Author |
Topic |
|
mister-no
Average Member
Slovenia
895 Posts
Member since 06/08/2004 |
|
Damjan
stripovi.com suradnik
Italy
1458 Posts
Member since 12/02/2004 |
Posted - 20/10/2004 : 17:43:31
|
Uh, bilo je vec mnogo razgovora o tome. Zanima li te koji valjaju, ili opcenito tko je takav pervertit da sakuplja erotske stripove? Odgovor na drugo pitanje je jednostavan - više-manje, svi ovdje. |
|
|
mister-no
Average Member
Slovenia
895 Posts
Posted - 20/10/2004 : 17:48:42
|
Pa juce sam kupio erotic strip 3, pa se tako slabo vide slova, pisana su bila na tamnu podlagu i to crna. Sve skupa ih imam 6 razlicitijih er.stripa.
Kad sam se rodio nisam bio tako lud kao sad, a sad bio bih normalan, kad me u bolnici nebi zamijenili sa drugim dijetetom!! |
|
|
Damjan
stripovi.com suradnik
Italy
1458 Posts
Posted - 20/10/2004 : 17:53:14
|
quote: Originally posted by mister-no
Pa juce sam kupio erotic strip 3, pa se tako slabo vide slova, pisana su bila na tamnu podlagu i to crna. Sve skupa ih imam 6 razlicitijih er.stripa.
Kad sam se rodio nisam bio tako lud kao sad, a sad bio bih normalan, kad me u bolnici nebi zamijenili sa drugim dijetetom!!
Još uvijek mi nije jasno što te u stvari zanima? |
|
|
mister-no
Average Member
Slovenia
895 Posts
Posted - 20/10/2004 : 18:01:41
|
Pa samo sam mislio kakva sve vrste erotickih stripova sakupljate ništa više:))))))))
Kad sam se rodio nisam bio tako lud kao sad, a sad bio bih normalan, kad me u bolnici nebi zamijenili sa drugim dijetetom!! |
|
|
Damjan
stripovi.com suradnik
Italy
1458 Posts
Posted - 20/10/2004 : 18:09:37
|
Klasika. Noe je autor kojeg vrijedi pratiti, "Druuna" (koja tone sve dublje u jedan veliki drek), Manarin "Click" je ok nacrtan, ali prica daleko ispod standarda... Jedan od boljih mi je Solano Lopez i njegove mlade vještice ("Young Witches")... Samo, Lopez je nakon prve epizode skrenuo u malo preekstremne vode (otprilike u onom trenutku kada se u cijelu pricu umiješa jedan veliki crni pas), pa tko voli nek izvoli... |
|
|
A.Hodzic
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1146 Posts
Member since 01/05/2004 |
|
degman
Advanced Member
Germany
5797 Posts
Member since 23/03/2003 |
|
A.Hodzic
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1146 Posts
Posted - 20/10/2004 : 19:43:28
|
quote: Originally posted by degman
imam ja erotsku mangu tko voli nek se javi dogovorit cemo se
Degi....neko ne voli Mangu,a meni je bas simpaticnan strip,oni mali zuti kinescici kako se kresu u 16......imam i ja dosta toga,pa ako si ljubitelj,mozemo se mijenjati.... |
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8235 Posts
Member since 22/04/2004 |
|
A.Hodzic
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1146 Posts
Posted - 20/10/2004 : 19:57:13
|
quote: Originally posted by prozirna senka
Mislis japancici;)
God created Adam and Eve, He didn't create Adam and Steve.
Ma da japancici,kinescici,meni je sve to isto... |
|
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Member since 02/09/2004 |
Posted - 20/10/2004 : 20:20:29
|
ma erotika se provlaci kroz vecinu stripova samo svi ocekuju totalnu golotinju da bi to tako zvali :)
Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu, pronalazim super-negativce i pomazem super-junacima, dobricina pomaze kad se najmanje nadas! dobricina = vitruvian |
|
|
Bazooka_Joe
Starting Member
Slovenia
85 Posts
Member since 02/08/2004 |
|
corto33
Senior Member
Slovenia
2536 Posts
Member since 18/11/2003 |
|
Bilja
Average Member
Serbia
557 Posts
Member since 16/07/2003 |
Posted - 21/10/2004 : 08:19:40
|
Ja od Manarinih "na papiru" imam samo "Indijansko leto" i to teski pirat, mada to nije sasvim Erotic, ali ima elemenata. Prica je dobra samo zato sto je nije on pisao. Meni se, inace, Manarini scenariji, uopste ne dopadaju. Bolji je kad radi sa Pratom. Recimo "Svileni covek" (opet Prat). Na CD-u imam Click i jos neke, ali nisam posebno luda za njima. Nema pravu senzualnost i vise je prosto nasilan i prostacki, a prica je uzasno tanka i gotovo se nista ne desava. Gulivera je blagi uzas i totalno skrnavljenje originalne knjige o Guliverovim putovanjima. Na CD-u imam i prvih 7 delova Drune, koja zaista, sto pise Damjan, tone u drek, i bolje je skratiti joj muke konacno i otpoceti novi serijal. Los pirat "Ludaca svetog srca" od Moebiusa, gotovo da je erotic, ali je nekako previse presla u sprdnju da bi se mogla shvatiti iole ozbiljno. Jasno da je Zodorovski hteo da prenese neku poruku, ali mislim da je na kraju scenario ipak otisao u... tamo gde ne treba, jel da... Inace ih ne skupljam, niti imam nameru. Ovi nabrojani gotovo da ne spadaju u neku erotiku. Ne vidim uopste razlog da citam erotske stripove. Vise volim one koji imaju sjajnu pricu i/ili odlican impresivan crtez (najbolje oba) kao npr Loisel i Tendre-ovi Ratnici sa Akbara ili Bourgeonovi Noseni vetrom ili Elf Quest, pa i neprevazidjen crtez H. Fostera, itd. A ako cemo o slobodnijim stripovima, onda fantasticne zene crtacice cije albume vec dugo (i neuspesno :() pokusavam da nadjem, Roberta Gregory i njena skandalozna, ali inteligentna i veoma duhovita Bitchy Bitch, i Julie DOucet sa svojim takodje veoma intelignetnim ali za neke mirnije dusice veoma sokantnim stripovima. Na zalost, narucivanje ovih stripova je strava i uzas, jer postarina izadje vise od samih albuma. Shit! |
|
|
Damjan
stripovi.com suradnik
Italy
1458 Posts
Posted - 21/10/2004 : 22:08:28
|
quote: Originally posted by Bilja
Meni se, inace, Manarini scenariji, uopste ne dopadaju. Bolji je kad radi sa Pratom. Recimo "Svileni covek" (opet Prat). (...) Na CD-u imam Click i jos neke, ali nisam posebno luda za njima. Nema pravu senzualnost i vise je prosto nasilan i prostacki, a prica je uzasno tanka i gotovo se nista ne desava. Gulivera je blagi uzas i totalno skrnavljenje originalne knjige o Guliverovim putovanjima. Na CD-u imam i prvih 7 delova Drune, koja zaista, sto pise Damjan, tone u drek, i bolje je skratiti joj muke konacno i otpoceti novi serijal.
"Svileni covek" mi je izvrstan, ali mislim da tu zaista nema govora o erotici, izuzev nekoliko golišavih scena, koje su kod Manare neizbježan element. "Gulivera" mi je pak ok, ponajviše jer sam je shvatio kao tešku zajebanciju - na primjer, scena u kojoj Gulivera spašava kraljicu Liliputa od požara tako što piša po njoj - heh, jes malo vulgarno, ali bome i smiješno. A Druuna... uh. Zadnja epizoda, "Klon", kao da uopce nema scenarij. Procitao sam dva put i još uvijek mi nije jasno koji se vrag dogada na tih šezdeset ciglih stranica? Ali iskreno, mislim da tu ni Bog više ne bi spasio stvar. Na kraju krajeva, što se još može dogoditi Druuni, a da joj se vec nije dogodilo? |
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15666 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 22/10/2004 : 00:19:16
|
najbolje izdanje je seks strip - svaki broj obraduje jednu vrstu sex-a / za svakoga ponešto/ :-))
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
|
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 22/10/2004 : 00:33:15
|
quote: Originally posted by Damjan
"Gulivera" mi je pak ok, ponajviše jer sam je shvatio kao tešku zajebanciju - na primjer, scena u kojoj Gulivera spašava kraljicu Liliputa od požara tako što piša po njoj - heh, jes malo vulgarno, ali bome i smiješno.
Inace, ta scena postoji u knjizi, gde Guliver cini istu stvar. Dakle, to nije zajebancija.
quote: Na kraju krajeva, što se još može dogoditi Druuni, a da joj se vec nije dogodilo?
Da se kresne sa nekim ko cita stripove? :)
"Ribe se pale samo na hardcover izdanja u boji, a ne na nekakve crno bijele gluposti na losem papiru." - VJ |
|
|
Damjan
stripovi.com suradnik
Italy
1458 Posts
Posted - 22/10/2004 : 11:14:53
|
quote: Originally posted by DusMan
"Gulivera" mi je pak ok, ponajviše jer sam je shvatio kao tešku zajebanciju - na primjer, scena u kojoj Gulivera spašava kraljicu Liliputa od požara tako što piša po njoj - heh, jes malo vulgarno, ali bome i smiješno.
Inace, ta scena postoji u knjizi, gde Guliver cini istu stvar. Dakle, to nije zajebancija.
Ozbiljno??? Moram priznati da nisam citao knjigu. No, svejedno mislim da je to dobra zajebancija, samo ocigledno ne Manarina, nego Swiftova. |
|
|
Guffy
Advanced Member
Croatia
3109 Posts
Member since 11/12/2002 |
Posted - 22/10/2004 : 14:57:54
|
quote: Originally posted by risbozg
najbolje izdanje je seks strip - svaki broj obraduje jednu vrstu sex-a / za svakoga ponešto/ :-))
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
i opet si u pravu ovi novi su totalni shit,kupio sam prvi i požalio ima nešto kratkih pasica u onim starim kaj-evim specijalima , u boji i sasvim su ok Druna je tak ,tak ništ posebno , axa je puno bolja
Programiranje je kao seks: jedna greška i morate davati podršku cijeli život.
|
|
|
Blek Stena
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
Member since 03/07/2004 |
|
Dr. Westax
Senior Member
Croatia
2757 Posts
Member since 18/07/2002 |
Posted - 26/10/2004 : 22:55:25
|
Samo, Lopez je nakon prve epizode skrenuo u malo preekstremne vode (otprilike u onom trenutku kada se u cijelu pricu umiješa jedan veliki crni pas), pa tko voli nek izvoli...
Je li to ono na pozornici, dok je vezana za stolicu?
Zanimljiva scena, ali ne bas uobicajena i "normalna".
Welcome to Hell, sinner. Here is your 386SX with Windows and DoubleSpace. |
|
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 26/10/2004 : 23:31:24
|
biljo uzmi "el gauco",radio tandem manara/pratt, meni licno bolji od indijanskog ljeta. manara mi je skroz ok osim onog dzuzepe bergmana on mi je bezze. sto se tice druune...druuna X rules!
DA LI STE SE UKLJUCILI U AKCIJU "Pomozimo djeci Srebrenice"??? AKO NISTE, STA CEKATE?!?!? |
|
|
|
Topic |
|