Author |
Topic |
|
Wishmaster
Starting Member
3 Posts
Member since 09/10/2004 |
|
Damjan
stripovi.com suradnik
Italy
1458 Posts
Member since 12/02/2004 |
Posted - 10/10/2004 : 07:10:29
|
Znam da je to vrlo glupo, ali u ovom trenutku se ne mogu sjetiti koji je sad k**** MMS? Nakon što mi se budete neko vrijeme zbog toga izrugivali, nadam se odgovoru. |
|
|
Damjan
stripovi.com suradnik
Italy
1458 Posts
Posted - 10/10/2004 : 07:11:16
|
Je li to ono gdje je svirao Helloween? (ako nije, ovo pitanje ce zvucati jako glupo) |
Edited by - Damjan on 10/10/2004 07:11:47 |
|
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15659 Posts
Member since 10/08/2003 |
|
Damjan
stripovi.com suradnik
Italy
1458 Posts
|
Wishmaster
Starting Member
3 Posts
Posted - 10/10/2004 : 15:20:50
|
Da to je Festival gdje je svirao Halloween.Ove godine imaju veliki natjecaj za prozu, ilustracije i stripove. I ima zainteresiranih? |
|
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Posted - 10/10/2004 : 19:24:46
|
>Ovo je, dakle, onaj dio s izrugivanjem. >:o(
Dovraga, ja sam zaista mislio da je rijecc o stripu za MMS telefone ...
mcn - radio na propalom pokussaju jednog takvog
*** Utorkom: nova AUKCIJA na Burzi! (pauza do listopada) *** Srijedom: MISTER MACCAK na www.stripovi.com *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!***Ne zaboravite ni MCNov ORMAR!*** |
|
|
Witchblade
Senior Member
Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
Posted - 10/10/2004 : 20:33:27
|
quote: Originally posted by mcn
Je li zato propao, ili...?
________________ "But if of ships I now should sing, what ship would come to me, What ship would bear me ever back across so wide a Sea?" |
|
|
sAdam
Junior Member
Croatia
346 Posts
Member since 29/06/2002 |
|
sAdam
Junior Member
Croatia
346 Posts
Member since 29/06/2002 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 11/10/2004 : 01:01:01
|
Probaj sa Renkyjem. On ti je redovan posjetitelj ovdje i pod members imaš njegov e-mail. Bio je sada par dana na putu pa ne vjerujem da je mogao vidjeti ovaj tvoj topic. Sve u svemu, vrijedi pokušati.
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
|
|
Damjan
stripovi.com suradnik
Italy
1458 Posts
Posted - 11/10/2004 : 02:48:29
|
quote: Originally posted by mcn
>Ovo je, dakle, onaj dio s izrugivanjem. >:o(
Ideja, u stvari, uopce nije loša. Primjera radi, grafika jednostavna kao kod Hogara, plus format tri kadra u jednom kaišu, ali odozgo prema dolje, pa da se klikovima ide od kadra do kadra, kao što poruku citamo pomicuci redove teksta... Moglo bi funkcionirati. Gdje je zapelo?
|
|
|
Damjan
stripovi.com suradnik
Italy
1458 Posts
Posted - 11/10/2004 : 02:58:56
|
By the way, Wishmasteru, buduci da si novi ovdje, sada ceš vidjeti jednu pojavu karakteristicnu za ovaj forum - naime, svi su vec zaboravili na tvoje pocetno pitanje, i sada ce se raspravljati o stripovima za MMS telefone, o Renkyiju, o mobitelima opcenito... Ukratko, o svemu osim o onome što si ti u stvari želio. |
|
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Member since 02/09/2004 |
Posted - 11/10/2004 : 03:35:56
|
quote: Originally posted by Damjan
By the way, Wishmasteru, buduci da si novi ovdje, sada ceš vidjeti jednu pojavu karakteristicnu za ovaj forum - naime, svi su vec zaboravili na tvoje pocetno pitanje, i sada ce se raspravljati o stripovima za MMS telefone, o Renkyiju, o mobitelima opcenito... Ukratko, o svemu osim o onome što si ti u stvari želio.
Dobro si ovo rekao a ja se bas spremio pitati "Kakvog crtaca treba?" i "Ima li uopce ovdje crtaca, medju forumašima?" Interesira me da li bi se netko odvazio prihvatiti jedan takav izazaov....
Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu, pronalazim super-negativce i pomazem super-junacima, dobricina pomaze kad se najmanje nadas! |
|
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Posted - 11/10/2004 : 08:21:30
|
>Ideja, u stvari, uopce nije loša. Primjera radi, grafika jednostavna >kao kod Hogara, plus format tri kadra u jednom kaišu, ali odozgo >prema dolje, pa da se klikovima ide od kadra do kadra, kao što >poruku citamo pomicuci redove teksta... Moglo bi funkcionirati. Gdje >je zapelo?
Ah, gdje je zapelo ...:) Ideja je krenula od jednog snabdjevacca HT-a materijalima za mobilne telefone i on je zamislio da strip ima 4 sliccice i da ide kao animirani .gif - elem da mu ni ne odredjujess sam ritam vech da klizi. I ja napravio nekoliko Spira Spermija (oni iz najnovijeg Q-a, ako se itko pita) i on napravio .gifove i ... nissta. odgovor ne stigao.
Vjerojatno je problem da tko che to plachati. Da 10 kn za melodiju; da 10 kn za podlogu, ali 2 kn za strip ... Kome to treba? I kome se to isplati, ako ja insistiram da mi plati minimun 100 kn?
Onda je poslije bio joss jedan razgovor s jednom scenaristicom koja je u Belgiji vidjela da oni radi soap opere za MMS telefone: pretplatiss se i dobijes dnevnu epizodu od, valjda, 30 sekundi. E, kako mi nemamo para za tako nessto snimit, mislila je da je mozzda jeftinije crtati (nije, osim ako, ali ne idimo sad u to ...). Tu se vech postavlja pitanje koliko ti dijaloga mozzess staviti (malo) u koliko sichussnih kadrova (puno crtanja) i kako se statika mozze nadmetati sa soap operom u zzivo ...
Tako da od svega ... niccevo.
mcn
*** Utorkom: nova AUKCIJA na Burzi! (pauza do listopada) *** Srijedom: MISTER MACCAK na www.stripovi.com *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!***Ne zaboravite ni MCNov ORMAR!*** |
|
|
Blek Stena
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
Member since 03/07/2004 |
Posted - 11/10/2004 : 09:53:16
|
quote: Originally posted by Wishmaster
Ima koji crtac koji je voljan suradivati samnom na stripu za MMS strip natjecaj?
Rewci nam nessto visse o konkursu ako nije tajna... |
|
|
Ramath
Senior Member
Russia
2127 Posts
Member since 26/02/2004 |
|
Wishmaster
Starting Member
3 Posts
Posted - 11/10/2004 : 20:09:51
|
quote: Originally posted by sAdam
koliko tabli?
neznam, na natjecaju nije ograniceno, možda dvadesetak. Rok je 1.03.2005 tako da ima vremena, mislio sam ono da radimo tablu dvije tjedno, polako ima vremena. Ako si zainteresiran možemo pokušati naprije jedan kratak strip pa da vidimo kako ce ic.
evo link natjecaja http://www.ironmaiden.cmar-net.org/mmsworkshop.htm [quote] Probaj sa Renkyjem. On ti je redovan posjetitelj ovdje i pod members imaš njegov e-mail. Bio je sada par dana na putu pa ne vjerujem da je mogao vidjeti ovaj tvoj topic. Sve u svemu, vrijedi pokušati.[quote]
ok, probam i s njim
|
|
|
Damjan
stripovi.com suradnik
Italy
1458 Posts
Posted - 12/10/2004 : 02:47:10
|
quote: Originally posted by Wishmaster
quote: Originally posted by sAdam
koliko tabli?
neznam, na natjecaju nije ograniceno, možda dvadesetak. Rok je 1.03.2005 tako da ima vremena, mislio sam ono da radimo tablu dvije tjedno, polako ima vremena. Ako si zainteresiran možemo pokušati naprije jedan kratak strip pa da vidimo kako ce ic.
evo link natjecaja http://www.ironmaiden.cmar-net.org/mmsworkshop.htm [quote] Probaj sa Renkyjem. On ti je redovan posjetitelj ovdje i pod members imaš njegov e-mail. Bio je sada par dana na putu pa ne vjerujem da je mogao vidjeti ovaj tvoj topic. Sve u svemu, vrijedi pokušati.[quote]
ok, probam i s njim
Dvije table tjedno? Bez uvrede, ali to mi izgleda malo nerealno. |
|
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 12/10/2004 : 12:06:36
|
By the way, Wishmasteru, buduci da si novi ovdje, sada ceš vidjeti jednu pojavu karakteristicnu za ovaj forum - naime, svi su vec zaboravili na tvoje pocetno pitanje, i sada ce se raspravljati o (...) Renkyiju (...) Ukratko, o svemu osim o onome što si ti u stvari želio.
Ukoliko ne znaš Renky je crtac, a ta informacija je upravo ono što je on želio.
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 12/10/2004 : 12:07:41
|
quote: Originally posted by dobricina
By the way, Wishmasteru, buduci da si novi ovdje, sada ceš vidjeti jednu pojavu karakteristicnu za ovaj forum - naime, svi su vec zaboravili na tvoje pocetno pitanje, i sada ce se raspravljati o stripovima za MMS telefone, o Renkyiju, o mobitelima opcenito... Ukratko, o svemu osim o onome što si ti u stvari želio.
Dobro si ovo rekao.
I ti pogledaj post iznad.
|
|
|
Topic |
|