Author |
Topic  |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
|
darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts
Member since 10/01/2004 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 06/10/2004 : 10:37:33
|
Hellboy nisam citao, ali bazicna premisa je da je on mali davolak koji radi u okviru organizacije za borbu protiv mracnih natpridonih sila.
A Gen13, dok je to još radio Campbell svodilo se na T&A. Posle toga, cak ni na to.
"Well, wobble my webs and call me shaky!" |
 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4036 Posts
Member since 28/03/2003 |
Posted - 06/10/2004 : 11:01:00
|
hellboy je fenomenalno crtan, ali je pomalo naivno i s dosta praznog hoda pisan. ipak, meni spada medju draze stripove - sto znaci da preporucam. :)
gen 13 su takodjer ok. simpaticna avanturisticka hi-tech sapunica. campbellove epizode su najljepse crtane, dok su kasnije epizode drugih crtaca solidne. u isto kos s genovcima ide i drugi campbellov serijal - danger girl - koji je takodjer zgodan. ako nista drugo, ima puno zgodnih komada koje su snalazljivije i vjestije od samog agenta 007!
 |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
|
sAdam
Junior Member

Croatia
346 Posts
Member since 29/06/2002 |
Posted - 06/10/2004 : 11:12:34
|
quote: ne znan za strip ali hellboy film me razocarao....
strip onda nemoj ni citat, jer ti se nece svidjet, meni je u filmu jedino glup kraj, onak zbrda zdola i odjednom, blesavo. strip je po prici stvarno malo, paaa....supalj, iako svi hvale crtez (koji meni je ok i neobican, al mi nije jasno sto ga svi dizu u nebesa?) vise mi se svidjaju hellboy weird tales i crtez johna cassadaya (al to je ipak samo stvar kupusa)  |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 06/10/2004 : 11:43:27
|
Htedoh nedavno da pokupim komplet Hellboy u Platou, nisu ni bili nešto skupi... a onda videh da su dobili HC Voice of fire... ;)
"Well, wobble my webs and call me shaky!" |
 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4036 Posts
Posted - 06/10/2004 : 12:18:07
|
negdje sam nedavno procitao da ce nove epizode hellboya uskoro crtati kelley jones (nazalost, po scenariju mignole). kj mi je takodjer zakon crtac, a da - john cassaday je zakon. ovih putem, jos jednom apeliram na tallyja da uzme astonishing x-mene koje crta cass. ;)
 |
 |
|
Kornboy
Senior Member

Croatia
2936 Posts
Member since 07/06/2002 |
Posted - 06/10/2004 : 12:29:17
|
Meni je Hellboy jedan od omiljenijih stripova. Istina, pomalo jeste naivan, ali svejedno, radjen je sa duhom sto se vrlo lako da primjetiti.
[28:06:42:12] |
 |
|
Blek Stena
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
Member since 03/07/2004 |
Posted - 06/10/2004 : 13:14:44
|
quote: Originally posted by verter
sad sam skidao neke stranice stripa Gen13 i koliko sam skontao radi se o nekom genetickom manipulisanju,pa me zanima da li moze neko nesto vise da mi kaze o tom stripu. takodje me zanima nesto vise o Hellboyu ako neko moze da mi kaze. hajmo poznavaoci pomozite 
DA LI STE SE UKLJUCILI U AKCIJU "Pomozimo djeci Srebrenice"??? AKO NISTE, STA CEKATE?!?!?
Odakle skidass i jesu li samo neke stranice ili ccitava epizoda? |
 |
|
jgoran5
Senior Member

Croatia
1931 Posts
Member since 07/07/2002 |
Posted - 06/10/2004 : 18:46:57
|
quote: Originally posted by darkwoodski kralj
ne znan za strip ali hellboy film me razocarao....
Only God will judge me!
a šta fali filmu,molim te.pa nije to tranvaj zvan cežnja
------------- carpe diem... -------------
|
 |
|
jgoran5
Senior Member

Croatia
1931 Posts
Posted - 06/10/2004 : 18:48:13
|
quote: Originally posted by zveles
hellboy je fenomenalno crtan, ali je pomalo naivno i s dosta praznog hoda pisan. ipak, meni spada medju draze stripove - sto znaci da preporucam. :)
gen 13 su takodjer ok. simpaticna avanturisticka hi-tech sapunica. campbellove epizode su najljepse crtane, dok su kasnije epizode drugih crtaca solidne. u isto kos s genovcima ide i drugi campbellov serijal - danger girl - koji je takodjer zgodan. ako nista drugo, ima puno zgodnih komada koje su snalazljivije i vjestije od samog agenta 007!

pokvarena mašta i prljave strasti
|
 |
|
jgoran5
Senior Member

Croatia
1931 Posts
Posted - 06/10/2004 : 18:49:40
|
quote: Originally posted by sAdam
strip onda nemoj ni citat, jer ti se nece svidjet, meni je u filmu jedino glup kraj, onak zbrda zdola i odjednom, blesavo. strip je po prici stvarno malo, paaa....supalj, iako svi hvale crtez (koji meni je ok i neobican, al mi nije jasno sto ga svi dizu u nebesa?) vise mi se svidjaju hellboy weird tales i crtez johna cassadaya (al to je ipak samo stvar kupusa) 
a zašto da ga ne cita.strip je bolji od filma. i ja volim cassa ali mi je bolji mignola na hellboyu
|
 |
|
forsaken demon
Junior Member

Pitcairn Island
468 Posts
Member since 13/08/2004 |
Posted - 06/10/2004 : 21:16:03
|
Citao sam svega par epizoda Hellboya, ali mi se uopshte ne dopada, cela pricha je previshe mrachna i okruzhenje mi se uopshte ne dopada, iako recimo Ghost Hellboy crossover nije losh i tu je djavolak ispao bash cool bad ass .
Nasuprot tome Gen13 smatram odlichnim stripom, POGOTOVO u pochetnim fazama, kada je bio josh sa artom Jim Leeja, Campbella, Al Rioa i to ne samo zato shto sam big fan pomenutih crtacha! Takodje mislim da i ostale kasnije epizode uopshte nisu loshe, ali kazhem prvih 25 epizoda se smatraju znatno boljim. Pricha mi potpuno odgovara, duhovita je i vedra, a ipak ima dosta dobrih delova, jednostavno dopada mi se(imam oko 1,2GB skenirano i par papirnih(pozdrav zveles :D )), znam da puno ljudi ne shvata takav stil, but I don't giva a f$#%! Shto se tiche povezivanja Gen13 sa drugim naslovima, mislim da je daleko logichnije Gen13 povezati sa recimo DV8, a verovatno ce i novi Campbellov projekat Wildsiderz dosta lichiti na oba naslova, ali ono 'ajde JSC je crtao i Danger Girl :)
______________________________________________________________________________________________________________
I like them: Michael Turner, Jeff Scott Campbell, Joe Madureira, Jim Lee, Humberto Ramos. Andy Park!
Ako imash stripove ovih crtacha na prodaju javi mi se! |
 |
|
darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts
Posted - 06/10/2004 : 21:55:51
|
quote: Originally posted by sAdam
strip onda nemoj ni citat, jer ti se nece svidjet, meni je u filmu jedino glup kraj, onak zbrda zdola i odjednom, blesavo. strip je po prici stvarno malo, paaa....supalj, iako svi hvale crtez (koji meni je ok i neobican, al mi nije jasno sto ga svi dizu u nebesa?) vise mi se svidjaju hellboy weird tales i crtez johna cassadaya (al to je ipak samo stvar kupusa) 
Ja citam samo 
Only God will judge me! |
 |
|
Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts
Posted - 06/10/2004 : 23:11:26
|
Za mene veliko sranje od ostalih sranja ! Prica za malu djecu ! Ko jede vise toliko sranja ! A film je isto mnogo glup ! |
 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Posted - 06/10/2004 : 23:29:48
|
marlowe ce mi uzeti 2 hellboya od vladishe pa cemo vidjeti kakav je vidim da su misljenja podijeljena pa ne znam sta da ocekujem.ali posto vidim da ga zveles hvali a poprilicno postujem njegovo misljenje kad su ameri u pitanju onda bi mi se moglo i dopasti cuo sam od prijatelja da je film dobar a vidim da ga ovdje svi kude.znaci da ce se meni svidjeti
sto se tice gen13 to sam skinuo na onoj stranici koju je vangogh stavio na onom topicu o 100bullets.skinuo sam onu jednu epizodu(pise da je prva) i poprilicno je simpatican strip.onako sladunjavi crtez i zgodne djevojcice sa velikim ocima i velikim cicama   
DA LI STE SE UKLJUCILI U AKCIJU "Pomozimo djeci Srebrenice"??? AKO NISTE, STA CEKATE?!?!? |
 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4036 Posts
Posted - 06/10/2004 : 23:56:32
|
@ forsaken demon DV8 je pisao warren ellis, nazalost u svojoj "najgoroj" fazi dok su mu droge jos uvijek igrale veliku ulogu u zivotu (sto se primjeti i u radnji stripa), ali ipak je to ispao solidan strip, cak i dosta avangardan za vrijeme u kojem je izlazio (1996/97.). danas mi ga je malo pregazilo vrijeme i sa distance, danas, ipak mi bolje izgledaju genovci i danger girl.
@ verter kume, samo kupi. prekrasan je to strip. mignolin crtez je jedinstven i lijep i ima odlicnu atmosferu - ne mozes fulat'! ;)
@blek stena skini i instaliraj dc++ (verziju 0.401 - nemoj novije verzije jer su pune bugova i za sada nevaljaju), pa s huba cartoons & comics skini sve sto hoces. adresa servera tog huba je megaman.gotdns.com:455, a sve sto trebas da se spojis na njihov server je 5GB stripova i crtica u svom sharu.
 |
 |
|
Kornboy
Senior Member

Croatia
2936 Posts
Member since 07/06/2002 |
Posted - 06/10/2004 : 23:58:27
|
quote: marlowe ce mi uzeti 2 hellboya od vladishe pa cemo vidjeti kakav je vidim da su misljenja podijeljena pa ne znam sta da ocekujem.ali posto vidim da ga zveles hvali a poprilicno postujem njegovo misljenje kad su ameri u pitanju onda bi mi se moglo i dopasti
Go for it!!! Nadam se da ce ti se svidit. Iako bi bilo najbolje da krenes od samoga pocetka, tj. od Seeds Of Destruction. Ovako ces se vjerojatno malo gubit.
[28:06:42:12] |
Edited by - Kornboy on 07/10/2004 00:01:15 |
 |
|
zveles
Advanced Member

Croatia
4036 Posts
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Posted - 07/10/2004 : 00:06:14
|
ma dobro ovo je samo da vidim kakav je crtez i uopsteno kako je pisan.a imam namjeru naruciti na ebayu svih 5 trejdova(nisu uopste skupi 36$)u skorije vrijeme 
DA LI STE SE UKLJUCILI U AKCIJU "Pomozimo djeci Srebrenice"??? AKO NISTE, STA CEKATE?!?!? |
 |
|
jgoran5
Senior Member

Croatia
1931 Posts
Posted - 07/10/2004 : 06:20:44
|
quote: Originally posted by Ferri
Za mene veliko sranje od ostalih sranja ! Prica za malu djecu ! Ko jede vise toliko sranja ! A film je isto mnogo glup !
anader zagorcek fan.oš rec da zagor nije sranje
|
 |
|
sAdam
Junior Member

Croatia
346 Posts
Member since 29/06/2002 |
Posted - 07/10/2004 : 11:49:14
|
quote: a zašto da ga ne cita.strip je bolji od filma. i ja volim cassa ali mi je bolji mignola na hellboyu
ne znam bas, meni je film jedna od najboljih ekranizacija stripa |
 |
|
forsaken demon
Junior Member

Pitcairn Island
468 Posts
Member since 13/08/2004 |
Posted - 07/10/2004 : 12:08:29
|
zveles, nisam ni rekao da je DV8 bolji, daleko od toga, Danger Girl i Gen13 su najbolji . Chak shta vishe sad treba da nabavim jedan DG trejd i Campbellov sketchbook, tako da....
Znao sam da ce se javiti neki Zagor fan ovde, od vas chovek ne mozhe da zhivi . Vama je barem lepo Zagor vam je zakon .
______________________________________________________________________________________________________________
I like them: Michael Turner, Jeff Scott Campbell, Joe Madureira, Jim Lee, Humberto Ramos. Andy Park!
Ako imash stripove ovih crtacha na prodaju javi mi se! |
 |
|
Blek Stena
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
Member since 03/07/2004 |
Posted - 07/10/2004 : 12:30:58
|
quote: Originally posted by zveles
@blek stena skini i instaliraj dc++ (verziju 0.401 - nemoj novije verzije jer su pune bugova i za sada nevaljaju), pa s huba cartoons & comics skini sve sto hoces. adresa servera tog huba je megaman.gotdns.com:455, a sve sto trebas da se spojis na njihov server je 5GB stripova i crtica u svom sharu.

Hvala na savjetu, a papirnati 100Bullets je stvarno prelijep, dosta se mozze naucciti od Rissoa. |
 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Posted - 07/10/2004 : 12:31:49
|
"Vama je barem lepo Zagor vam je zakon ."

|
|
|
Topic  |
|