Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Djole
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/ZZCP.gif)
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 08/11/2004 : 14:00:31
|
Crna vatra je blagi užas po pitanju produkcije, Fuga di Skynet (odbijam da koristim piratski naslov) je malko podnošljivi, ali je štampa bleda, a ovaj treci ne znam.
Ono sa Kolumbom deluje još najpristojnije.
Napomena: Nijedan od navedenih stripova, osim Fuga di Skynet nisam citao, samo sam ih prelistao, te su to moji dojmovi na osnovu toga.
-- "...Una citta' aldila' dello spazio e del tempo, malincolica, pigra, affascinante... e chissa' come doveva essere quando questi canali erano pieni dell'acqua della laguna..." |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
perper
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/The-Shield-TV-01.gif)
Serbia
892 Posts
Member since 12/03/2002 |
Posted - 08/11/2004 : 14:03:22
|
Specijalni broj 6 Zagor - Zavera bogova je za mene licno jedna od 5 najboljih ikad objavljenih Zagorovih epizoda. Ocena 10. Po svim kriterijumima, i sto se tice kvaliteta izdanja (recimo plastificirane korice, sken odlican, Marcelov crtez, papir odlican, dodatak o Irokezima, dodatak o Digging Billu sa naslovnicom u boji) i kvaliteta epizode - za mene genijalna prica.
Evo skena>
![](http://img113.exs.cx/img113/2996/zaverabogova.jpg)
|
Edited by - perper on 09/11/2004 08:46:38 |
|
perper
Average Member
Serbia
892 Posts
Posted - 08/11/2004 : 14:11:27
|
Sto se tice Tajne Cristofora Columba - spec. broja 5 Zagor, ni on ne odskace od ona prva tri koja sam nabrojao, i radi se o istom izdavacu. Jedino sto je bolje, to je sken i stampa unutar stripa koji su OK. Font je i dalje mali, za one sa dioptrijom prilicno necitljiv.![](icon_smile_tongue.gif)
Epizoda je oko ocene 7, ima zanimljivu temu, ali nekako mi je nedoradjena. Mozda bi bilo bolje da su je razradili na jedno 300 strana u redovnom izdanju Zagora.
Evo skena>
![](http://img113.exs.cx/img113/2291/tajnacristoforacolumba.jpg) |
Edited by - perper on 09/11/2004 08:47:23 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/prikazi.php.jpg)
USA
8240 Posts
Member since 22/04/2004 |
|
perper
Average Member
Serbia
892 Posts
Posted - 08/11/2004 : 14:18:14
|
I na kraju mi je ostao spec. br. 7 - Zagor - Legenda o skitnici Ficiju! Epizoda mi se svidja, po meni ocena 8. Malo je krzav sken unutar stripa, ali je sve drugo solidno. Kao dodatak je prica o Batu Batertonu.![](icon_smile_cool.gif) Evo i skena>
![](http://img113.exs.cx/img113/5950/legendaoskitnicificiju.jpg) |
Edited by - perper on 09/11/2004 08:48:05 |
|
perper
Average Member
Serbia
892 Posts
Posted - 08/11/2004 : 14:21:13
|
quote: Originally posted by prozirna senka
Fuga di Skynet je djubre.
God created Adam and Eve, He didn't create Adam and Steve.
Samo toliko? Mislis kao epizoda ili kao *izdavacki poduhvat*?![](icon_smile_tongue.gif) ILi oboje?![](icon_smile_cool.gif) |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/prikazi.php.jpg)
USA
8240 Posts
Member since 22/04/2004 |
|
perper
Average Member
Serbia
892 Posts
Posted - 08/11/2004 : 15:20:38
|
Ja sam uspeo da nabavim samo epizode koje sam naveo, a cuo sam da je izaslo jos par stripova kao sto su Nick Raider sp. 1 i Zagor sp. Crna vatra, ali njih nisam uspeo da nabavim.
Koliko su mi drugi ispricali, mislim da nisam nista propustio, sto se kvaliteta tice. ![](icon_smile_dead.gif)
Zaboravio sam da napomenem da je izasao i Ken Parker - Kraljica Misurija, ali to je vec toliko lose da mi ne vredi ni da izbacim sken.![](icon_smile_disapprove.gif)
Toliko od mene sto se Bonellija tice, tj. piratskih izdanja Bonellija.![](icon_smile_big.gif) |
|
Djole
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/ZZCP.gif)
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 08/11/2004 : 15:50:31
|
Ja bih dodao, bez skenova doduše, da su izašli Oci macke od Moebiusa (tolerantno), Maršal Bluberi (osrednje, boja nije skidana) i takode Moebiusovi Svetovi Edene 5 (mada je to spominjano).
Takode je uraden "novi tiraž" Prattove Price o Veneciji, kao i onog starog DD pirata, Frankenštajn.
-- "...Una citta' aldila' dello spazio e del tempo, malincolica, pigra, affascinante... e chissa' come doveva essere quando questi canali erano pieni dell'acqua della laguna..." |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|