forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Upravo stiglo u More Comics
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

zveles
Advanced Member

Croatia
4037 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 29/09/2004 : 19:14:51  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message

(ovo sa cvil, cvil si dobro primjetio)

Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16758 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 29/09/2004 : 19:38:48  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
quote:
Originally posted by jgoran5

quote:
Originally posted by zveles

evo, tally, tako se to radi! ;)

ju ar apsolutli rajt

a ne ko taly...koje kordeyeve x mene da izdam(cvil)..recite mi(cvil)...ne znam(cvil)...gazda ovo(cvil)..gazda ono(cvil)...pa daj covjece budi muško i napravi pravu stvar.kakav si ti to izdavac kad nemožeš procijeniti kako tržište diše

-------------
carpe diem...
-------------

pa ni baš tak

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 29/09/2004 : 21:06:22  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
quote:
Originally posted by jgoran5

quote:
Originally posted by zveles

evo, tally, tako se to radi! ;)

ju ar apsolutli rajt

a ne ko taly...koje kordeyeve x mene da izdam(cvil)..recite mi(cvil)...ne znam(cvil)...gazda ovo(cvil)..gazda ono(cvil)...pa daj covjece budi muško i napravi pravu stvar.kakav si ti to izdavac kad nemožeš procijeniti kako tržište diše

-------------
carpe diem...
-------------

berni je sam sebi gazda tako da mu je lakse....

All have said their prayers
Invade their nightmares
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 29/09/2004 : 21:11:39  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
a ja baš nedavno nabavio (nakon dugacke potrage) drugi dio balade o kovcegu i odmetnik u onim starim stripotekama, ali nema veze, bravo
jedino mi nije jasno zašto nema balade o kovcegu (ili zašto nije sada izašla, a ne kasnije), uostalom ona je i najavljena u covjeku vrijednom 500 000 $, od istog izdavaca, ima li neki razlog?
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 29/09/2004 : 21:20:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Ne znam sta se Tallyja napali, ali meni je bas OK kad pita sta bi bilo dobro objavit. Tko ce bolje znat ako nece stripofili?

Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16758 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 29/09/2004 : 22:53:35  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
quote:
Originally posted by ken2

a ja baš nedavno nabavio (nakon dugacke potrage) drugi dio balade o kovcegu i odmetnik u onim starim stripotekama, ali nema veze, bravo
jedino mi nije jasno zašto nema balade o kovcegu (ili zašto nije sada izašla, a ne kasnije), uostalom ona je i najavljena u covjeku vrijednom 500 000 $, od istog izdavaca, ima li neki razlog?

vjerovatno nema

Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 29/09/2004 : 23:34:47  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
ma kao sto gaston rece sve ce to berni izdati prije ili kasnije,a poznajuci bernija to ce sigurno biti prije

DA LI STE SE UKLJUCILI U AKCIJU "Pomozimo djeci Srebrenice"???
AKO NISTE, STA CEKATE?!?!?
Go to Top of Page

Tally
Average Member

Croatia
744 Posts

Member since 13/01/2003

Posted - 30/09/2004 : 10:06:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Tally a Private Message
Istina je. Lako je moguce da ce Berni izdati mnogo više i prije nego mi. Ipak je on sam sebi "gazda" i on sam drži skoro cijelo tržište. Ja sam samo "placenik" s željom da jednog dana postanem barem djelic Bernija. Što da kažem nego da mu se divim i ujedno zavidim jer ima bolju poziciju od moje.

Tally www.LMInfo.hr/comics
Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 30/09/2004 : 10:23:09  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message
berni je krenia od nule
isto kao i ti

polako se bozja kola voze
na dobrom si putu
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3089 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 30/09/2004 : 10:34:54  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
ma berni je ipak faca. malo prica ali puno radi. neke stripove koje možda i ne bih kupio (mada je takvih stvano malo) kupujem samo da donekle doprinesem vecoj tiraži jer ce na taj nacin i dalje izlaziti stripovi koje sakupljam. ipak je dobra tiraža garancija da cemo na kioscima vidati sve više i više novih junaka i izdanja.
BTW - jel možda netko zna jel ima kakvih naznaka za 6. BONE?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/09/2004 : 10:37:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Sesti Bone bi mislim trebao biti jako brzo vani, isto kao i usagi.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3089 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 30/09/2004 : 11:48:42  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Sesti Bone bi mislim trebao biti jako brzo vani, isto kao i usagi.

Hvala, Markos!
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 30/09/2004 : 12:31:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
Originally posted by Tally:
>Ja sam samo "plazenik" s teljom da jednog dana postanem barem djeliz >Bernija.

Koji djelich?

mcn

*** Utorkom: nova AUKCIJA na Burzi! (pauza do listopada) *** Srijedom: MISTER MACCAK na www.stripovi.com *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!***Ne zaboravite ni MCNov ORMAR!***
Go to Top of Page

Tally
Average Member

Croatia
744 Posts

Member since 13/01/2003

Posted - 30/09/2004 : 13:01:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Tally a Private Message
Onih "sposobnosti" u izdavanju stripova...

Go to Top of Page

Blek Stena
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1344 Posts

Member since 03/07/2004

Posted - 30/09/2004 : 13:29:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Blek Stena's Homepage  Send Blek Stena a Private Message
quote:
Originally posted by Tally

Onih "sposobnosti" u izdavanju stripova...

Ja sam Vam se jednom obratio na topic sa zzeljom da naruccim komplet Striporame i rekli ste da to nije problem da Vam se javim na mail ssto sam i uccinio u dva navrata. Prvo ste bili na odmoru, pa dossli, ali ja odgovor od Vas ni dan danas nisam dobio ssto mi govori o Vassoj profesionalnosti i odnosu prema ccitaocima.
Sa Macanom,zmcomicsom i sliccnim izdavaccima nikada nisam imao sliccna iskustva.
Kada postanete profesionalni u tom odnosu mozzete occekivati da cete biti djelic Bernija, a ovako, daBogda...
Trebali ste mi odmah reci da se Striporama ne mozze poslati u BiH i ja bih imao drugaccije missljenje o Vama.
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 30/09/2004 : 14:26:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by risbozg

quote:

vjerovatno nema

Naravno da ima razlog. Ova dva su se štampala u Francuskoj i za njihovu objavu trebalo je samo poslati hr prijevod. Dvojba je bila da li poslati samo prijevod i odmah objaviti ova dva ili odustati od njih i krenuti sa "Baladom". Mislim da cete se složiti da je ova opcija bolja. A ostalo ce ionako stici...

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 30/09/2004 : 14:27:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by degman

berni je krenia od nule
isto kao i ti

Nije. Bernard je preuzeo tržište koje je razradila Slobodna Dalmacija, a koje pre nje, uz malenu pauzu, razradio Dnevnik.

Tally zaista jeste krenuo od nule, ako se ne racunaju oni pokušaju Spajdija i X-men od SD, a ja ih ne bih racunao.

"Well, wobble my webs and call me shaky!"
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 30/09/2004 : 14:29:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by MAGIC

quote:

quote:
Originally posted by MAGIC

pitanje: zasto je preskocena balada o kovcegu? sad ce to biti jedini album koji nije izdat u boji...steta

Zar stvarno mislis da se nece pojaviti, prije ili kasnije?

sta cu marko, jos sam mlad i zelen, pa nekad izletim sa glupostima

btw, ono sto ti planiras da izdas, ocu sa posvetom, i da nacrtas nesto na unutrasnjoj korici
ako planiras i da numerises sve albume, ja ocu numeraciju no.32

So many people have come and gone,Their faces fade as the years go by;
Yet I still recall as I wander on,As clear as the sun in the summer sky.

Mlad jesi, zelen jesi ali cak i tebi se ponekad otme iz glave dobra ideja!

Dakle, Marko ja hocu broj 5!

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 30/09/2004 : 14:33:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by Pajke

quote:

quote:
Originally posted by Pajke

Bilo bi lepo imati seriju od jednog izdavaca a ne ovako.

Jel netko spominjao nekog drugog izdavaca?:-)

Svi albumi Bluberija od jednog izdavaca!?...to cu poverovati tek kad dozivim!

Doživjet ceš to, vjeruj Marku i meni! Prije ceš ti to doživjeti nego što cu ja doživjeti da odigramo basket 1 na 1 uz tvoju normalnu kilažu! Da, znam... Možemo mi i ovako odigrati ali ne želim da se poslije pravdaš kako bi rezultat bio drugaciji da imaš onoliko kila "koliko si imao '97."

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 30/09/2004 : 14:40:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

quote:

berni je krenia od nule
isto kao i ti

Nije. Bernard je preuzeo tržište koje je razradila Slobodna Dalmacija, a koje pre nje, uz malenu pauzu, razradio Dnevnik.

Tally zaista jeste krenuo od nule, ako se ne racunaju oni pokušaju Spajdija i X-men od SD, a ja ih ne bih racunao.

I Bernie je svoj put zapoceo od nule, samo što je ta nula bila puno ranije nego što je uzeo prava za Bonellija. Tko smeta Tallyju da isto tako uzme prava za odredene stripove cije su tržište pripremili i utabali drugi izdavaci prije njega.

Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 30/09/2004 : 15:49:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message
quote:

Doživjet ceš to, vjeruj Marku i meni! Prije ceš ti to doživjeti nego što cu ja doživjeti da odigramo basket 1 na 1 uz tvoju normalnu kilažu! Da, znam... Možemo mi i ovako odigrati ali ne želim da se poslije pravdaš kako bi rezultat bio drugaciji da imaš onoliko kila "koliko si imao '97."

Hoce li se mozda objaviti i HC Demoni sa Kariba u koloru? I to bih voleo da dozivim. Nego, mozemo mi odigrati do....recimo 6 poena, toliko cu imati snage.
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4037 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 30/09/2004 : 16:08:01  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

quote:

berni je krenia od nule
isto kao i ti

nije bas tako, kume. b. je krenuo od nule stampajuci usagija u sveskama (2 su izasle) i stampajuci albume astera blistoka, bluberija i xiii... a onda, tek kasnije, su dosli bonellijevi stripovi i to, tek nakon sto je slobodna dalmacija "umrtvila" trziste stripa kod nas tako sto je uzasno neredovito i bez ikakvog izdavackog rasporeda pocela stampati te stripove. tako se znalo dogoditi da je pauza izmedju 2 broja mm bila punih godinu dana, izmedju dva broja mr. noa, nekoliko mjeseci, a izmedju dva broja texa nikad nisi znao kolika ce biti... ;)

Go to Top of Page

TrOMISLAWSKI
Average Member

863 Posts

Member since 16/06/2004

Posted - 30/09/2004 : 16:24:35  Show Profile Show Extended Profile  Send TrOMISLAWSKI a Private Message
He, he,
kako je dobro radit za Bernija, kad bi samo znali sto imam da disku skoro pa gotovo za tisak :)

Nisam ja kriv za tipfelere, sami su se pojavili.
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 30/09/2004 : 17:17:20  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
hej tromislawski pazi sta pricas mogli bi te posjetiti u zagrebu

DA LI STE SE UKLJUCILI U AKCIJU "Pomozimo djeci Srebrenice"???
AKO NISTE, STA CEKATE?!?!?
Go to Top of Page

chemako
Average Member

Croatia
758 Posts

Member since 22/02/2004

Posted - 30/09/2004 : 18:07:54  Show Profile Show Extended Profile  Send chemako a Private Message
quote:
Originally posted by Gaston

quote:
Originally posted by risbozg

quote:

vjerovatno nema

Naravno da ima razlog. Ova dva su se štampala u Francuskoj i za njihovu objavu trebalo je samo poslati hr prijevod. Dvojba je bila da li poslati samo prijevod i odmah objaviti ova dva ili odustati od njih i krenuti sa "Baladom". Mislim da cete se složiti da je ova opcija bolja. A ostalo ce ionako stici...

Ako se ne varam taj album ima nešto malo više stranica od uobicajenog.Da to nije možda razlog?
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000