forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 -DD extra 28
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 06/10/2004 : 12:54:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Ma, slab je Taconni... stvarno mu se može prigovoriti da mu svi ženski likovi u faci izgledaju jednako (samo sa drugacijom frizurom). Npr; u "Oštrici britve" ona dva ženska lika Myrtle i Rachel izgledaju na trenutke sasvim jednako. Ne znam zašto uvijek sva lica (vecinom muška) previše išara linijama, nekako to ružno izgleda. Ukratko, crta krajnje jednostavno.

if I make a lot of tinsel then people will want to if I am hardened no fear of further abandonment if I am famous then maybe I feel good in this skin if I am cultured my words will somehow garner respect
Go to Top of Page

premujanin
Junior Member

Croatia
378 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 06/10/2004 : 14:37:32  Show Profile Show Extended Profile  Send premujanin a Private Message
Baš, o ukusima se ne raspravlja i svak voli svoje...ali ja crtež tog Tacconija necu nikada moci probaviti...crta nekako skroz "kruto i nedoreceno"!!! Valjda sam previše navikao na ove novije(i stare) crtace DD-a pa mi ovaj nikako ne prolazi...
Kod Zagora nisam ispocetka volio Chiarollu, ali sad mi se nekako taj crtež poceo i svidati, pogotovo nakon Maxi-a...ali vjerujem da mi se kod Tacconija brate to nece desiti:)
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3089 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 06/10/2004 : 14:44:34  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
Taj Tacconi ima stil slican onom crtacu koji je crtao Johnny Logana - ocajno, srecom da nije baš puno crtao.
Go to Top of Page

Vorador
Senior Member

Croatia
1587 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 06/10/2004 : 15:50:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Vorador's Homepage  Send Vorador a Private Message
Meni je Tacconi solidan; posebno mi se svida kako crta prizore klanja.
Go to Top of Page

Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts

Member since 12/02/2004

Posted - 06/10/2004 : 15:58:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Damjan's Homepage  Send Damjan a Private Message
quote:
Originally posted by Vorador

posebno mi se svida kako crta prizore klanja.

Ne znam zašto, ali ova recenica mi je strašno simpaticna. Ima neceg antologijskog u tome. Sasvim ozbiljno.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000