Author |
Topic  |
Bilja
Average Member

Serbia
557 Posts
Member since 16/07/2003 |
Posted - 13/10/2004 : 14:16:13
|
Stvar je u tome sto ako imas 30 godina, onda si mlad: inzenjer, profesor, fizicar, lekar itd, a mator si ako si: maneken, pevac, bilo koja blesava medijska licnost tipa voditelj, fudbaler i sl. Znaci, zakljucak je da je Paola relativno mlada osoba (nisam sigurna u koju kategoriju idu scenaristi). A cek Senko da ti predjes 30-tu pa ces onda 30-godisnjakinje smatrati mladim itekako.   Da li je lepa ili nije, nama uopste nije bitno osim ako neko od vas nije resio da se zeni.    Talenat nema veze s godinama. Ili ga imas ili ga nemas. |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 13/10/2004 : 14:26:03
|
quote: Originally posted by Heyoka
Još da Ruju i Chiaverotti vec jednom nalete na tu volovsku zapregu, ha, Dj_Ole?   
Ma za Rujua još ima nade, al' za Chiapperottija...
"Well, wobble my webs and call me shaky!" |
 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8240 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 13/10/2004 : 15:19:16
|
quote: Znaci, zakljucak je da je Paola relativno mlada osoba (nisam sigurna u koju kategoriju idu scenaristi). A cek Senko da ti predjes 30-tu pa ces onda 30-godisnjakinje smatrati mladim itekako.
Za par meseci ulazim u cetvrtu deceniju zivota , tako da se vec osecam prestarim 

quote: Ma za Rujua još ima nade, al' za Chiapperottija...
Nema ni za njega. Kill those bastards 
God created Adam and Eve, He didn't create Adam and Steve. |
 |
|
Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts
Member since 12/02/2004 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 13/10/2004 : 17:45:38
|
Biljo, naravno da nema veze kako Paola izgleda, to mi muški onako malo moramo prokomentirati (to nam je u navici), glavno je ako imaš talenta ili nemaš... a ja mislim da Paola ima talenta, puno više nego Chiaverrotti i Ruju zajedno.
I samo neka nam što duže požive i što više crtaju Casertano, Freghieri, Brindisi, Roi... i legenda Stano!
if I make a lot of tinsel then people will want to if I am hardened no fear of further abandonment if I am famous then maybe I feel good in this skin if I am cultured my words will somehow garner respect |
 |
|
Žiga
Senior Member

.jpg)
Slovenia
1980 Posts
Member since 10/11/2003 |
Posted - 13/10/2004 : 19:06:22
|
Ne citam Dilana, ali Casertano i je i meni odlican crtac kod Martina.Jedan od najboljih.
Last night I had a dream Where I was all alone walking on the street
|
Edited by - Žiga on 13/10/2004 19:06:45 |
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 13/10/2004 : 19:09:14
|
quote: Originally posted by Bilja
Stvar je u tome sto ako imas 30 godina, onda si mlad: inzenjer, profesor, fizicar, lekar itd, a mator si ako si: maneken, pevac, bilo koja blesava medijska licnost tipa voditelj, fudbaler i sl. Znaci, zakljucak je da je Paola relativno mlada osoba (nisam sigurna u koju kategoriju idu scenaristi). A cek Senko da ti predjes 30-tu pa ces onda 30-godisnjakinje smatrati mladim itekako.   Da li je lepa ili nije, nama uopste nije bitno osim ako neko od vas nije resio da se zeni.    Talenat nema veze s godinama. Ili ga imas ili ga nemas.
YEs ja sam u dobroj grupi  
"Doris, let's play house. You'll be the door and I'll shut you!"
|
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8220 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 13/10/2004 : 23:39:31
|
koja ste vi zlurada banda, ne svida vam se kako netko crta, pa neka odapne, ili barem da ga pocme zezat prostata...ccc usput meni M&G uopce nisu loši |
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 14/10/2004 : 12:00:45
|
Stvar je u tome sto ako imas 30 godina, onda si mlad: inzenjer, profesor, fizicar, lekar itd, a mator si ako si: maneken, pevac, bilo koja blesava medijska licnost tipa voditelj, fudbaler i sl. Znaci, zakljucak je da je Paola relativno mlada osoba (nisam sigurna u koju kategoriju idu scenaristi). A cek Senko da ti predjes 30-tu pa ces onda 30-godisnjakinje smatrati mladim itekako.   Da li je lepa ili nije, nama uopste nije bitno osim ako neko od vas nije resio da se zeni.    Talenat nema veze s godinama. Ili ga imas ili ga nemas.
Oh dodjavola, ja sam u losoj grupi. Sta da radim... Moja lepota je moje prokletstvo.
"Ribe se pale samo na hardcover izdanja u boji, a ne na nekakve crno bijele gluposti na losem papiru." - VJ |
 |
|
Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4675 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 14/10/2004 : 14:59:54
|
quote: Originally posted by DusMan
Oh dodjavola, ja sam u losoj grupi. Sta da radim... Moja lepota je moje prokletstvo.
"Ribe se pale samo na hardcover izdanja u boji, a ne na nekakve crno bijele gluposti na losem papiru." - VJ

Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
 |
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Member since 19/05/2003 |
Posted - 14/10/2004 : 18:29:17
|
quote: Originally posted by Markos
M & G nisu stari. Nazalost.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Slažem se. Uz Cossua i Dall'Agnolla ubjedljivo najgori crtaci DD-a.
Prije sam bio uobražen, ali sad sam i tu manu iskorijenio. Sad sam savršen. |
 |
|
Topic  |
|