forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 ***** 2. STRIP SASTANAK "MAKARSKA 2004." *****
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 24

MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 23/12/2004 : 00:08:11  Show Profile Show Extended Profile  Send MAGIC a Private Message
quote:
Originally posted by Toninho

magic nabaci par oblacica onoj sa sisama da te vidimo

TRAZILI STE ..E PA GLEDAJTE!

Tisina je Izvor.
Pokret je Svet.
Promena je Sve.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 23/12/2004 : 00:56:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Imam iste ovakve...gramofone

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 23/12/2004 : 01:05:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
quote:
Originally posted by MAGIC

quote:

Tisina je Izvor.
Pokret je Svet.
Promena je Sve.

care
al ovo sam ipak samo radi sisa ponovija
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 23/12/2004 : 01:08:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
quote:

[quote]Originally posted by MAGIC

[quote]Originally posted by Toninho

Tisina je Izvor.
Pokret je Svet.
Promena je Sve.
[/quote
A ONA KAŽE:
VIDI MAMLAZA KAŽE DA BI RADIJE STRIPOVE MENJO SA MOJIM MLAÐIM BRATOM NEGO DA ME KRESNE
E SVAŠTA
A NE LICI MI NA PEDERA
HM ... DA MI SILIKON NIJE POCEO CURITI
Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 23/12/2004 : 08:28:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message
Eh, ako je bilo upola tako dobro kao Gastonovi i MAGICovi komentari , onda mi moze biti samo zao sto nisam bio... i neka mi bude zao, zasluzio sam... kad se nije moglo dobit slobodno na poslu, a nisam nesto ni pri parama bio ... ali iduce godine dolazim sigurno, pa makar morao dati otkaz.

~ When the music starts to play, carryin’ all the folks away, from the burden this life will heap upon
But you have without a doubt, left me here and hanging out, when the skies are gray, let the sawdust boogers play ~
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 23/12/2004 : 15:56:26  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
I magicovi i gastonovi komentari su urnebesni, ali magicovi oblacici u opnim slikama gdje se prica o stripu gdje tex mlati zagija su genijalni.

totalno pogodjen trenutak! :))))))))))))))))))))

All have said their prayers
Invade their nightmares
Go to Top of Page

MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 24/12/2004 : 00:16:46  Show Profile Show Extended Profile  Send MAGIC a Private Message
sluzimo narodu!! ;-))

Tisina je Izvor.
Pokret je Svet.
Promena je Sve.
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 24/12/2004 : 00:45:02  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
Ma Globnjova faca i komentar su ko prst i nokat! :))))))

All have said their prayers
Invade their nightmares
Go to Top of Page

MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 24/12/2004 : 00:47:24  Show Profile Show Extended Profile  Send MAGIC a Private Message
trazi li neko strip scenaristu? ;-))

Tisina je Izvor.
Pokret je Svet.
Promena je Sve.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 24/12/2004 : 19:50:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Umeju još neki da se igraju sa Photoshopom, samo nisu imali vremena... ;)

Strip sastanak iduce godine:

--
"The sphinx. That has tits, right?"
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 24/12/2004 : 20:14:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Hola!

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 24/12/2004 : 20:19:11  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
A oce netko tekst pisat?

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 24/12/2004 : 20:51:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Ja, sutra i preksutra, I hope.

--
"The sphinx. That has tits, right?"
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 25/12/2004 : 08:47:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Duga Puška: "Nikako mi nije jasno zbog cega je Renky iskljucivo na Coca Coli..."

Toninho: (gledajuci u Globinjovu trenerku Hajduka) "Uh ovaj Pajke je strašan! Ili je to Djole? Ili Renky? Ma ne, to je Magic! Ili možda Bernard? Ma ne, Bernard je iz Travnika. Verfalk je iz Splita i stoji na Sucidru. Da, da... To je Verfalk! Eh, misle ljudi da ja nikoga ne znam iako sam prvi put s njima, a ja savršeno poznajem sve!"

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 25/12/2004 : 08:53:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Djole: "Nadam se da mu je blic dobar i da ce mi se oci lijepo vidjeti..."

Gaston: "Nadam se da ce mi frizura lijepo izgledati na slici..."

Edited by - Gaston on 25/12/2004 08:55:46
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 25/12/2004 : 17:47:01  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
A u picku materinu!
Prosto mi dodje da odsecem sebi neki deo tela sto me je mrzelo da ranije otvaram ovaj topic!!! :(((
Sad sam, na Magicovu inicijativu, procitao sve i na rubu sam ocaja i placha.

Ocigledno ste se svi odlicno proveli. Laki bastards! :P

Sta da kazem... Blago vama i nadam se da cu pri sledecem strip sastanku i ja biti jedan od ucesnika.

:(((

"Ribe se pale samo na hardcover izdanja u boji, a ne na nekakve
crno bijele gluposti na losem papiru." - VJ
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 25/12/2004 : 19:51:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Namjerno sam pricekao da prode par dana pa da tek onda napišem jedan iole objektivan tekst o svemu onome što se dogadalo proteklog vikenda u Makarskoj.

Prije svega želim se zahvaliti svima vama koji ste došli i svojom posjetom uvelicali ovaj sastanak. Takoder, želio bih pozdraviti i sve one koji su željeli doci ali zbog objektivnih razloga nisu bili u mogucnosti. Iskreno, nadam se da ste bili zadovoljni s onim što ste radili ovdje, a ukoliko niste – žao mi je. Potrudit cemo se da bude bolje iduci put.

Ono što mi je bilo posebno žao tijekom prošlog vikenda je cinjenica da se puno ljudi moralo vracati kuci vec u subotu poslijepodne ili navecer što je dovelo do promjena plana i partyja u petak navecer umjesto u subotu. Naravno, takva stvar je dovela do kontraproduktivnog efekta da je vrhunac svega bio u petak umjesto u subotu ali što se može. Ne živimo u savršenom svijetu.

Želio bih posebno naglasiti da je ovo definitivno posljednji sastanak koji se održao na ovaj nacin i uz ovakav koncept. Naime, moji planovi za buduca druženja su malo drugaciji i bit ce vezani za vikend od petka do nedjelje, a na njima ce zasigurno gostovati i eminentni strip autori te izdavaci. O kojem terminu ce se raditi i koji ce strip autori biti u igri zaista ne znam ali to trenutno i nije najvažnija tema. Bit ce vremena za razmišljati o tome. Samo da nas zdravlje posluži…

Sam koncept (eventualnih) buducih sastanaka bit ce sacinjen od tri reda zabave i užitka te jednog reda ozbiljnih strip tema. Naime, cilj mi je približiti strip autore samoj publici ali ne na nacin da jedni sjede na jednoj, a drugi na drugoj strani pa udari po pitanjima. Nipošto! Ono što ja želim je da to druženje bude zajednicko tijekom cijelog vikenda (uz puno hrane, pica, dobre muzike i zabave) gdje bi se izmjenjivali ozbiljni i neozbiljni momenti, gdje bi s autorima mogli raspravljati i o temama tipa «da li bolji nogomet igra Brazil ili Argentina», a ne samo slušati stereotipna pitanja i stereotipne odgovore. Dakle, ono što ja želim je stvoriti jednu strip obitelj koja ce afirmirati strip na svakom mogucem koraku i ZABAVLJATI SE!!!

Za vašu informaciju, vec ovaj sastanak je pobudio velike interese medija, a dolaskom razlicitih strip autora taj interes bi bio još nemjerljivo veci! Nadalje, vjerujem da vec sada postoji mogucnost realizacije i objavljivanja jednog strip prirucnika u formi knjige u kojoj bi se našli razliciti eseji vec objavljeni na siteu, recenzije odredenih epizoda razlicitih junaka te na kraju i usporedni popisi kojih vec sada ima jako jako puno. Mišljenja sam da bi 500 primjeraka takvog prirucnika bilo bez problema rasprodano. Možda cak i 1000.

Razmišljajuci tako o svemu ovome, postao sam svjestan da ce i sam datum sastanka morati doživjeti odredene promjene i uklopiti se tamo negdje gdje bi svima bio adekvatan. Ovako na brzinu, mislim da ce najbolja (i jedina moguca) opcija biti svibanj / maj. Naime, tada turisticka sezona ovdje još uvijek nije u punom jeku, a more je vec dovoljno toplo da se možemo i okupati!

Iskreno, ne vjerujem da je realna opcija da vec za 5 mjeseci napravimo 3. sastanak tako da postoji mogucnost da 2005. godina ne bude stripovski obilježena u Makarskoj. Takoder, ono što mi je žao primjetiti je da odredenim clanovima ovog foruma druženje jednostavno nije na prvom mjestu. Stripovi – da, kolekcionarstvo – da, razmjena postova – da, ali druženje s ljudima od krvi i mesa – ne. Zbog cega je to tako ja zaista ne znam ali ono što zasigurno znam je da cu dati sve od sebe da ova makarska druženja postanu nešto tradicionalno i nešto što ima smisla!

Na kraju, nemojte misliti da mi nije jasno da cu se suociti s mnoštvom problema pri uvodenju svega ovoga u život ali vjerujte mi da cu dati sve od sebe da u tome i uspijem pa makar morao ici po Europi i otimati strip autore na dva dana!

Naravno, sve ideje, sugestije i pomoci su dobrodošle!

Živili!!!

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 26/12/2004 : 01:24:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Gastone, ljubim te u oko! :))

Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 26/12/2004 : 08:26:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
mene je skinija 104 posto
samo sam za Djoleta siguran
i za onog sto se umastio sa sendvicem - taj je došo iz Bolivije
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 26/12/2004 : 16:49:09  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
Gastona za predsednika! :)

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 26/12/2004 : 19:21:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
Gasho, legendo, ne moras se zahvaljivat na mom prisustvu, znass da sam svakako morao dolazit da kupim neke stripove i tako...
javi sta god triba pomoc, a i ja cu tebi za sastanak u Sarajevu, kako cemo to i tako...

------------------------
Apsurdno je priccat o užitku koitusa nekome ko je rodjen impotentan.
Neki hodza kad je vidio sa kojim ga 'razumjevanjem' slusaju vjernici u dzamiji
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2236 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 26/12/2004 : 19:46:24  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message
quote:
Originally posted by DusMan

Gastona za predsednika! :)

TAKOOOOOOOOO JEEEEEEEEE

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 27/12/2004 : 10:24:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message
Da potvrdim - ''Gasote, ljubim te u oko!''
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29346 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 27/12/2004 : 11:13:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Kaze se: "Ljubi te deda u celo!":-)

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 27/12/2004 : 11:48:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message
Moze i tako.
Go to Top of Page
Page: of 24 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.29 seconds. Snitz Forums 2000