Ovo je mislim prema tim americkim trejdovima, dakle jos samo 1. :) Ali uskoro bi u americi trebao biti objavljen i treci sa onim Moebiusovim Incalima pa mozda i to System objavi.
Ovo je mislim prema tim americkim trejdovima, dakle jos samo 1. :) Ali uskoro bi u americi trebao biti objavljen i treci sa onim Moebiusovim Incalima pa mozda i to System objavi.
System je prema mojim podacima kupio prava samo na Janjetovljevog Inkala. A nisam siguran da je ovo isto kao i americki trejd, mislim da je ovo klasican FR album, cak je objavljen i u SC i HC izdanju.
Imam US trejdove pa sam vec procitao, zato ako vec kupujem istu stvar ponovo bolje nek je malo razlicito. :) A americanski trejdovi su i cenzurirani... ima krvi, crijeva i mozgova, al' guzice i sise su prekrivene (docrtanom odjecom :)).
Vidio sam ga danas, samo meki uvez. Ima par greskica karakteristicnih za system, ali generalno gledajuci jako je kvalitetno napravljen, nemam zamjerke. Samo neka nastave ovako i sa Kenom i Magico Ventom.
Da, ali zato treci album K&H izgleda gore nego da su ga radili pirati. Obicno neman primjedbi na kvalitet niti jednog izdavaca ali ovo je sramotno. Da nemaju nekoliko kvalitetnih izdanja možda bi i proguta ovu nekvalitetu ali ovako...jad i bijeda