Author |
Topic  |
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 05/10/2004 : 21:20:35
|
Svida mi se nova recenzija na ubc-u.
You Can Do Magic Magic Moments Every Little Thing She Does Is Magic Just An Illusion Magical Mistery Tour Magic Bus Spanish Castle Magic
:-)
"They say this one has a surprise ending."
|
 |
|
dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 06/10/2004 : 13:24:55
|
Glupo mi je to farbanje- painbucket u photoshopu i udri, samo da se cim veca površina ofarba sa jednim klikom... Živa mehanika. Jel' bi ih ubilo da rade kistom...a poslje još na PC-u... (Da ja nešto takvo farbam naštampao bi si stranice na glatko platno npr. 40x50cm i radio kistom.)
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
 |
|
lmszs
Junior Member

Slovenia
441 Posts
Member since 06/01/2003 |
Posted - 06/10/2004 : 13:43:05
|
quote: Originally posted by Markos
Ne moze Goran raditi kolor ko Milazzo kad Milazzo slika odmah u akvarelu, ne boja crtez kompjuterski.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Samo je jedan Ivo Milazzo! (mislim na BOJE kod Bonellijivh izdanja, ostalo je sve "industrija"; kako kaže Dado)
|
 |
|
Blek Stena
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
Member since 03/07/2004 |
Posted - 06/10/2004 : 13:55:12
|
quote: Originally posted by Dado
quote: Originally posted by Blek Stena
Sve ssto si rekao Damjane, u pravu si...Industrija. Kad bi bar kolorisali unutrassnjost kao pojedine naslovnice, bilo bi O.K.
Industrija...ha,ha. Francuzi i ameri nisu industrija, oni svaki strip boje po narudzbi uz posvetu... 
Ja nemam nissta protiv te industrije i kolorisanja raccunarom, naprotiv, ali i to se mozze raditi s osjecajem  Najbolja je kombinacija i kist i raccunar i sve zzivo. Aleksa Gajic koristi sve tehnike i koristi ih perfektno! |
 |
|
Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts
Member since 12/02/2004 |
Posted - 06/10/2004 : 16:07:57
|
quote: Originally posted by Dado
quote: Originally posted by Blek Stena
Sve ssto si rekao Damjane, u pravu si...Industrija. Kad bi bar kolorisali unutrassnjost kao pojedine naslovnice, bilo bi O.K.
Industrija...ha,ha. Francuzi i ameri nisu industrija, oni svaki strip boje po narudzbi uz posvetu... 
Kad je ovo postalo nacionalno pitanje? Ja ne govorim o talijanima, francuzima i amerima, nego iskljucivo o Bonellijevom koloru. Govana ima u svakoj od navedenih država, ali kad vec govorimo o pojedinim nacionalnim scenama, rekao bih da francuzi u velikoj vecini slucajeva poklanjaju pažnju boji. Normalno da nitko ne boja po narudžbi uz posvetu, ali Bonellijeva ekipa pak radi kolor preko kurca, onako kao što moja 13-godišnja sestra ispunjava crteže u Photoshopu. Klik na odabranu boju, pa klik na crtež i vidi veselja.
|
 |
|
Ramath
Senior Member

Russia
2127 Posts
Member since 26/02/2004 |
Posted - 07/10/2004 : 09:15:57
|
quote: Originally posted by dule_car
Glupo mi je to farbanje- painbucket u photoshopu i udri, samo da se cim veca površina ofarba sa jednim klikom... Živa mehanika. Jel' bi ih ubilo da rade kistom...a poslje još na PC-u... (Da ja nešto takvo farbam naštampao bi si stranice na glatko platno npr. 40x50cm i radio kistom.)
to e to
Ja cu njima predloziti da im ti farbas jubilarce
Smrt terorizmu, sloboda Rusima! |
 |
|
dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 07/10/2004 : 23:01:36
|
quote: Originally posted by Ramath
quote: Originally posted by dule_car
Ja cu njima predloziti da im ti farbas jubilarce
Smrt terorizmu, sloboda Rusima!
Može, ako stignem (Nisam znao da imaš takve veze )
to e to
|
 |
|
Topic  |
|