Author |
Topic  |
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 01/10/2004 : 13:32:49
|
quote: Originally posted by Bilja
Hvala na komplimentu, Tantus. Volim da pisem recenzije ali nemam bas puno vremena za to. Jos vise volim da citam recenzije i postiram svoje misljenje. Meni je ono sto sam dosad citala sasvim u redu. Nemam primedbi. Ali Markose, sta bi sa recenzijom Drune koju sam ti poslala jos pre 10 dana?
A ima li i slika tamo? Da vidim to cudo i u rijeci i slikama   Mogla bi malo prikazati ženske likove pa da malo usporedimo onu tvrdnju o opcenitim ženskim pojavama 
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power... |
 |
|
Bilja
Average Member

Serbia
557 Posts
Member since 16/07/2003 |
Posted - 01/10/2004 : 13:44:34
|
Pa Markos moze po slobodnom izboru uzeti slike sa sajta Druuna.net. Eto ima moju dozvolu. svejedno koje slike, ali bi bilo zgodno da budu malo u kontekstu (to ce da bude zanimljivo, pogotovo ako bude duhovito). |
 |
|
Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts
Member since 15/11/2001 |
Posted - 01/10/2004 : 15:22:12
|
OK, DeeCay, sve ok ;-)
Znas i sam koliko vremena treba da se napravi recenzija, a ja kao "pocetnik" sam ih napravio 6 u nekoliko dana, naustrb vlastitog slobodnog vremena (kojeg imam jedino kad sam na poslu :-)), pa sam s tih mojih par recenzija uspostavio odnos kvocka - pilici :-)
Sve 5.
"When I do good, I feel good; when I do bad, I feel bad, and that is my religion." |
 |
|
Topic  |
|
|
|