Author |
Topic |
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 02/11/2004 : 19:57:54
|
Brate, kakav ti je PR, nije ni cudo što si prodao 15 primeraka prvog broja (od toga 10 Magicu i meni, a ostatak rodbini)! ;)
-- "...Una citta' aldila' dello spazio e del tempo, malincolica, pigra, affascinante... e chissa' come doveva essere quando questi canali erano pieni dell'acqua della laguna..." |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 02/11/2004 : 20:08:34
|
http://stripovi.gamer.hr/_temp/neom2.jpg
kao novopecheni PR Lavirint Doo i sapatnik loshe konekcije prosledjujem link sa naslovnim stranicama novog broja nashe ugledne publikacije u nadi da tje te uzivati u atraktivnim naslovnicama i zaintrigirani ponudjenim odvojiti jedan deo vasheg teshko zaradjenog novca u nashe plitke dzepove.
s poshtovanjem njvgmpr dekara
Lavirint Doo je u panichnoj(shifra CRSh) potrazi za kvalitetnim prevodiocima sa engleskog jezika za potrebe svojih budutjih izdanja matichne publikacije te ukoliko smatrate da ste bash vi taj javite se na nash e-mail - grrrajndkor@yahoo.com. hvala unapred na interesovanju.
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 02/11/2004 : 20:18:15
|
quote: Originally posted by Djole
Brate, kakav ti je PR, nije ni cudo što si prodao 15 primeraka prvog broja (od toga 10 Magicu i meni, a ostatak rodbini)! ;)
gnusne lazi. upkos nesretjnom odabiru osobe zaduzene za odnose sa javnoshtju i losheg tajminga za pojavljivanje novog izdanja na nashem pretrpanom strip trzishtu moram naglasiti da se u ovom trenutku po pristiglim izveshtajima prvi broj nasheg izdanja pokrio sa 50 posto ulozenog novca(ekvivalentno 10 puta vetjem zbiru prodatih primeraka nego shto ste vi u prethodnom postu insinuirali)shto je neshto brze nego shto smo svi mi u Lavirint Doo ochekivali. Nadamo se da tje sa stupanjem u radni odnos novog Pr menadzera dotji do vidnog rasta prodatih primeraka shto tje sigurno rezultirati pokretanjem nekih novih naslova o kojima tjemo ugledne forumashe i cenjene pristalice blagovremeno obavestiti.
s poshtovanjem
njvgmpr dekara
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 02/11/2004 : 20:24:52
|
quote: Originally posted by Djole
takodje naglashavam da u duhu tradicije, starih srpskih obichaja i domatjeg vaspitanja SVI chlanovi uze familije zaposlenih u Lavirint Doo svoje primerke nashe matichne publikacije dobijaju besplatno te stoga Vasha tvrdnja se ovaj put pokazala mekom.
s poshtovanjem njvgmpruglednichlanzajednicetetradicionalista Dekara
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 02/11/2004 : 20:26:27
|
Aha! Nepotizam! Znao sam!
-- "...Una citta' aldila' dello spazio e del tempo, malincolica, pigra, affascinante... e chissa' come doveva essere quando questi canali erano pieni dell'acqua della laguna..." |
|
|
dule_car
Advanced Member
Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 02/11/2004 : 22:55:08
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
Lavirint Doo je u panichnoj(shifra CRSh) potrazi za kvalitetnim prevodiocima sa engleskog jezika za potrebe svojih budutjih izdanja matichne publikacije te ukoliko smatrate da ste bash vi taj javite se na nash e-mail - grrrajndkor@yahoo.com. hvala unapred na interesovanju.
Oceš Hrvatski, Srpski, Slovenski ili pak Slovenacki prevod
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
|
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Member since 02/09/2004 |
Posted - 02/11/2004 : 22:59:44
|
Stripovi su odlicni i samo naprijed drugovi! :)
Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu, pronalazim super-negativce i pomazem super-junacima, dobricina pomaze kad se najmanje nadas! dobricina = vitruvian |
|
|
VJ
Advanced Member
Croatia
5956 Posts
Member since 19/10/2001 |
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 03/11/2004 : 15:42:25
|
!!!tek od juche!!! crni vedrane...
dule, vishe bi mi odgovarala varijanta srpskohrvatska negoli slovenachka poshto u sluchaju potonje moram angazovati bar josh jednog prevodioca:)
|
|
dule_car
Advanced Member
Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 03/11/2004 : 17:47:36
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
!!!tek od juche!!! crni vedrane...
dule, vishe bi mi odgovarala varijanta srpskohrvatska negoli slovenachka poshto u sluchaju potonje moram angazovati bar josh jednog prevodioca:)
Ma jesi bistar... Ma ne dva prevodioca nego meni platiš dvaput... A sad (ko' u Alan Fordu): 2x nula je
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
|
|
marlowe
Advanced Member
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Posted - 04/11/2004 : 01:16:31
|
quote: Originally posted by marlowe
kad je klanje? za 29. novembar?
DON'T PLAY NO BOOGIE-WOOGIE ON THE KING OF ROCK 'N' ROLL!!!
Zar ne slavimo svi mi na sajtu Dan Republike? Ovde drugovi vlada Bratstvo i Jedinstvo!
Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu, pronalazim super-negativce i pomazem super-junacima, dobricina pomaze kad se najmanje nadas! dobricina = vitruvian |
|
|
marlowe
Advanced Member
Serbia
4279 Posts
Posted - 04/11/2004 : 01:22:02
|
quote: Originally posted by dobricina
Zar ne slavimo svi mi na sajtu Dan Republike? Ovde drugovi vlada Bratstvo i Jedinstvo!
Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu, pronalazim super-negativce i pomazem super-junacima, dobricina pomaze kad se najmanje nadas! dobricina = vitruvian
ma, nista ne slavimo. koljemo bez povoda.
DON'T PLAY NO BOOGIE-WOOGIE ON THE KING OF ROCK 'N' ROLL!!! |
|
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Posted - 04/11/2004 : 02:18:45
|
Krstarim mrezom zlocina, radim red i tjeram pravdu, pronalazim super-negativce i pomazem super-junacima, dobricina pomaze kad se najmanje nadas! dobricina = vitruvian
ma, nista ne slavimo. koljemo bez povoda.
Tako je najbolje! Nitko vas ne moze optuziti za bilo kakav izam ili ideologiju
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 04/11/2004 : 08:26:05
|
Samo kratko obavestenje od nepravedno optuzene strane: cucete vi jos za mene, bando zlobnika! A ti, tzv glodure i tzv. Dekaro (pocinjem da sumnjam da mu to nije krsteno ime), ocekuj poziv od mojih pravnih zastupnika!!! Si ju in hel! End hev a najs dej.
"Ribe se pale samo na hardcover izdanja u boji, a ne na nekakve crno bijele gluposti na losem papiru." - VJ |
|
|
forsaken demon
Junior Member
Pitcairn Island
468 Posts
Member since 13/08/2004 |
Posted - 04/11/2004 : 10:50:54
|
A mogao bi da kazhesh, Dekara, gde da nadjemo to izdanje u Novom Sadu... Evo pretrazhih sve knjizhare koje su mi pale na pamet :). Ili da dodjem u "firmu" kod tebe :)? |
|
|
marlowe
Advanced Member
Serbia
4279 Posts
Posted - 04/11/2004 : 11:19:40
|
quote: Originally posted by forsaken demon
A mogao bi da kazhesh, Dekara, gde da nadjemo to izdanje u Novom Sadu... Evo pretrazhih sve knjizhare koje su mi pale na pamet :). Ili da dodjem u "firmu" kod tebe :)?
trebalo bi da ima u solarisu, ako se nije rasprodalo
DON'T PLAY NO BOOGIE-WOOGIE ON THE KING OF ROCK 'N' ROLL!!! |
|
|
Witchblade
Senior Member
Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
Posted - 04/11/2004 : 11:33:52
|
Ma kakav Dan Republike, mene 29. novembar asocira na pastete ...
~ But if of ships I now should sing, what ship would come to me, What ship would bear me ever back across so wide a Sea? ~ |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 04/11/2004 : 15:02:39
|
quote: -------------------------------------------------------------------------------- Originally posted by forsaken demon
A mogao bi da kazhesh, Dekara, gde da nadjemo to izdanje u Novom Sadu... Evo pretrazhih sve knjizhare koje su mi pale na pamet :). Ili da dodjem u "firmu" kod tebe :)?
--------------------------------------------------------------------------------
trebalo bi da ima u solarisu, ako se nije rasprodalo ***************************************** bez brige nije se josh rasprodala ni prva tura(ako se 5komada moze tako nazvati) ostavljena pre 2 meseca. mogu verovatno i nabrojati i lichno prozvati svo chetvoro koji su svoj primerak u solarisu pazarili tako da ne vidim dalju poentu korishtjenja njihovih(preskupih) usluga. Novi Sad je kao trzishte apsolutno nikakav. ovde ochigledno prolaze samo boneli i stripoteka varijante tako da u sledetjih par meseci teshko da tje te videti NeOm u nekoj od lokalnih knjizara. mozda bude koji komad kod mishe u strip klubu i na onoj tezgi na pijaci ali to tek kad presaberem dal mi se isplati gnjaviti se sa takvim likovima(snozbizam na delu:) najednostavnije reshenje je ono koje demonchina pomenu a to je da svratite do mene na posao(blic battery shop na spensu - glavni prolaz) i iz prve ruke dobijete svoj primerak + novu turu abrova i neproverenih glasina koje zdushno skupljam te prenosim zainteresovanima. zeljno vas ischekujem:)))))
|
|
forsaken demon
Junior Member
Pitcairn Island
468 Posts
Member since 13/08/2004 |
Posted - 05/11/2004 : 11:09:00
|
Pa kad sam rekao "da (oni) nemaju", mislio sam bash na Solaris, gde sam uspeo da ugrabim prvi broj... Da, znam da je NS ochajan :). Na sopstvenom primeru sam to ukapirao, ali 'ajde, da ne pljujem sad ovde nikog :). Rachunaj da cu doci do tebe, malo, najverovatnije sledece nedelje, samo me obavesti kad radish, da me starija gospoda ne gledaju chudno kad upadnem :D. Poz! |
|
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 05/11/2004 : 13:29:36
|
Gospodo, svima nam je jasno o cemu se ovdje radi - klasican primjer diskriminatorske politike gospodina BlekenDekare koja je rezultirala otpuštanjem jednog od najboljih radnika.
Gospodin Mladenovic je kriv, uvažena gospodo, iz jednog osnovnog razloga: ON JE GAY! On je tetkica! On je topli brat! On je derpe! On je bloody faggot! On je...dobro, shvatili ste poentu.
Homofobija koja je duboko urezana u svijest nas Balkanaca i u cjelokupno balkansko društvo je ovdje ubrala danak ostavljajuci na ulici jednog mladog momka, usto i studenta (studira komparativnu književnost - dokaz br. 1 da je gospodin Mladenovic gay), koji je htio doprinijeti svojoj porodici (a samim tim i društvenoj zajednici ciji je porodica temelj) placajuci dio svog školovanja, ali i strip-zajednici (ucestvovanje u distribuciji raritetnog strip-izdanja). Nažalost, opet se pokazalo kako balkanski macoidi žrtvuju cak i svoj interes kako bi ispoštovali tradicionalne norme koje u svojoj krutosti nadmašuju svako spolovilo koje ugrožena grupa u ovom slucaju voli da prima.
Ovo je klasican primjer diskriminatorskog otpuštanja. Nije problem efikasnost gospodina Mladenovica nego njegova seksualna orijentacija. Kako objasniti fizicki napad na gospodina Mladenovica u Knez Mihajlovoj usred bijela dana koji je nekako pao u vrijeme izdanja prvog broja "Nepobedivog"?! Ocito se htjelo gospodina Mladenovica sprijeciti u odlicnom obavljanju posla (kako je vidljivo iz postova gospodina BlekenDekare, on je i više nego zadovoljan prodajom prvog broja!) i natjerati da da otkaz samo zato što je gay, tetkica, topli brat ili derpe.
Ovdje se ne brani samo socijalno i emotivno zdravlje gospodina Mladenovica, ovdje se sadi i uzgaja tolerancija, biljka koja na balkanskim prostorima mora da raste u cilju prosperiteta cijelog našeg samoupr..., hocu reci, cijelog našeg balkanskog društva; ovdje se brane ljudska prava cijele jedne grupe ljudi.
Nastavicu sa izlaganjem nekom drugom prilikom, sad idem sa ekipom po baseball palice pa da mlatimo ovu dubrad u gay-paradi koja upravo prolazi cestom.
S poštovanjem!
"...nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stecak na kome Bosanac kleci i moli. Na kom je prikazan kao sužanj." M.Krleža
|
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8240 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 07/11/2004 : 17:23:53
|
Vidi ovaj jos ziv:)) Pade ni napamet stara srpska zagonetka: Ziv klan, nedoklan Ziv pecen, nedopecen... ;)
God created Adam and Eve, He didn't create Adam and Steve. |
|
|
dobricina
Advanced Member
Croatia
4507 Posts
Posted - 08/11/2004 : 00:34:29
|
Jel' sve ovo neka zezancija ili!??????
|
|
|
Topic |
|