Author |
Topic |
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 11/10/2004 : 23:14:31
|
Meni je zao da ti se idoli iz mladih dana ruse kako staris, ali to ti je starost. Svi pobenave sa godinama. ;) Mene, unatoc godinama lutanja po raznim strip pravcima i autorima, jos uvijek odusevljava ona barbarska, prljava, divlja atmosfera koju bi MAJSTOR Buscema svojim crtezom uspio postici kod Conana. A koji su tvoji sadasnji majstori, mr. Black & Decker?
|
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 11/10/2004 : 23:21:51
|
quote: Originally posted by verter
"gosn buscema mi U OVOM TRENUTKU i sa ovim strip iskustvom zdushno drzi predzadnju poziciju zajedno sa drugom mikicom koji mu se opasno priblizava:))))"
mora da su ti ispirali mozak u vojsci,jer ne postoji logicno objasnjenje za ovaj tvoj post PS:zovnimo kapetana ameriku da te spasi
moze - ali kyle bakerovu varijantu iz "truth". jesi razmishljao i ti da proshetash do vojske:)PPpPP veruj mi chuda bi uchinilo to lagodno putovanje za tvoj ukus:))))
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
|
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 11/10/2004 : 23:26:58
|
ja kad dodjem u vojsku prestace da se koristiti vatreno oruzje i vracamo se na maceve i sjekire u pomen na dobrog starog big john buscemu
DA LI STE SE UKLJUCILI U AKCIJU "Pomozimo djeci Srebrenice"??? AKO NISTE, STA CEKATE?!?!? |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 11/10/2004 : 23:47:12
|
quote: Originally posted by Maximuss
Meni je zao da ti se idoli iz mladih dana ruse kako staris, ali to ti je starost. Svi pobenave sa godinama. ;) Mene, unatoc godinama lutanja po raznim strip pravcima i autorima, jos uvijek odusevljava ona barbarska, prljava, divlja atmosfera koju bi MAJSTOR Buscema svojim crtezom uspio postici kod Conana. A koji su tvoji sadasnji majstori, mr. Black & Decker?
kao shto vetj rekoh precenjena je to rech. svaki autor ima svojih dobrih loshih i osrednjih momenata i teshko da tjesh natji izuzetak od ovog pravila(osim naravno ako nisi zaslepljeni fan koji tje popushiti bez trunke oklevanja BILO shta shto mu tadashnji idol ponudi). ja sam sretjom vetj neko vreme uspeo da se otresem tog crtachki idol sindroma tako da na popisu mojih omiljenih strip autora uglavnom stoje scenaristi i korektni ali nishtavisheodtoga crtachi. vishe me interesuje kako strip dishe kao celina negoli da li u jednom kadru druge epizode glavna junakinja ima prst vishe ili manje:))))
bez nekog posebnog redosleda:
JMS na sureme poweru kirkman robert na invincibleu, the walking deadu,britu i battle popeu alan moore na duzim stvarima(watchmen,v for vendeta,donekle i liga) peter bagge na hate!u chester brown na bilo chemu(zaslepljeni fan jbga:) jeff smith joe matt na peepshowu mike carey na my faith in frankie ennis na preacheru steve gerber na hard time mark millar na wantedu steve niles na remains BKV na Runaways spigelman na mausu bob fingerman na minimum wage .... + verovatno josh masa njih ali mrzi me vishe da razmishljam.
evo sad kad pregledam narudzbe od prethodnih meseci izgleda da josh uvek po inerciji naruchujem bilo shta od ashley wooda shto tje retji da je vrlo mogutje da je on moj crtachki majstor u ovom trenutku. to shto sam ovog meseca upravo ukinuo redovno naruchivanje jednog od naslova koje on redovno odradjuje verovatno znachi da mu je taj tron poprilichno ugrozen....ili ja to rapidno starim...:)))
ma ljudi chitajte i divite se kome god otjete - meni bre samo doshlo da se svadjam malo :))) pustitje me sutra/prekosutra pa istrpite josh koji dan:)))
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 11/10/2004 : 23:59:53
|
quote: Originally posted by verter
ja kad dodjem u vojsku prestace da se koristiti vatreno oruzje i vracamo se na maceve i sjekire u pomen na dobrog starog big john buscemu
u tom sluchaju eto meni josh jednog valjanog razloga za izbegavanje sluzenja vojnog roka:))))))
|
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 12/10/2004 : 00:09:34
|
Svidja mi se izbor ovih koje si naveo, a ove za koje nisam cuo cu se morati sto prije informirati. :) A znas za ono da sto su ljudi stariji to su sve djetinjastiji? To znaci da se u biti pomladjujemo, a to znaci da ces se kad tad vratiti na Buscemu! ;)
|
|
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
Pajke
Senior Member
Serbia
2999 Posts
Member since 13/11/2001 |
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Posted - 15/10/2004 : 01:55:55
|
pa nije veliki buy it now price,samo 99$.ja bih ga uzeo odmah kad bi znao da je 100% original.
DA LI STE SE UKLJUCILI U AKCIJU "Pomozimo djeci Srebrenice"??? AKO NISTE, STA CEKATE?!?!? |
|
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Posted - 15/10/2004 : 01:58:03
|
macane posto si ti preko bare ko kod kuce,mozda znas,jel imaju oni neke certifikate ili nesto slicno da je neki crtez,naslovnica,stranica original?
|
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Posted - 15/10/2004 : 08:14:02
|
>imaju oni neke certifikate ili nesto slicno da je neki >crtez,naslovnica,stranica original?
Ako ti treba certifikat da bi prepoznao original, bolje ti je ne kupovati ...:)
Ili: onaj tko bi tako ssto krenuo falsificirati, i mogao to dobro napraviti, visse bi para zaradio crtajuchi nove stripove.
Ili: pogledaj rejting prodavacca: ako je okej, vjerojatno je i roba okej.
mcn
*** Utorkom: nova AUKCIJA na Burzi! (pauza do listopada) *** Srijedom: MISTER MACCAK na www.stripovi.com *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!***Ne zaboravite ni MCNov ORMAR!*** |
|
|
Pajke
Senior Member
Serbia
2999 Posts
Member since 13/11/2001 |
Posted - 15/10/2004 : 08:25:59
|
quote: Originally posted by mcn
>imaju oni neke certifikate ili nesto slicno da je neki >crtez,naslovnica,stranica original?
Ako ti treba certifikat da bi prepoznao original, bolje ti je ne kupovati ...:)
|
|
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Posted - 15/10/2004 : 16:21:16
|
"Ako ti treba certifikat da bi prepoznao original, bolje ti je ne kupovati ...:)"
hehehe ma nije problem u tome hocu li ga prepoznati kada ga dobijem nego sto cu dati pare a dobijem corak helem drugim "ili" si mi odgovorio
|
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Posted - 15/10/2004 : 23:15:46
|
e macane vidio sam na nekim originalnim crtezima stranica da fale coskovi na listovima na kojima je crtano.pretpostavljam da je na takvim listovima to tako radjeno ili je mozda nesto drugo u pitanju???
|
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Posted - 15/10/2004 : 23:20:42
|
>e macane vidio sam na nekim originalnim crtezima stranica da fale >coskovi na listovima na kojima je crtano.pretpostavljam da je na >takvim listovima to tako radjeno ili je mozda nesto drugo u >pitanju???
Papir je krhak...:)
Nemam pojma. Ako je na podlozi, mozzda su uglovi utaknuti u drzzacce pa izgledaju odrezano. Mozzda je bilo lijepljeno na nessto pa odrezano kod skidanja. A mozzda je stvarno krhkost.
Ne znam ni za jednu praksu da se uglovi originala bass rezzu zbog nekog posebnog razloga, ali ne znam ni ja sve.
Uglovi knjiga i stripova ... E, to je vech druga pricca.
mcn
*** Utorkom: nova AUKCIJA na Burzi! (pauza do listopada) *** Srijedom: MISTER MACCAK na www.stripovi.com *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!***Ne zaboravite ni MCNov ORMAR!*** |
|
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Posted - 16/10/2004 : 02:50:31
|
sada sam pazljivo pogledao sliku i uvidjeo da je vjerovatno ovo :"Ako je na podlozi, mozzda su uglovi utaknuti u drzzacce pa izgledaju odrezano" u pitanju jos jednom tnx na prosvijetljenju
"Uglovi knjiga i stripova ... E, to je vech druga pricca"
|
|
Topic |
|