Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
jurica
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
1799 Posts
Member since 19/02/2003 |
Posted - 29/10/2004 : 14:01:04
|
sto jest, jest. scenarij za biukovica je strasno predvidljiv. ipak mi nije tako los. procita se veselo i sve osim ctreza zaboravi. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
globinjo
Moderator
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/hajduk.gif)
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 29/10/2004 : 18:42:19
|
ja oba izdanja u splitu nisam našao![](icon_smile_angry.gif) još!
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... DRUKALI SMO ZA HAJDUKA,MLADOST,STAROST,ŽIVOT CILI! |
|
Melina
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/Pepperpot.jpg)
Croatia
641 Posts
Member since 24/10/2001 |
|
BOC
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Fiji
3587 Posts
Member since 01/12/2002 |
Posted - 29/10/2004 : 23:29:00
|
quote: Originally posted by Melina
> scenarij za biukovica je strasno predvidljiv
Je li to zbog spojlera u uvodniku? ![](icon_smile.gif)
Ne smeta to što je predvidljiv, bitne su emocije izmedu glavnog junaka i cucka.
Sinoc, mala, cudan san sam usnio, Oružje skriveno u sijenu i zamak što je gorio Vatre u šumi, culi su se bubnjevi, a Jedna zvijezda na nebu nad Balkanom poce jace sjati |
|
Damjan
stripovi.com suradnik
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Italy
1458 Posts
Member since 12/02/2004 |
Posted - 30/10/2004 : 00:55:04
|
Predvidljiv ili ne, sasvim je nebitno. Nije uvijek poanta u tome da bude neocekivanog preokreta. Medutim, prica je jednostavno - loša. Tipicna americka fora sa tobože jakim emocijama, koje su medutim isforsirane iz umjetnog i apsolutno hiperdimenzioniranog zapleta. No, pretpostavljam da je fokus iz razumljivih razloga na crtežu i, u tom kontekstu, stvar sasvim lijepo funkcionira.
|
|
edvin
Senior Member
Croatia
1306 Posts
Member since 06/10/2002 |
Posted - 30/10/2004 : 14:16:00
|
Barbarin Blaž je super! Chase mi nije smiješna.. Iskreno, Zekanove hvalevrijedne pustolovine ce izaci do iduceg Kjua, da ne podkurujem previše. Dosta to sve sporo ide. Bice hc, cijena oko 10eu.
|
Edited by - edvin on 30/10/2004 14:16:39 |
|
Tomek
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Croatia
3857 Posts
Member since 16/03/2002 |
Posted - 30/10/2004 : 14:28:24
|
quote: Originally posted by globinjo
tko hebe dalmaciju u zadru ne možeš ništa naci, izgleda da se sve svelo na MC
|
|
mcn
Advanced Member
![](AvatarUpload/nasmejseuboji.gif)
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
Posted - 30/10/2004 : 14:34:09
|
>ja oba izdanja u splitu nisam našao![](icon_smile_angry.gif) još!
ja ih predam na Tisak i Distri, a onda ... Tisak kao nessto preda na kisoke Slobodne gdje se nikad ne proda ni jedan primjerak. Mozzda ga ni ne izlozze. Pa ti budi pametan ...
mcn
*** Utorkom: nova AUKCIJA na Burzi! (pauza do listopada) *** Srijedom: MISTER MACCAK na www.stripovi.com *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!***Ne zaboravite ni MCNov ORMAR!*** |
|
Witchblade
Senior Member
![](AvatarUpload/nite_owl2.jpg)
Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
Posted - 30/10/2004 : 18:17:50
|
quote: Originally posted by Damjan
Predvidljiv ili ne, sasvim je nebitno. Nije uvijek poanta u tome da bude neocekivanog preokreta. Medutim, prica je jednostavno - loša. Tipicna americka fora sa tobože jakim emocijama, koje su medutim isforsirane iz umjetnog i apsolutno hiperdimenzioniranog zapleta. No, pretpostavljam da je fokus iz razumljivih razloga na crtežu i, u tom kontekstu, stvar sasvim lijepo funkcionira.
Ma, svemu je kriv Bobov prijevod... upropasti dobar strip ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_clown.gif) ![](icon_smile_wink.gif)
~ But if of ships I now should sing, what ship would come to me, What ship would bear me ever back across so wide a Sea? ~ |
|
Mord
Advanced Member
Croatia
3134 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 30/10/2004 : 18:53:32
|
quote: Originally posted by edvin
Barbarin Blaž je super! Chase mi nije smiješna..
Istina, Blaz je puno bolji. Ajde nekome, osim mene, da se svidja mali Q(bar pola). |
|
Damjan
stripovi.com suradnik
Italy
1458 Posts
Member since 12/02/2004 |
Posted - 30/10/2004 : 23:26:07
|
quote: Originally posted by Witchblade
Ma, svemu je kriv Bobov prijevod... upropasti dobar strip ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_clown.gif) ![](icon_smile_wink.gif)
~ But if of ships I now should sing, what ship would come to me, What ship would bear me ever back across so wide a Sea? ~
Nemoj ti protiv Boba, on je zakon, i to ne govorim zato što mi je nabavio DD DivX. No, dobro, ne samo zbog toga. Valjda. ![](icon_smile_wink.gif) |
|
BOC
Advanced Member
Fiji
3587 Posts
Member since 01/12/2002 |
Posted - 31/10/2004 : 09:13:25
|
quote: Originally posted by Witchblade
~ But if of ships I now should sing, what ship would come to me, What ship would bear me ever back across so wide a Sea? ~
Nemoj ti protiv Boba, on je zakon, i to ne govorim zato što mi je nabavio DD DivX. No, dobro, ne samo zbog toga. Valjda. ![](icon_smile_wink.gif)
Mislim da je Eddyev crtež izvukao ono najbolje iz scenarija, svaka linija kao da je živa... Kroz takav crtež emocije u prici postaju stvarne. Džepni Q - Barbarin Blaž je pišaona od smijeha, ali meni je i Honesty jako dobra.
Sinoc, mala, cudan san sam usnio, Oružje skriveno u sijenu i zamak što je gorio Vatre u šumi, culi su se bubnjevi, a Jedna zvijezda na nebu nad Balkanom poce jace sjati |
|
jurica
Senior Member
1799 Posts
Member since 19/02/2003 |
|
edvin
Senior Member
Croatia
1306 Posts
Member since 06/10/2002 |
Posted - 02/11/2004 : 13:26:39
|
quote: Originally posted by jurica
edvine, hvala ti i cast! jedva cekam.
Hvala, ja isto jedva cekam, to se oteglo vec pola godine... |
|
degman
Advanced Member
Germany
5797 Posts
Member since 23/03/2003 |
Posted - 02/11/2004 : 13:46:39
|
quote: Originally posted by Tomek
quote: Originally posted by globinjo
tko hebe dalmaciju u zadru ne možeš ništa naci, izgleda da se sve svelo na MC
kako ne imas sve i to dolazi redovno sa 2 dana zakasnjenja od objave na sajtu
treba dobro pogledat ![](icon_smile_wink.gif) |
|
Tomek
Advanced Member
Croatia
3857 Posts
|
degman
Advanced Member
Germany
5797 Posts
Member since 23/03/2003 |
|
Tomek
Advanced Member
Croatia
3857 Posts
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|