Author |
Topic |
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 15/10/2004 : 20:54:54
|
quote: Originally posted by verter
heyoka nije ono bilo vino ne izvlaci se
DA LI STE SE UKLJUCILI U AKCIJU "Pomozimo djeci Srebrenice"??? AKO NISTE, STA CEKATE?!?!?
Jel' to on misli na vecer kada je svršio gledajuci one komade u night clubu?
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 15/10/2004 : 21:56:48
|
quote: Originally posted by seinfeld
quote: Originally posted by Dado Ja sam auto koristio samo zato da curu odvezem na plazu, posle sam ga vratio i isao pjeske. A njoj je trebalo auto jer je nosila gomilu stvarcica za plazu kao i sve zene. A tko je tebi kriv sto hoces da prodjes jeftinije pa ides busom kojem treba 30 sati da dodje do Splita i poslje 3 dana ne znas za sebe i spavas na sastanku...
A ti si dosao s privatnim jetom vidim pa si skuplje platio od mog busa.Btw treba tacno 24 sata do splita + dosao sam specijalno za taj sastanak iz Belgije za samo nekoliko sati (suplje) price pa ti sad vidi . Sto se tice poljaka,dobro su oni ljudi ,nisam ja kriv sto im je hrvatska skupa. Sto se tice mobilnog,sta ce mi na godisnjem,nisam ja direktor hotela nego siromasni student + niti imam familije u hrvatskoj a glavni razlog je da ne volim da se nikome javljam za sastanke + gdje sam,s kim sam i kad krecem za Belgiju.
"Doris, let's play house. You'll be the door and I'll shut you!"
Pa nisam zelio ici privatnim jetom, zelio sam se malo provozati sa autom, bas zato da ga imam dolje kad dodjem da ne mora globinjo dolaziti po mene na zracnu luku. Osim toga u vrijeme godisnjih odmora dam slobodno i poslugi, i vozacima i pilotima... Ti si bas neki drustven tip kad ne volis nikome da se javljas... Oprosteno ti je, bio si student i nisi imao mobitel, sad si zavrsio, ako iduci put ne dodjes barem sa tri mobitela ne valja, da se globinjo i ja malo ogrebemo... A koliko su mene oderali ove godine ni ja vise ne idem sa mobilnim, bolje da razvucem zicu za poljski (ne iz drzave poljske da se razumijemo) telefon, doci ce jeftinije... |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 15/10/2004 : 22:01:29
|
quote: Originally posted by globinjo
tako je seinf,reci im,ma šta njih briga šta ti radiš i di radiš
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... DRUKALI SMO ZA HAJDUKA,MLADOST,STAROST,ŽIVOT CILI!
Ti muci tovarcino jedna. Sigurno ti je opet obecao neki strip. Prosle godine "bacit cu ga u more, bacit cu ga u more" a ovaj mu donese neki strip i isprica mu da ce mu mozda poslati zagore sto mu fale i odmah sve rijeseno. |
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 15/10/2004 : 22:19:06
|
Joj kakve to lijepe price kruze o meni vidim,bas se pitam ko ih je ispricao :-))), tako ti je to kad nemas mobitel na godisnjem :-). Btw kad sam ja to ikada rekao da cu donijeti kakav strip globinju,ti to stalno spominjes kako sam ja treba donijeti ZS83 ne znam odakle ti to.Cini mi se da si ti to rekao da ces mu uzeti :-)))))...
Not so fast El Guapo! Or I'll pump you so full of lead you'll be using your dick for a pencil!
|
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 15/10/2004 : 22:32:09
|
Ne znam kakve price kruze, dali kruze i gdje kruze, o tome ti onda nesto znas, meni nista nije poznato. Ja se samo salim, moram to napomenuti, prije nego me neko uzme ozbiljno. Kad stavljam smajlice onda iza toga stvarno stoji zajebancija a nije samo ka fol. I dalje nastavjam u tom ritmu...
Vidis kako znas i o kojem se stripu radi a ja nemam pojma...
|
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 15/10/2004 : 23:03:46
|
quote: Originally posted by Heyoka
Švicarac, dolaziš li i ti? Sve nešto okolo tarlahaš...
"...nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stecak na kome Bosanac kleci i moli. Na kom je prikazan kao sužanj." M.Krleža
Tesko izvodivo iz puno razloga. Jednostavno mi termin ne odgovara nikako pa cisto sumnjam da bih nesto mogao napraviti. Mada ovaj put barem znam da NECU citati izvjestaj sa sastanka da opet ne padnem u komu od tuge...
|
|
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 15/10/2004 : 23:18:04
|
"Jel' to on misli na vecer kada je svršio gledajuci one komade u night clubu?"
valjda su komadi bili u pitanju a ne nesto drugo hehe
DA LI STE SE UKLJUCILI U AKCIJU "Pomozimo djeci Srebrenice"??? AKO NISTE, STA CEKATE?!?!? |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 16/10/2004 : 09:25:06
|
quote: Originally posted by Dado
quote: Originally posted by globinjo
tako je seinf,reci im,ma šta njih briga šta ti radiš i di radiš
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... DRUKALI SMO ZA HAJDUKA,MLADOST,STAROST,ŽIVOT CILI!
Ti muci tovarcino jedna. Sigurno ti je opet obecao neki strip. Prosle godine "bacit cu ga u more, bacit cu ga u more" a ovaj mu donese neki strip i isprica mu da ce mu mozda poslati zagore sto mu fale i odmah sve rijeseno.
opet dobro,donio mi je ploce i zauvik sam mu zahvalan tovare švicarski
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... DRUKALI SMO ZA HAJDUKA,MLADOST,STAROST,ŽIVOT CILI! |
|
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 16/10/2004 : 12:23:58
|
quote: Originally posted by Gaston
quote: Originally posted by verter
heyoka nije ono bilo vino ne izvlaci se
DA LI STE SE UKLJUCILI U AKCIJU "Pomozimo djeci Srebrenice"??? AKO NISTE, STA CEKATE?!?!?
Jel' to on misli na vecer kada je svršio gledajuci one komade u night clubu?
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Jesu neki komadi...
vertere, jel ti hoceš da ja izvjesnoj kolegici sa faxa odnesem transkripte tvojih komentara o mojoj daljoj rodici? (HINT: "Amra je MINT" )
Pocelo je sa provokacijama, Aco ce ocito imati pune ruke posla: i kao ljekar i kao grobar.
"...nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stecak na kome Bosanac kleci i moli. Na kom je prikazan kao sužanj." M.Krleža
|
|
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 16/10/2004 : 16:51:36
|
ma zna ona za sve to(hint:previse sam neodoljiv tako da mi sve prasta)
DA LI STE SE UKLJUCILI U AKCIJU "Pomozimo djeci Srebrenice"??? AKO NISTE, STA CEKATE?!?!? |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 17/10/2004 : 23:50:58
|
Cisto da napravim mali update.
Do sada su svoj dolazak na ovom forumu potvrdili slijedeci forumaši:
Maximuss, Aco, Verter, A.Hodzic, Markos, Emir Pasanovic, Stinky, Heyoka, Duga Puska.
Vanforumski svoj dolazak su potvrdili:
Bernard, Kruger, Brdar, Verfalk 2003.
Ukoliko njima pribrojimo Renkyja, Leopolda IV, mene i još nekoliko stripofila sa ovoga podrucja vec sada dolazimo do gotovo istog broja ljudi koji su tu bili 2003.
Zakljucak je jasan: Ove godine bit ce nas puno više i to mi je strašno drago!
Ostalu ekipu koja ce najvjerojatnije doci (poput Magica, Djoleta, Globinja, Chemaka itd.) trenutno necu pribrajati nego cu to uciniti kada potvrdu postave na ovaj forum ili je centriraju meni na mobitel.
Tijekom proteklog vikenda obavio sam par razgovora i vjerujte mi - bit ce nezaboravno! Zabave ce biti koliko god hocete!
Na kraju, ukoliko netko od vas ima neke ideje vezane za ovaj sastanak (što bi mogli / željeli / trebali raditi) lijepo bih molio da mi ih javi ili na e-mail ili da ih ostavi direktno na ovome topicu.
Toliko za sada.
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
|
Pajke
Senior Member
Serbia
2999 Posts
Member since 13/11/2001 |
Posted - 18/10/2004 : 13:45:09
|
quote: Originally posted by Pajke
quote:
Je, sve mi je jasno ali hoceš li se predomisliti ako ti obecam mir i uvjete za rad tijekom tog vikenda
Paz' da ti ne poverujem!
Sumnjaš u moju rijec!? Pa ovo je nevjerojatno! Organizirat cu ti takvu karantenu da ceš napraviti onoliko posla koliko bi u Vršcu napravio za 6 mjeseci!
Vi da se zabavljate a ja da rintam, ne dolazi u obzir...to bi bilo mucenje. |
|
|
Pajke
Senior Member
Serbia
2999 Posts
Posted - 18/10/2004 : 13:47:48
|
quote:
Ostalu ekipu koja ce najvjerojatnije doci (poput Magica, Djoleta, Globinja, Chemaka itd.)
Neradnici i dzabalebarosi! |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 18/10/2004 : 15:15:55
|
Još uvijek ne znam kako ali... Na ovaj ili onaj nacin ti ceš - DOCI!!!
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 18/10/2004 : 20:39:31
|
Po tvom prvom postu nisam dobio dojam da stižeš. Mislio sam da ceš razmisliti, a kako ja ne volim stavljati nekome rijeci u usta onda te nisam htio ni staviti medu one koji sigurno dolaze.
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 18/10/2004 : 20:40:15
|
quote: Originally posted by Djole
Ti ideš na FEST, ti ideš na Fest, ti ideš na FEST... ;)
"Well, wobble my webs and call me shaky!"
Milom ili silom!!!
|
|
Advanced Member
Denmark
3264 Posts
Member since 05/11/2001 |
Posted - 18/10/2004 : 22:12:42
|
opet oni ganjaju zimski period... cccc .... pa makarska je ljeto a ne zima... nista, uzivajte. ja sam ogranicen na jednu posjetu balkanu godisnje, a to je ljeti
*-*"The only thing we have to decide is what to do with the time that is given to us."*-*
|
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 19/10/2004 : 00:00:03
|
Ljetni skup u Makarskoj bi jedino mogao organizirati netko tko nije odavde, a na njega sigurno ne bi došli forumaši s ovog našeg mikro podrucja. Ljeti se kod nas radi 24 sata dnevno. To ti je turizam moj asu... Žao mi je što neceš moci doci ali ovo razdoblje je jedino moguce.
|
|
Pajke
Senior Member
Serbia
2999 Posts
Posted - 19/10/2004 : 08:19:24
|
Još uvijek ne znam kako ali... Na ovaj ili onaj nacin ti ceš - DOCI!!!
Moje telo ce biti ovde ali ce dusa biti tamo sa vama...hahahahaha |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 19/10/2004 : 10:33:46
|
Pusti ti te price... Sjeti se Bonda! Nikad ne reci nikad.
|
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
|
Topic |
|