Author |
Topic  |
zveles
Advanced Member

Croatia
4037 Posts
Member since 28/03/2003 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16758 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 29/09/2004 : 19:38:48
|
quote: Originally posted by jgoran5
quote: Originally posted by zveles
evo, tally, tako se to radi! ;)

ju ar apsolutli rajt 
a ne ko taly...koje kordeyeve x mene da izdam(cvil)..recite mi(cvil)...ne znam(cvil)...gazda ovo(cvil)..gazda ono(cvil)...pa daj covjece budi muško i napravi pravu stvar.kakav si ti to izdavac kad nemožeš procijeniti kako tržište diše
------------- carpe diem... -------------
pa ni baš tak   
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --   
|
 |
|
byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts
Member since 07/12/2002 |
Posted - 29/09/2004 : 21:06:22
|
quote: Originally posted by jgoran5
quote: Originally posted by zveles
evo, tally, tako se to radi! ;)

ju ar apsolutli rajt 
a ne ko taly...koje kordeyeve x mene da izdam(cvil)..recite mi(cvil)...ne znam(cvil)...gazda ovo(cvil)..gazda ono(cvil)...pa daj covjece budi muško i napravi pravu stvar.kakav si ti to izdavac kad nemožeš procijeniti kako tržište diše
------------- carpe diem... -------------
berni je sam sebi gazda tako da mu je lakse....
All have said their prayers Invade their nightmares |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 29/09/2004 : 21:11:39
|
a ja baš nedavno nabavio (nakon dugacke potrage) drugi dio balade o kovcegu i odmetnik u onim starim stripotekama, ali nema veze, bravo jedino mi nije jasno zašto nema balade o kovcegu (ili zašto nije sada izašla, a ne kasnije), uostalom ona je i najavljena u covjeku vrijednom 500 000 $, od istog izdavaca, ima li neki razlog? |
 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 29/09/2004 : 21:20:45
|
Ne znam sta se Tallyja napali, ali meni je bas OK kad pita sta bi bilo dobro objavit. Tko ce bolje znat ako nece stripofili?
  |
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16758 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 29/09/2004 : 22:53:35
|
quote: Originally posted by ken2
a ja baš nedavno nabavio (nakon dugacke potrage) drugi dio balade o kovcegu i odmetnik u onim starim stripotekama, ali nema veze, bravo jedino mi nije jasno zašto nema balade o kovcegu (ili zašto nije sada izašla, a ne kasnije), uostalom ona je i najavljena u covjeku vrijednom 500 000 $, od istog izdavaca, ima li neki razlog?
vjerovatno nema
|
 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 29/09/2004 : 23:34:47
|
ma kao sto gaston rece sve ce to berni izdati prije ili kasnije,a poznajuci bernija to ce sigurno biti prije
DA LI STE SE UKLJUCILI U AKCIJU "Pomozimo djeci Srebrenice"??? AKO NISTE, STA CEKATE?!?!? |
 |
|
Tally
Average Member

Croatia
744 Posts
Member since 13/01/2003 |
Posted - 30/09/2004 : 10:06:17
|
Istina je. Lako je moguce da ce Berni izdati mnogo više i prije nego mi. Ipak je on sam sebi "gazda" i on sam drži skoro cijelo tržište. Ja sam samo "placenik" s željom da jednog dana postanem barem djelic Bernija. Što da kažem nego da mu se divim i ujedno zavidim jer ima bolju poziciju od moje.
Tally www.LMInfo.hr/comics
|
 |
|
degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts
Member since 23/03/2003 |
|
nenno
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3089 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 30/09/2004 : 10:34:54
|
ma berni je ipak faca. malo prica ali puno radi. neke stripove koje možda i ne bih kupio (mada je takvih stvano malo) kupujem samo da donekle doprinesem vecoj tiraži jer ce na taj nacin i dalje izlaziti stripovi koje sakupljam. ipak je dobra tiraža garancija da cemo na kioscima vidati sve više i više novih junaka i izdanja. BTW - jel možda netko zna jel ima kakvih naznaka za 6. BONE? |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
nenno
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3089 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 30/09/2004 : 11:48:42
|
quote: Originally posted by Markos
Sesti Bone bi mislim trebao biti jako brzo vani, isto kao i usagi.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Hvala, Markos! |
 |
|
mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
Tally
Average Member

Croatia
744 Posts
Member since 13/01/2003 |
|
Blek Stena
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
Member since 03/07/2004 |
Posted - 30/09/2004 : 13:29:42
|
quote: Originally posted by Tally
Onih "sposobnosti" u izdavanju stripova...
Tally www.LMInfo.hr/comics
Ja sam Vam se jednom obratio na topic sa zzeljom da naruccim komplet Striporame i rekli ste da to nije problem da Vam se javim na mail ssto sam i uccinio u dva navrata. Prvo ste bili na odmoru, pa dossli, ali ja odgovor od Vas ni dan danas nisam dobio ssto mi govori o Vassoj profesionalnosti i odnosu prema ccitaocima. Sa Macanom,zmcomicsom i sliccnim izdavaccima nikada nisam imao sliccna iskustva. Kada postanete profesionalni u tom odnosu mozzete occekivati da cete biti djelic Bernija, a ovako, daBogda... Trebali ste mi odmah reci da se Striporama ne mozze poslati u BiH i ja bih imao drugaccije missljenje o Vama. |
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 30/09/2004 : 14:26:02
|
quote: Originally posted by risbozg
a ja baš nedavno nabavio (nakon dugacke potrage) drugi dio balade o kovcegu i odmetnik u onim starim stripotekama, ali nema veze, bravo jedino mi nije jasno zašto nema balade o kovcegu (ili zašto nije sada izašla, a ne kasnije), uostalom ona je i najavljena u covjeku vrijednom 500 000 $, od istog izdavaca, ima li neki razlog?
vjerovatno nema
Naravno da ima razlog. Ova dva su se štampala u Francuskoj i za njihovu objavu trebalo je samo poslati hr prijevod. Dvojba je bila da li poslati samo prijevod i odmah objaviti ova dva ili odustati od njih i krenuti sa "Baladom". Mislim da cete se složiti da je ova opcija bolja. A ostalo ce ionako stici...
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 30/09/2004 : 14:27:13
|
quote: Originally posted by degman
berni je krenia od nule isto kao i ti
Nije. Bernard je preuzeo tržište koje je razradila Slobodna Dalmacija, a koje pre nje, uz malenu pauzu, razradio Dnevnik.
Tally zaista jeste krenuo od nule, ako se ne racunaju oni pokušaju Spajdija i X-men od SD, a ja ih ne bih racunao.
"Well, wobble my webs and call me shaky!" |
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 30/09/2004 : 14:29:49
|
quote: Originally posted by MAGIC
quote: Originally posted by MAGIC
pitanje: zasto je preskocena balada o kovcegu? sad ce to biti jedini album koji nije izdat u boji...steta
Zar stvarno mislis da se nece pojaviti, prije ili kasnije?
sta cu marko, jos sam mlad i zelen, pa nekad izletim sa glupostima
btw, ono sto ti planiras da izdas, ocu sa posvetom, i da nacrtas nesto na unutrasnjoj korici  ako planiras i da numerises sve albume, ja ocu numeraciju no.32 
So many people have come and gone,Their faces fade as the years go by; Yet I still recall as I wander on,As clear as the sun in the summer sky.
Mlad jesi, zelen jesi ali cak i tebi se ponekad otme iz glave dobra ideja!  
Dakle, Marko ja hocu broj 5!  
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 30/09/2004 : 14:33:26
|
quote: Originally posted by Pajke
quote: Originally posted by Pajke
Bilo bi lepo imati seriju od jednog izdavaca a ne ovako.
Jel netko spominjao nekog drugog izdavaca?:-)
Svi albumi Bluberija od jednog izdavaca!?...to cu poverovati tek kad dozivim!
Doživjet ceš to, vjeruj Marku i meni! Prije ceš ti to doživjeti nego što cu ja doživjeti da odigramo basket 1 na 1 uz tvoju normalnu kilažu! Da, znam... Možemo mi i ovako odigrati ali ne želim da se poslije pravdaš kako bi rezultat bio drugaciji da imaš onoliko kila "koliko si imao '97."  
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Posted - 30/09/2004 : 14:40:16
|
quote: Originally posted by Djole
Nije. Bernard je preuzeo tržište koje je razradila Slobodna Dalmacija, a koje pre nje, uz malenu pauzu, razradio Dnevnik.
Tally zaista jeste krenuo od nule, ako se ne racunaju oni pokušaju Spajdija i X-men od SD, a ja ih ne bih racunao.
"Well, wobble my webs and call me shaky!"
I Bernie je svoj put zapoceo od nule, samo što je ta nula bila puno ranije nego što je uzeo prava za Bonellija. Tko smeta Tallyju da isto tako uzme prava za odredene stripove cije su tržište pripremili i utabali drugi izdavaci prije njega.
 |
|
Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts
Member since 13/11/2001 |
Posted - 30/09/2004 : 15:49:02
|
quote:
Doživjet ceš to, vjeruj Marku i meni! Prije ceš ti to doživjeti nego što cu ja doživjeti da odigramo basket 1 na 1 uz tvoju normalnu kilažu! Da, znam... Možemo mi i ovako odigrati ali ne želim da se poslije pravdaš kako bi rezultat bio drugaciji da imaš onoliko kila "koliko si imao '97."  
Hoce li se mozda objaviti i HC Demoni sa Kariba u koloru? I to bih voleo da dozivim. Nego, mozemo mi odigrati do....recimo 6 poena, toliko cu imati snage.   |
 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4037 Posts
Member since 28/03/2003 |
Posted - 30/09/2004 : 16:08:01
|
quote: Originally posted by Djole
"Well, wobble my webs and call me shaky!"
nije bas tako, kume. b. je krenuo od nule stampajuci usagija u sveskama (2 su izasle) i stampajuci albume astera blistoka, bluberija i xiii... a onda, tek kasnije, su dosli bonellijevi stripovi i to, tek nakon sto je slobodna dalmacija "umrtvila" trziste stripa kod nas tako sto je uzasno neredovito i bez ikakvog izdavackog rasporeda pocela stampati te stripove. tako se znalo dogoditi da je pauza izmedju 2 broja mm bila punih godinu dana, izmedju dva broja mr. noa, nekoliko mjeseci, a izmedju dva broja texa nikad nisi znao kolika ce biti... ;)
 |
 |
|
TrOMISLAWSKI
Average Member

863 Posts
Member since 16/06/2004 |
Posted - 30/09/2004 : 16:24:35
|
He, he, kako je dobro radit za Bernija, kad bi samo znali sto imam da disku skoro pa gotovo za tisak :)
Nisam ja kriv za tipfelere, sami su se pojavili. |
 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 30/09/2004 : 17:17:20
|
hej tromislawski pazi sta pricas mogli bi te posjetiti u zagrebu    
DA LI STE SE UKLJUCILI U AKCIJU "Pomozimo djeci Srebrenice"??? AKO NISTE, STA CEKATE?!?!? |
 |
|
chemako
Average Member

Croatia
758 Posts
Member since 22/02/2004 |
Posted - 30/09/2004 : 18:07:54
|
quote: Originally posted by Gaston
quote: Originally posted by risbozg
vjerovatno nema
Naravno da ima razlog. Ova dva su se štampala u Francuskoj i za njihovu objavu trebalo je samo poslati hr prijevod. Dvojba je bila da li poslati samo prijevod i odmah objaviti ova dva ili odustati od njih i krenuti sa "Baladom". Mislim da cete se složiti da je ova opcija bolja. A ostalo ce ionako stici...
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Ako se ne varam taj album ima nešto malo više stranica od uobicajenog.Da to nije možda razlog? |
 |
|
Topic  |
|