posts

Member since 05/09/2005

Posted - 21/09/2005 : 19:46:16  Show Profile Show Extended Profile  Send apokalips a Private Message
jel znate bend powerman5000-bio bih zahvalan ako mi kažete gdje bih mogao skinut njihove pjesme

if you want peace,prepare for war.the revolution is coming
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4647 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 22/09/2005 : 01:59:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
np: Mark Lanegan Band - Hit the City

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 22/09/2005 : 02:10:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Reci Barkeru, koliko je kod vas Tosa Proeski popularan tj. omiljen u narodu?

Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4647 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 22/09/2005 : 02:19:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
Toliko da ti pukne kurac od njega. On peva himnu na stadionu, peva O Sole Mio na satro jet-set skupovima, peva Djelem Djelem sa Esmom (mozda i bez nje), sa nekim Tonijem Cetinskim peva za Cro trziste , sa Anjom Rupel (Anja, Anja na sta si spala jadnice!) za Slo trziste......
U meantime posecuje bolesnu decu, decu bez roditelja, decu bez/sa _________________ (popunite sami), postao je super junak stripa kojeg smo procitali ja + 5 forumasa ( i mozda neko od one bolesne decice), ima azdaju za menadzera i verovatno cedi sve te silne sponzore.....
Ako jos nisi poceo da povracas, da nastavim, inspirise me ovaj Mark Lanegan :)

Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 22/09/2005 : 02:23:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Pa meni je drago da je toliko angaziran, zasto bi povracao? Cuo sam njegove snimke i svidja mi se, pa posto znam da je popularan u Makedoniji, iznenadio me jedan moj prijatelj iz Skopja koji mi je rekao da je Tosa ljigavac, umisljeni kreten... U svakom slucaju, mislio sam da pretjeruje. Jel istina da izjavljuje kako je on najlijepsi i najsexy i da ga sve zene vole?

Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4647 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 22/09/2005 : 02:38:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
Ako sam dobro upamtio ti slusas vise-manje neki hard rock. I sad, svidjaju ti se neke njegove snimke? Bljuh. To sto on radi je tako providno i plitko da moze da se svidja samo decama-osnovcima, curicama sa max.17 godina, 30-godisnjakinjama koje se nisu udale a ne gube nadu +nikad nisu slusale muziku, i feminiziranim gay momcima ( jer pretpostavljam da zesci gay momci bar imaju muzickog ukusa, my wild guess). Ako se ne nalazis u ovim grupama, nemas sta da trazis od Toseta.
Inace, nemam ja lose misljenje o njemu. Ja nemam nikakvo misljenje o njemu kao muzicaru/umetniku. Ovako, ostavlja utisak mirnog deteta sa sela koje je uspelo u zivotu, koje stvarno ne umislja da je nesto posebno. Zene ga vole, rekoh koje vec, ali meni se sve cini da on vise prefreira ostale kategorije, sto je naravno samo moj ( i jos poneciji) utisak, ali whatever...

Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 22/09/2005 : 02:44:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
I ja sam cuo da je pesko! Hehe! Gle, ne dao Bog veceg zla nego da se ogranicim na samo jedan zanr muzike. A Tose je zavrsio glazbenu Akademiju i ima kvalitetne muzike u zanru kojim se on bavi. Dovoljno da kod mene dobije palac gore. Samo me zanimalo je li kao osoba bahati kreten. Ako je takav kako ti kazes (mirno seosko dijete hehe) onda je to ok.

Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4647 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 22/09/2005 : 03:07:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
pa i Celin Dion ima glas za koji bi neki ubili, pa mi sad reci da i njoj dajes palac gore?
Dobro je, Toseta smo resili, Celin pazi se! :)

Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4647 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 22/09/2005 : 03:08:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
I dalje pici Mark Lanegan -Can't come down

Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 22/09/2005 : 08:20:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message
Jel' bio netko na Walkaboutsima u utorak? Koliko god je uvijek lijepo vidjeti dragi bend uzivo, moglo je i bolje... malo preglasna ritam sekcija u odnosu na glas, za moj ukus premalo pjesama koje pjeva Carla, i najgore od svega, neka hrpa kretena koja je laprdala cijelo vrijeme tako da je i Eckman morao par puta ubaciti "please shut the fuck up" ...

Od ostalih zanimljivosti, bile su i neke poznate face, kao npr. Lada iz Bambi Molestersa (koja uzivo izgleda daleko bolje nego na slikama/TVu)

Oh, you may stray, but you'll always return to your dark master, the cocoa bean.
Go to Top of Page

tony starks
Average Member

South Sandwich Islands
833 Posts

Member since 21/10/2003

Posted - 22/09/2005 : 15:32:27  Show Profile Show Extended Profile  Send tony starks a Private Message
jel ide ko veceras na NILE?!?

@kornboy: minimum maximum nabavio, dobicu i nekakave videe od NIN; 2,3 koncerta, jos ti se javim kad sve uzvrpam....

n.p. the roots phrenology

tonywustarks@yahoo.com
one, two, threeeeee/

Edited by - tony starks on 22/09/2005 15:35:41
Go to Top of Page

Pavel
Senior Member

Croatia
1233 Posts

Member since 25/08/2005

Posted - 22/09/2005 : 16:35:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel a Private Message
quote:
Originally posted by Witchblade

Jel' bio netko na Walkaboutsima u utorak? Koliko god je uvijek lijepo vidjeti dragi bend uzivo, moglo je i bolje... malo preglasna ritam sekcija u odnosu na glas, za moj ukus premalo pjesama koje pjeva Carla, i najgore od svega, neka hrpa kretena koja je laprdala cijelo vrijeme tako da je i Eckman morao par puta ubaciti "please shut the fuck up" ...

Od ostalih zanimljivosti, bile su i neke poznate face, kao npr. Lada iz Bambi Molestersa (koja uzivo izgleda daleko bolje nego na slikama/TVu)

Oh, you may stray, but you'll always return to your dark master, the cocoa bean.

Bio sam.Ni sam ne znam koji je ovo po redu njihov koncert na kojem sam bio.(cetvrti ili peti u zgb a jednom sam ih slušao i u Pragu jer sam se slucajno zatekao u pravo vrijeme...).Uvijek mi je problem sa playlistama jer su malo previše forsirali novi album nauštrb nekih boljih starih stvari.Zamjerka što stvari sa prvih albuma uopce nema uživo i što je od koncerta do koncerta veoma slicna playlista jedino što ne racunajuci album koji je u tom trenutku aktualan.
U mojem cd plejeru vladaju kao malo tko i cesto ih nazivam svojim najdražim bendom.
Go to Top of Page

Pavel
Senior Member

Croatia
1233 Posts

Member since 25/08/2005

Posted - 22/09/2005 : 16:50:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel a Private Message

Kad smo kod muzike recimo i to da u ponedjeljak (27.) izlazi novi album Neil Younga, "Prairie Wind".Ako koga zanima vidimo se pred cd-shopom... : )
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 22/09/2005 : 17:08:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message
quote:
Originally posted by tony starks

HEAD HAS FOUND JESUS!!!!
imas na netu masu artikula o toj temici, kao i videa!!!
npr. Headovo krstenje, intervju povodom preobracenja na krscanstvo, etc....
na tool.com-u su napravili mislim sprdnju na to objavivsi prvog aprila vijest:
Maynard has found jesus
uglavnom, jonathan&co su sad jaaako napizdjeni na njega jer je odabrao put prosvjetljenja i napustio bend, a on se valjda iscudjava kako to da momci odbijaju razuman i tolerantan dijalog koji je u duhu njegove vjere...
boli glava!

tonywustarks@yahoo.com
one, two, threeeeee/

Cime se on lupo

To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness;
chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.

Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4647 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 22/09/2005 : 18:00:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
np: Bright Eyes - False Advertising

Go to Top of Page

Watashi
Senior Member

Croatia
1382 Posts

Member since 11/11/2004

Posted - 22/09/2005 : 19:39:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Watashi's Homepage  Send Watashi a Private Message
quote:
Originally posted by apokalips

jel znate bend powerman5000

Paa... Sluso sam ih kojput i ocekivo cuda, a na kraju ispo jos jedan nu metal bend ko triljon drugih. Totalno razocarenje :(

--
"It became apparent that one reason why the Ice Giants were known as the Ice Giants was because they were, well, giants. The other was that they were made of ice."
--Terry Pratchett
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4647 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 22/09/2005 : 21:12:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
np: Iron & Wine - Southern Anthem

Go to Top of Page

tony starks
Average Member

South Sandwich Islands
833 Posts

Member since 21/10/2003

Posted - 22/09/2005 : 21:38:04  Show Profile Show Extended Profile  Send tony starks a Private Message
[quote]Originally posted by SnotMan
Ma da hoce novi od tool-a,najavljuju ima godina dana.

AL, jebiga, tak je to s njima- bas su pedercine po tom pitanju(zato ih volimo)...

ni godinu dana nakon sto su izdali lateralus najavljivali su DVD sa snimkama lateralus turneje (koja je bila i sviracki i vizuelno must see), pustali vijesti da je gotov, da je pred izlaskom... i naravno do dan danas ga nema...
u svezi novog albuma, koji ce izac kad tad:), imam paranoju da mi nece biti dobar...
pitanje je sto ce to trebat snimit da naprave novi korak, a moraju ga napravit! klon lateralusa ili aenime bio bi razocaranje! najave u smjeru meshuggah koji se bandu navodno jaaaaako svidjaju meni nisu obecavajuce, a mozda je to opet samo jos jedan prvi april..
ne znam, jednostavno osjecam da ce aenima (uz l.) ostat najveci spomenik kojeg su podigli...
valjda sam u krivu...

@ pavel:: koji su ti omiljeni youngovi albumi!?!?!??
ja sam slusao samo unplugged i raged glory koji su mi odlicni i upravo se spremam na nabavku neceg novog.. preporuka??

znaci niko nejde na NILE, kak to?

tonywustarks@yahoo.com
one, two, threeeeee/

Edited by - tony starks on 22/09/2005 21:39:19
Go to Top of Page

tony starks
Average Member

South Sandwich Islands
833 Posts

Member since 21/10/2003

Posted - 22/09/2005 : 21:40:48  Show Profile Show Extended Profile  Send tony starks a Private Message
e da slusao sam od younga i saundtrek za jarmuschev dead man koji je O D L I C A N!!!

tonywustarks@yahoo.com
one, two, threeeeee/
Go to Top of Page

tony starks
Average Member

South Sandwich Islands
833 Posts

Member since 21/10/2003

Posted - 22/09/2005 : 21:44:00  Show Profile Show Extended Profile  Send tony starks a Private Message
quote:
Originally posted by SnotMan

Cime se on lupo

PA SVACIM

(prisjetimo se samo legendarne jonathanove prilikom pocetka snimanja follow the leadera; otprilike: ne ulazim u studio dok mi ne dofurate kokain i kurve...
tak im taj album i zvuci

tonywustarks@yahoo.com
one, two, threeeeee/
Go to Top of Page

wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts

Member since 20/10/2003

Posted - 23/09/2005 : 09:42:01  Show Profile Show Extended Profile  Send wiz a Private Message
[Robot Death Squad - Space Cowboy] [06:44m-320kbps(CBR)-15,44mb] [ - ]

Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000