Author |
Topic |
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Member since 02/09/2004 |
|
zveles
Advanced Member
Croatia
3995 Posts
Member since 28/03/2003 |
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Member since 02/09/2004 |
Posted - 10/10/2004 : 13:29:44
|
Hvala na informacijama! :)
Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu, pronalazim super-negativce i pomazem super-junacima, dobricina pomaze kad se najmanje nadas! |
|
|
zmcomics
Average Member
727 Posts
Member since 24/08/2002 |
Posted - 10/10/2004 : 14:08:03
|
'98 je krenula i serija Batman Gotham Adventures, radjena u "animated" stilu i imala je 60 svezaka, a posle nje je nastavljeno sa Batman Adventures i to je sada stiglo do 17 svezaka, i tu ce izgleda opet da menjaju ime serijala. Dekara je negde video tu informaciju, ja samo skidam sa dc++ kako koja sveska izadje...:)
|
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 10/10/2004 : 14:09:59
|
Sigurno imas sve u originalu pa ti je oprosteno sto skidas :-)). dc++ rocks ;-)).
"Doris, let's play house. You'll be the door and I'll shut you!"
|
|
|
zmcomics
Average Member
727 Posts
Member since 24/08/2002 |
Posted - 10/10/2004 : 16:49:34
|
quote: Originally posted by seinfeld
Sigurno imas sve u originalu pa ti je oprosteno sto skidas :-)). dc++ rocks ;-)).
Ih, kad otvorim orman sve ispadaju originali... Mada, skidanje pomocu dc++ je pokazalo da bi to vredelo imati!!! Samo kad bi sa DC++ -om jos mogli i novci da se tako skidaju
|
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 10/10/2004 : 20:56:01
|
quote: Originally posted by zmcomics
'98 je krenula i serija Batman Gotham Adventures, radjena u "animated" stilu i imala je 60 svezaka, a posle nje je nastavljeno sa Batman Adventures i to je sada stiglo do 17 svezaka, i tu ce izgleda opet da menjaju ime serijala. Dekara je negde video tu informaciju, ja samo skidam sa dc++ kako koja sveska izadje...:)
17ica bi trebalo da bude zadnja varijanta poshto se upravo ovog meseca pojavila nova animated inspirisana serija zvana batman strikes! video prvu svesku i to je crtachki tu negde samo shto mi se chini da je scenaristichki puno vishe children-friendly negoli templtonova varijanta iz adventures V2. mozda i greshim - seshtju vecheraske ako budem raspolozen pa je ischitati te preneti impresije. to naravno ako se jesus christ-vampire hunter pokaze kao ultimativna smarachina od filma shto sudetji po naslovu teshko moze biti:))))
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 10/10/2004 : 20:59:29
|
quote: Originally posted by seinfeld
"Doris, let's play house. You'll be the door and I'll shut you!"
ma kakav dc++ - torrent je zakon!!! 0(zero)day rulz!!!!
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 10/10/2004 : 21:05:39
|
[/quote]
Mada, skidanje pomocu dc++ je pokazalo da bi to vredelo imati!!!
[/quote]
thjah...shta znam...meni je to stvarno OK, onako laganica uz ruchak i kojechega. simpatichno, osvezavajutje i ne preterano zahtevno onako lepa razonoda samo ,shto ono Machak kaze,za baks po broju. 2ipo ili beshe tri dzordza je ipak previshe za nashe uslove i za takvu stvar.
nego jel zna neko koje je brojeve superman adventuresa pisao mark millar? neshto sam se lomio po googlu u potrazi za tom informacijom pa sam na kraju odustao usled hronichne lenjosti:) zveles?
|
|
zveles
Advanced Member
Croatia
3995 Posts
Member since 28/03/2003 |
Posted - 10/10/2004 : 23:37:07
|
not a fan of mark millar. uglavnom mi se nista njegovog nije dopalo, pa ga niti ne pratim. vidjet cemo, jos nisam procitao "famozni" wanted.
batman strikes mi se ne dopada. izlazi unutar dc-jeve linije za djecu, tamo gdje izlaze i looney tunes stripovi. crtez mi se izrazito ne svidja, dok mi je crtez na batman adventures bio po ukusu.
nego, morrison ljudi - the filth, flex mentallo... fucking great comix! :)))
|
|
|
|
Topic |
|