Jeste li ccitali ovaj serijal Darka Macana i Milana Jovanovica? Nekako mi je ovaj poslednji 5. dio tj. doba prvo: ljubav bass legao... Darko i Milan su napravili zanimljiv univerzum iz kog mozze nastati milion dobrih epizoda LBN A ccini mi se da je Ljubav do sada najljepsse nacrtana.
How do you know that my dimwitted inexperience isn't merely a subtle form of manipulation, used to lower people's expectations, thereby enhancing my ability to effectively manuever within any given situation?
Ja smaram Milana i Macana o nastavku svaki put kad ih vidim. Ali su me zato u subotu dovezli kuci oko jedan ujutru!!! [Ovo sam napisao cisto da bih se hvalio:)] I usput sam pokupio mnoge zanimljive informacije od njih. Bitno je samo da oni imaju planove. Serijal se meni prilicno svidja.
"Ribe se pale samo na hardcover izdanja u boji, a ne na nekakve crno bijele gluposti na losem papiru." - VJ
Ako se javiss zmcomicsu tj. Zlatku Milenkovicu koji izdaje "Strip Vesti" mozzess se dogocoriti za kupovinu ovih izdanja ili possto si iz Hrvatske da priupitass Macana, mozzda ima koji autorski primjerak visska