Author |
Topic |
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 06/12/2004 : 17:28:55
|
Heheh, znam da ne ideš do Beograda - samo bih voleo da idem tamo gde ti ideš. ;)
Bliže je Italija! ;)
-- "Tu pensais?! Penser aux autres, ce n'est pas penser a leur place..." |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8163 Posts
Member since 30/07/2002 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 06/12/2004 : 23:03:09
|
quote: Originally posted by COLUMBO
JA BI ISTO NAVRATIO DO MAKARSKE ALI SAMO NA JEDAN DAN.
Nema problema. Moja sugestija je ili petak navecer ili subota poslijepodne / navecer. Favorit je petak navecer.
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 06/12/2004 : 23:05:14
|
quote: Originally posted by Maximuss
Upravo tako. Ne mogu nikako odgodit obaveze. Da imam slobodno bar jedan dan. :((((( A vec vidim kako ce vam bit odlicno...
Šteta majstore, stvarno šteta... Doduše, sve ovo sam vec znao u Zagrebu ali nada umire posljednja.
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 06/12/2004 : 23:07:32
|
quote: Originally posted by Toninho
evo vako petak - radim nocnu subotu a sto sam totalno zaboravija slavimo mladoj rodendan , inace je na božic al ko bi tad doša . uglavnom moram ka pravi dalmatinac ženi pomoc oko priprema a tako želim doc pa me zanima jel u nedjelju samo oproštaj il ima i neko jutarnje dogadanje a i probat cu zaminit tu smjenu od petka navecer mister gaston javim za dan dva a za columba , ako budem iša možemo together mislim nešto kupit kod tebe pa mi je to dobra prilika za popusta dobit
Sve razumijem majstore. I ja imam obitelj. Gledaj, nedjelja je rezervirana za lagano jutarnje druženje, kavicu i pripremu odlaska tako da bih ti ja sugerirao zamjenu smjene za petak navecer!
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 06/12/2004 : 23:08:54
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Gaston planiram organizirati jedan strip party u poznatom makarskom cafe baru.
sjecaš se kad su me prošle godine zaustavili panduri kad sam išao sa sastanka pa me pitali gdje sam bio..."na strip sastanku"...a tko se skidao dakle,pojasni...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... DRUKALI SMO ZA HAJDUKA,MLADOST,STAROST,ŽIVOT CILI!
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 06/12/2004 : 23:10:18
|
quote: Originally posted by glistofil
gastone stavi i mene na listu, nisam bas na forumu u zadnje vrime pa se nisam javio
Live long and prosper!
Odlicno majstore!
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 06/12/2004 : 23:11:44
|
quote: Originally posted by Heyoka
Oca mu ocinjeg, eto sad skoro svi mi iz Bosne visimo. Eh, da bar znam voziti bicikl...
Za Krugera: majstore, možeš donijeti onaj strip u Makarsku (DD ZS o kojem smo se dogovarali), da zajebemo poštu.
"...nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stecak na kome Bosanac kleci i moli. Na kom je prikazan kao sužanj." M.Krleža
Ne plašim se ja za vas iz Bosne... Improvizirat cete vi nešto, pa makar i diližansom išli.
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 06/12/2004 : 23:12:45
|
quote: Originally posted by verter
mene samo ne do Bog kakva bolest moze omesti da dodjem na sastanak,bez obzira jel ima emirovog prevoza ili ne,a heyoka ne prdi ides i ti makar te na ledjima nosio preko ivan-sedla
DA LI STE SE UKLJUCILI U AKCIJU "Pomozimo djeci Srebrenice"??? AKO NISTE, STA CEKATE?!?!?
Bit ce vas više u diližansi.
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 06/12/2004 : 23:14:43
|
quote: Originally posted by Aco
Stinky,bice mi cast!Detalje cemo preko maila.
Djole,bice mi cast(ali samo da napomenem da nažalost ne idem do Beograda;-))
Koji sam ja sretnik,kraj sebe cu imati dva apsolutno najveca znalca kad je Dylan Dog u pitanju(a konkurencija u toj disciplini je strašna:tu su još i kiky,DeeCay,Heyoka,Bilja,jovanDD,Zox,Barker..) tako da ce mi njih dvojica tokom puta objasniti sve one epizode koje uopce ne razumijem i odati mi tajne DD unified theory!!POnijet cu i diktafon da sve to snimim.
Bond.James Bond.
Ne brinite se. Pripremit cu jednog psihijatra da vam bude na usluzi kad dodjete.
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 06/12/2004 : 23:15:55
|
quote: Originally posted by ken2
mislim da me više ništa ne može sprijeciti, vidimo se
Ovo je muzika za moje uši! Napokon cemo imati dovoljno vremena za ispricati se! Super!!!
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 06/12/2004 : 23:23:02
|
Evo još jednog sadržaja za subotu. Naime, želja mi je da nastavimo sa tradicijom aukcija ali tu bih vas samo molio da ponesete iskljucivo najinteresantije stvari kojih se želite riješiti iz vaših kolekcija. Naravno, možete donijeti i e.
Edited by - Gaston on 06/12/2004 23:23:39 |
|
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 06/12/2004 : 23:42:27
|
quote: Originally posted by Gaston
quote: Originally posted by Maximuss
Upravo tako. Ne mogu nikako odgodit obaveze. Da imam slobodno bar jedan dan. :((((( A vec vidim kako ce vam bit odlicno...
Šteta majstore, stvarno šteta... Doduše, sve ovo sam vec znao u Zagrebu ali nada umire posljednja.
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Ma nemoj mi nista govorit! Cak sam uspio pomaknut nedjelju, ali mi ostaje ta subota 18tog pod obavezno. A kvragu! Ali nedjelja iz proslog sastanka i najbolja kavica na svijetu, uz more, mi je ostala u tako dobrom sjecanju da me sve vuce da se zaletim na par sati. E ljudi sta mi je ta kava sjela. Jadan Gogo je do Zagreba slusao moja tuljenja o moru, suncu, dobroj kavici i smogu koji nas sad ceka u Zagrebu. A i mislim se, trebalo bi povirit u Muc i vidit jesu li asfaltirali sta!
|
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 07/12/2004 : 00:11:35
|
Cuj Max, mi smo ocito od iste sorte! Jebiga, ja cu za tebe cuvati mjesto pa ti sad kako god uspiješ!
|
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
MAGIC
stripovi.com suradnik
Lebanon
3341 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 07/12/2004 : 00:41:45
|
quote: Originally posted by Gaston
Stinky,bice mi cast!Detalje cemo preko maila.
Djole,bice mi cast(ali samo da napomenem da nažalost ne idem do Beograda;-))
Koji sam ja sretnik,kraj sebe cu imati dva apsolutno najveca znalca kad je Dylan Dog u pitanju(a konkurencija u toj disciplini je strašna:tu su još i kiky,DeeCay,Heyoka,Bilja,jovanDD,Zox,Barker..) tako da ce mi njih dvojica tokom puta objasniti sve one epizode koje uopce ne razumijem i odati mi tajne DD unified theory!!POnijet cu i diktafon da sve to snimim.
Bond.James Bond.
Ne brinite se. Pripremit cu jednog psihijatra da vam bude na usluzi kad dodjete.
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
i za mene jednog molicu fino!
Tisina je Izvor. Pokret je Svet. Promena je Sve. |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 07/12/2004 : 06:32:33
|
quote: Originally posted by MAGIC i za mene jednog molicu fino!
grobinjo,tebe cemo u more da razbistriš glavu
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... DRUKALI SMO ZA HAJDUKA,MLADOST,STAROST,ŽIVOT CILI! |
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6184 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 07/12/2004 : 10:38:42
|
I ja sam za aukciju ali da ne bude preduga.Predlažem da svako ponudi samo par stripova za koje misli da su atraktivni.Ako neko ima više stripova za prodaju,ne mora ih sve dati na aukciju.Ionako sastanak traje 3 dana i bice vremen za sve.
Takoder,predlažem i odlazak u kladionicu da zajednickim snagama dodemo do dobitka.
Naravno,pošto dolaze ponajbolji košarkaši na forumu(Stinky i Magic),red bi bio da se organizira i jedna utakmica.
Bond.James Bond. |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8163 Posts
Posted - 07/12/2004 : 10:55:56
|
I ja sam za aukciju ali da ne bude preduga.Predlažem da svako ponudi samo par stripova za koje misli da su atraktivni.Ako neko ima više stripova za prodaju,ne mora ih sve dati na aukciju.Ionako sastanak traje 3 dana i bice vremen za sve.
Takoder,predlažem i odlazak u kladionicu da zajednickim snagama dodemo do dobitka.
Naravno,pošto dolaze ponajbolji košarkaši na forumu(Stinky i Magic),red bi bio da se organizira i jedna utakmica.
Bond.James Bond.
ponijet cu patike, iako nisam bacio basket od proljeca, dva mogu izdržat |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29347 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Malicius
Senior Member
Germany
2380 Posts
Member since 21/09/2004 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 07/12/2004 : 13:02:04
|
quote: Originally posted by Djole
Ja sam više za partiju šaha. ;)
-- "Tu pensais?! Penser aux autres, ce n'est pas penser a leur place..."
Ti ceš biti specijalni izvjestitelj!
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 07/12/2004 : 13:05:12
|
Slažem se s Acom. Nekakvih par stvarcica koje smatrate najatraktivnijima (a da ih se želite riješiti) ponesite sa sobom i onda cemo prirediti aukciju negdje u subotu navecer. Što se basketa tice to je pod obavezno, a u igri su i neki drugi sportovi.
|
|
Topic |
|