forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 ***** 2. STRIP SASTANAK "MAKARSKA 2004." *****
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 24

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 29/10/2004 : 13:03:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Pazi, ja mogu da kažem da cu doci, i zaista želim da dodem, ali do sada se pokazalo da mi po Marfijevom zakonu uvek (i to BAŠ uvek) iskrsne nešto u poslednjem momentu, pa onda moram da se izvinjavam.

Kako stvari trenutno stoje, nema nicega što bi me sprecilo da dodem, ali taj Marfi...

"Well, wobble my webs and call me shaky!"
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 29/10/2004 : 13:06:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
To mi je dovoljno. Ocekuj e-mail.

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 29/10/2004 : 13:15:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message
Djole, pre ce meni nesto da se desi nego tebi zato nemoj zezati.
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 29/10/2004 : 13:16:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Vidiš Djole, treba netko cuvati Pajketa.

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 29/10/2004 : 13:21:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Ma Pajke ima Magica, al' ko ce da cuva Magica? On je siroma' mlad, neiskusan i naivan, ko zna šta biste mu radili tamo... ;)

"Well, wobble my webs and call me shaky!"
Go to Top of Page

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 29/10/2004 : 16:20:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message
i ja dolazim,mada sam obecao da cemo se naci prije ali evo nisam uspio ali cu doci 100%.
Go to Top of Page

MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 29/10/2004 : 16:24:45  Show Profile Show Extended Profile  Send MAGIC a Private Message
quote:
Ma Pajke ima Magica, al' ko ce da cuva Magica? On je siroma' mlad, neiskusan i naivan, ko zna šta biste mu radili tamo... ;)

hehe...mlad, neiskusan i naivan...al na kraju uspem da se nekako snadjem..sta da kazem...ic a kajnd of magic

So many people have come and gone,Their faces fade as the years go by;
Yet I still recall as I wander on,As clear as the sun in the summer sky.
Go to Top of Page

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 29/10/2004 : 16:32:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message
zaboravio sam reci,moze li se pozvati jedan moj prijatelj iz Splita a vjerovatno ga jos neko poznaje.

Radi se o gospodinu Nebojsi Omasicu zv. Bare.
Napomenuo sam mu i rece da bi volio prisustvovati.

Covjek nema kompic i to mu je sve nepoznato pa zato koristim priliku da vidim dali je to OK
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 29/10/2004 : 23:56:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Okay ljudi, vrijeme je za još jedan update.

Buduci da je odaziv zaista jaaako velik vrijeme je da polako pocnemo slagati i nekakvu konstrukciju cijelog sastanka jer mi ovdje ipak ne posjedujemo 500 kreveta pa da možemo primati beskonacno mnogo ljudi (iako bi to voljeli i iako nam je to krajnji cilj).

Evo tko je sve do sada najavio svoj dolazak i evo kako to izgleda prema mjestu boravka:

Slovenija: Aco

ZG i okolica: Maximuss, Markos, Bernard, Stinky, Kruger.

BiH (SA): Emir Pasanovic, Heyoka, Verter

BiH (Tuzla i Travnik): A.Hodzic, Brdar, Verfalk 2003

BiH (Mostar i Ljubuški): Duga Puska, Malicius

SiCG: Pajke, Magic, Djole

ST: Toninho, Pajdo, Nebojsa Omasic – Bare???

Što se domacina tice tu su Leopold IV, Renky, Rocco21 i moja malenkost.

Prema svim mojim proracunima svi navedeni forumaši koji su najavili svoj dolazak nemaju razloga za brigu što se smještaja tice i za njih je sve sredeno. Tijekom iducih nekoliko dana Renky, Leopold IV, Milko Peko i ja cemo se dogovoriti o nacinu smještaja i o eventualnom povecanju smještajnog kapaciteta što znaci da je za sada ovo konacan broj, a ukoliko je još netko zainteresiran neka potvrdi svoj dolazak, a ja cu onda provjeriti postoji li mogucnost da ga se negdje ubaci.

Ukoliko netko od navedenih nažalost nije u mogucnosti doci (ovo se ne odnosi na tebe Max, ti ceš sigurno doci!) lijepo ga molim da to najavi na forumu tako da možemo korigirati listu.

Nadalje, želio bih samo navesti kako sam u autobusnom poduzecu "PROMET MAKARSKA" uspio osigurati 3 povratne karte Beograd-Makarska-Beograd što znaci da ce forumaši iz SiCG doci ovamo besplatno! Ovom prilikom želio bih se još jednom zahvaliti "PROMETU MAKARSKA" i pozivam sve forumaše da prilikom vožnje autobusom uvijek putuju njihovim autobusima jer su najbolji, a daju podršku i stripofilima!

Malicius:
Što se tebe tice nema problema, ali za tvog prijatelja još uvijek nisam siguran da li cemo ga moci ubaciti negdje. Više o tome cu znati za nekoliko dana.

Što se samog programa sastanka tice o tome cemo malo više tijekom iducih nekoliko tjedana.

P.S. Nadam se da nisam nikoga zaboravio. Sve one koji su kazali kako ce možda/valjda doci nisam racunao kao sigurne jer ni oni sami u to nisu sigurni.

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 30/10/2004 : 00:43:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
pa na ovih nekolko stranica mi se ucinilo da ima vise raje, bas smo razgovarali kako ces nas smjestiti sve...
inace, svi imate pozdrave od Leopolda!

-------------------------
Apsurdno je priccat o užitku koitusa nekome ko je rodjen impotentan.

Neki hodza kad je vidio sa kojim ga 'razumjevanjem' slusaju vjernici u dzamiji
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 30/10/2004 : 00:43:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
I da, javite koliko planirate tu biti (cijeli vikend petak-nedjelja ili samo jedan dan).

Go to Top of Page

MAGIC
stripovi.com suradnik

Lebanon
3341 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 30/10/2004 : 00:53:43  Show Profile Show Extended Profile  Send MAGIC a Private Message
quote:
I da, javite koliko planirate tu biti (cijeli vikend petak-nedjelja ili samo jedan dan).

boga mi, pazi ti sta radis..mozda neki odluce da ostanu i duze ako budes suvise dobar domacin

hvala majstore za besplatne karte
za uzvrat ponasacemo se pristojno i bicemo kulturni (iako nam to nije u prirodi..narocito pajketu i meni, djole je po prirodi uvek fin )

So many people have come and gone,Their faces fade as the years go by;
Yet I still recall as I wander on,As clear as the sun in the summer sky.
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6184 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 30/10/2004 : 01:14:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
1.Ja u autu uvijek imam vrecu za spavanje tako da mogu olakšati Gastonu & Co. brige oko smještaja.Navikao sam na spavanje na podu(jebiga,volim Blueberryja,Kena i Texa)u autu i slicnim zanimljivim mjestima,tako da cu vrlo rado ustupiti svoj eventualni ležaj ako bude gužve.

2.Ja cu na sastanku biti samo do subote navecer

3."PROMET MAKARSKA" JE ZAKON i ja ih ovim putem pozdravljam!

4.Posebno mi je drago što dolazi i ekipa iz SCG!

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

A.Hodzic
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1146 Posts

Member since 01/05/2004

Posted - 30/10/2004 : 01:15:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit A.Hodzic's Homepage  Send A.Hodzic a Private Message
quote:
Originally posted by Gaston

Ako se budemo mogli kupati u moru(a kako je vrijeme,nadam se da cemo moci)....ostajemo svi po najmanje 7 dana...
salim se prijatelju,ja eventualno kanim prenociti 1 noc,ali ako nebude mjesta,snacicu se i sa hotelima....
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 30/10/2004 : 01:43:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
Svaka cast na besplatnim kartama. Jos jednom Gaston pokazuje da je kao organizator- tata mata od zanata! :))

Go to Top of Page

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 30/10/2004 : 07:53:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message
okay Gaston,

sve sam razumio
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 30/10/2004 : 21:40:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
ja sam mislio iskoristiti isto gostoprimstvo ko i prosle godine, dakle sva tri dana i dvije noci.
o prijevozu ce se jos raspravljati i mada planiram doci privatnim autom, provjericu za svaki slucaj da li Promet Makarska ima linije za Sarajevo

Go to Top of Page

rocco21
Senior Member

Croatia
1259 Posts

Member since 15/08/2004

Posted - 30/10/2004 : 22:03:36  Show Profile Show Extended Profile  Send rocco21 a Private Message
Vidim da je Gaston zaboravio spomenit da ce na strip sastanak navratit i natjecateljice izbora za miss Dalmacije koji se održava u Makarskoj u isto vrijeme.

Ili je to ono iznenedenje za koje mi je rekao da ga ne spominjem na forumu.
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 30/10/2004 : 22:16:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
ej, pa to je najbolja informacija o sadrzaju sastanka do sada

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/11/2004 : 00:33:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
ja dolazim sto posto,samo mi je glupo biti sva tri dana i time uzeti smještaj,tj. ležaj nekome tko je došao npr. iz bosne,zagreba,a da ne govorim o triju fantastikus iz sicgnajvjerovatnije cu biti u subotu cijeli dan,a ako rico nade smještaj,eto me u petak...a mogu ja i u kombi u bernija

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
DRUKALI SMO ZA HAJDUKA,MLADOST,STAROST,ŽIVOT CILI!
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 08/11/2004 : 01:42:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
slicno mi je razmišljanje ka i u globinja
ja radim nocnu 17-og pa cu doc u subotu ovisno o rasporedu i normalno ako slucajno bude potrebe za smještajem može i kod mene subotu noc i vracam natrag u nedilju
to ako zatriba tu sam
baš me zanima kako ce sveto skupa izgledat
pozdrav
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8163 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 28/11/2004 : 22:42:25  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
sve cu poduzet da i ja budem dolje, za mene nije problem smještaj, a mogu vam pokazat i velegrad bašku vodu
za 7-8 dana cu znat je li 100%, za sada je iznad 80
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 29/11/2004 : 01:23:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Ma bilo bi super da dodeš! Lipo se malo javiš familiji i spojiš ugodno sa korisnim! Nadam se da ce to na kraju ispasti 100 %!

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 29/11/2004 : 01:26:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
I još jedna stvar.

Sada kada je CRŠ završio pocet cu postavljati sve informacije vezano za ovaj sastanak, a vjerujem da nece biti problema ni za naše splicane koji bi ostali eventualno 1 noc. Uglavnom, ocekujte info!

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/11/2004 : 06:10:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Gaston
Sada kada je CRŠ završio

napokon,nisam se u životu ovako umorio

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
DRUKALI SMO ZA HAJDUKA,MLADOST,STAROST,ŽIVOT CILI!
Go to Top of Page
Page: of 24 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000