maurovic - 1989, vinkovci, spec. izdanje, knjiga XI pov u stripu - 1981, otokar kersovani, rijeka
nisam znao da ima objavljeno kod nas,hvala na informacijama,a sta je sa stranim edicijama,mislim da to radi New England Comic-WW2? moze li se ista od svega gore navedenog nabaviti kod nas?
maurovic - 1989, vinkovci, spec. izdanje, knjiga XI pov u stripu - 1981, otokar kersovani, rijeka
nisam znao da ima objavljeno kod nas,hvala na informacijama,a sta je sa stranim edicijama,mislim da to radi New England Comic-WW2? moze li se ista od svega gore navedenog nabaviti kod nas?
ima u zd jedna zgodna malena knjizarica uglavnom, skompa sam se sa vlasnikom pa mi narucuje stvari koje ocu daj neke naslove koji te zanimaju pa cemo vidit u MCea ovakvih stvari nema (kolko ja znam)
ova 4 stripa koja sam skenira se ne pojavljuju na burzi a ako naletis di na njih znaj da sam ja da 100 kn po komadu mozda malo vise vrijedi ovaj maurovic, al opet, jebas ako te idu opljackat
guffy ima ponudu edicije 'pobjeda', 20 kn komad al nikako skupit para
ok druze,pa ovako koliko sam ja skontao New England Comics ima izdanja o WW2 naslovi poput Eastern Front,Falaise pocket D day,Tawara,Africa Corps,Midway,Hitler Special Forces i slicno,uglavnom izdavac je New England Comics,pa vidi ako moze sta pa cemo se dogovorit...
ima u zd jedna zgodna malena knjizarica uglavnom, skompa sam se sa vlasnikom pa mi narucuje stvari koje ocu daj neke naslove koji te zanimaju pa cemo vidit u MCea ovakvih stvari nema (kolko ja znam)
ova 4 stripa koja sam skenira se ne pojavljuju na burzi a ako naletis di na njih znaj da sam ja da 100 kn po komadu mozda malo vise vrijedi ovaj maurovic, al opet, jebas ako te idu opljackat
guffy ima ponudu edicije 'pobjeda', 20 kn komad al nikako skupit para
Mene zanima, samo da nije nešto ekstremno skupo... Daj malo reci cijene i šta bi bilo... (Inace mi trebaju Red Star tpb 2 i 3, kolko bi to bilo?)
Šte ne skeniraš to što imaš i unutra, nesrico lina
hajd to je jos bolje,manja je postarina unutar BiH.javim ti kad skontam nesto,a ti javi ako imas duplih ili nesto za mijenjanje
DA LI STE SE UKLJUCILI U AKCIJU "Pomozimo djeci Srebrenice"??? AKO NISTE, STA CEKATE?!?!?
trenutno nemam nista duplih stripova za mijenjanje,ali ako ti treba muzike,Pc igrica ili programa tu sam dobro podkovan,ili reci sta ti treba od stripova pa vidim...da to odradimo...
Uvjerljivo najbolji strip o drugom svjetskom ratu kojega sam citao je "U ime svih mojih" od Gillona i Cothiasa. Istina, strip je više o tragediji židova nego o kojekakvim slavnim vojnim bitkama, ali ima veliku izražajnu snagu. I ovaj novi Gillonov serijal u Stripoteci, Mladi Ciceron, dotice se iste teme.
Uvjerljivo najbolji strip o drugom svjetskom ratu kojega sam citao je "U ime svih mojih" od Gillona i Cothiasa. Istina, strip je više o tragediji židova nego o kojekakvim slavnim vojnim bitkama, ali ima veliku izražajnu snagu. I ovaj novi Gillonov serijal u Stripoteci, Mladi Ciceron, dotice se iste teme.
Moze pomoc u koim br stripoteke je izaso pomenuti strip ja sam citao samo jedan br 94o i nesto